Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bir yorgunluk içinde gibisiniz. İlişkinizin iki taraflı olarak sürekli sorgulanması sizi yorup yıpratmış gibi görünüyor. İlişkinize aşk diyemediğiniz gibi, aşkla ilgili de tek söz bile duymak istemiyorsunuz.

Ayağınızı sağlam basmalısınız. Sizi yerinizden kıpırdatma niyetinde birileri var. Dişe diş mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Yakında eski birarkadaşınız tarafından aranacaksınız, sizden bir ricası olacak.

Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz. Hareket halindeki bir miktar toplu paranız riskli yerlerde geziniyor. Bir satış işiniz olacak. Bu işin kovalaması tek başınıza size düşecek.

Çok meraklı birini aile ilişkilerinizden uzak tutmanızda yarar var. Onunla ilgili yakın bir arkadaşınızdan referans alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Alacağınız bir haber sizi oldukça sevindirecek. Özellikle akrabalarınızla aranızdaki uyumlu ilişki son günlerde sizi mutlu ediyor. Bir arkadaşınız size yaptığı haksızlıktan duyduğu pişmanlığı dile getirecek ve sizden af dileyecek. Uzaktaki bir akrabanızdan gelecek bir haber var.

12 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 03:48 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, ilişkinizdeki sorunları güçlü bir iletişimle çözebilmenizi sağlıyor. Bu sadece partner konularında değil, insanlarla ilişkide de önemlidir. Ne zamandır biriyle konuşmayı istiyordunuz. Yanlışlar veya haksızlıklar vardı. O zaman gelin bugün o kişiyi arayın ve görüşmek istediğinizi söyleyin. Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konular,hayatı, girişimleriniz gibi önemli konularda bu görünüm size destek olacaktır. Saat 11:13 Ay-Pluto karşıtlık etkisinde, sorumluluklar ağır basar. İşlerimizi düzgün bir şekilde yapmamız lazım. Bu saatlerde biraz sıkılırız. Saat 15:26 Yengeç burcunda oluşacak sondördün, bir yandan ilişkimizle ilgili konularda adil bir paylaşımın olmasını isteriz. Diğer yandan kendimizi güvence altına almaktan yanayız. Ancak burada partnerinizle aranızdaki paylaşımın önemi büyük. Eğer düzgün bir ilişki yaşanıyorsa zaten bir sorun yok. Partneriniz adil davranır siz de kendinizi güvende hissetmenin huzurunu duyarsınız. Ancak ilişkisinde sorunları olanlar açısından zorlayıcı bir gün. Çünkü partner ortalama davranırken, siz aradığınız ve ihtiyacınız olanı elde etmekte zorlanırsınız. Kafanızın içinde bir çok soru cevap bekler. Ancak o cevapları almak zordur. Size öyle bir güven vermelidir ki, siz onunla aynı yolda yürümenin hazzını yaşayın. Sanki her şey ona bağlı gibidir. O seviyorum derse, rahatlarsınız. O size sarılırsa mutlu olursunuz. Burada yapılması gereken güveni, önce kendi içinizde oluşturmaktır. Bir başkasına bağlı olmamalı sizin mutluluğunuz. Lütfen bu ayrımı iyi yapınız. Saat 20:33 Ay-Merkür görünümü, ailemizi ilgilendiren mevzularda hassas düşünmenin işaretçisidir. Evimiz sınırları içindeki her durumu önemseriz. Düşüncelerimize karşı çıkan veya desteklemeyen, uzlaşıya açık olmayan kişilerle anlaşmak zor olabilir. Saat 22:52 Ay-Mars olumlu görünümü, size ihtiyacı olan kişilerin sorunlarına odaklanarak elinizden geleni yapmaya çalışabilirsiniz. Yüzünüzü güldürücü, sizi mutlu edici gelişmelerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hizmet sektöründe çalışan bir Koç burcuysanyerinde stresli bir gün geçirebilirsin. Düşünmeden konuşman insanları kırabilir.

12 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün verdiğin tepkilerde şimdiki anın farkındalığının gerekliliğini kendine hatırlatarak hareket etmelisin.

12 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili mevzular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde yaşadığınız olaylarla ilgili güven arayışı içine girebilirsiniz. Gelişim içinde olduğunuz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Kardeşlerinizle ortak hareket etmek size fayda sağlayabilir. Olaylara daha farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Teknik konulara ilginiz aratabilir.

12 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğinizin bir davranışından çok fazla etkilenecek ve huzursuz duygular içine gireceksiniz. Duygularınızı kontrol etmeniz gereken bir gün. Olayların üzerinde fazla durmayın. Duygularınızın yoğunluğu bir kaç saat sürecek.

12 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aileyle ilgili konular gündeminizi belirlerken geçmişe özlem, anılar, yaşanmışlıklar gözünüzün önüne gelebilir. Bugün ayrıca iletişimi etkili ve yapıcı kılan gelişmeler de olabilir.

12 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne aile konuları ve ev hayatınız ön planda olarak başlıyorsunuz. İş alanlarınızda önemli konuşmalar gündeme gelebilir. Düşünceleriniz çözüme yönelik çalışacak.

12 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yönetici gezegeniniz Mars ile büyük öğretmen Satürn arasında önemli bir etkileşim meydana gelecek. Bu durum sizin hızlı kararlar alıp hemen harekete geçmenizi zorlaştırabilir. Özellikle yurt dışı ilişkilerinde evraklar veya otorite figürleriyle ilgili zorluklar yaşayabilirsiniz. Eksik kuralları yerine getirmek, belgeleri tamamlamak önemli olacaktır. Diğer yandan ev konularına odaklanırsınız.

12 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

12 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 30' 20" R
Ay
Balık
09° 43' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 50"
Venüs
Boğa
04° 54' 36"
Mars
Koç
02° 10' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 57"
Satürn
Balık
16° 50' 59"
Uranüs
Boğa
22° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 00' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 12"
Lilith
Başak
23° 41' 23"
True Node
Koç
15° 22' 16"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>