Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aklından geçenleri açık açık söylediği için daha önce yaşadığınız endişeleri artık yaşamıyorsunuz. Onunla ilgili zaten olumlu olan düşünceleriniz, her geçen gün daha da pekişiyor. İşler yolunda.

Bugün önemli bir konuyla ilgili kısa bir görüşmeniz olabilir. Konuyu yakından bilenler sizden yana, rahat olun. Birarkadaşınızla yaşadığınız kırgınlık, kısa vadede çözülecek gibi görünmüyor.

Parayla ilgili yeni açılımlar söz konusu, bazı fırsatlarınız var. Bir alacağınıza karşı duruma razı olmuş gibi davranıyorsunuz. Siz böyle davrandığınız sürece, karşı tarafı daha da rahatlatabilir.

Gereksiz yere incinmemek için doğru değerlendirmeler ve tespitlerle beklentilerinizi aza indirebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kulaklarınızı başkalarının görüşlerine kapatıyor ve ilgilenmiyorsunuz. Bugün bu konuyla ilgili bir tartışmada yine savunmaya geçip eleştirilere ilgisiz tavır alacaksınız. Yakınlarınızla ilgili alacağınız bir haber sizi bugünlerde şekillendirebilir. Birkaç gününüzü akraba çevrenizde geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık konularında sevineceğiniz haberler var.

12 Haziran 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 01:21 Ay-Pluto kavuşumu, geçmişe ait bazı meseleleri hatırlatıcı ve üzerimizde baskı oluşturucudur. Saat 01:39 Ay-Kuzey düğüm görünümü, işimizde daha titiz çalışmamızı, olumlu yönde gelişmemizi destekleyicidir. Başkalarına destek oluruz, kendimize güvendiğimiz için, zorlukları daha kolay aşabiliriz. İşlerimizi detaylı bir şekilde takip ederiz. Saat 11:09 itibariyle gerçekleşecek ilkdördün sorumluluklarınızı  mutlaka yerine getirmeniz,  görevlerinizi layıkıyla başarmanız, bedensel ve ruhsal sağlığınıza fazlasıyla özen göstermeniz gerektiğini işaret ediyor. Bir hafta önce adım atılmış işlerimizi veya durumumuzu gözden geçirme yönünde de önem taşıyor. Eksiklerimiz var mı diye bir bakalım. İlkdördün etkisi altında eğer mantıklı düşünüp, pratik hareket edersek hiçbir sorun çıkmaz. Saat 14:25 Ay-Venüs arasındaki mücadeleci görünüm, çevrenizle olan bağlantınızda, gördüğünüz aksaklıkları  gayet açık ve net bir şekilde ifade etmekten çekinmezsiniz.  Zaten bunu yapmadığınızda kendinizi pek rahat hissetmezsiniz. Ancak bazı kişiler, bu  dürüstlüğünüzü yanlış anlayabilirler. Sizi  bunu kafanıza  pek takmasanız da, ben yine de dikkatli olmanız gerektiğini düşünüyorum. İlişkinizi, durumları, iletişimsel manada yaşanabilecek yanlış anlamaları ılımlı bir şekilde düzenlemekte yarar var. Saat 17:46-13 Haziran saat 03:33 arasında uzun bir süre Ay-Boşluk etkisi altındayız.  Herhangi bir konuda titiz düşünebileceğinizden etrafınızla olan iletişiminize dikkat etmeniz faydalıdır. Ufak şeylerin sizi gerginleştirmesi, sabırsızlık, çabuk sinirlenme gibi durumlar oluşabilir. Bütün bu ruh hallerini normal karşılamalı, sakin olmalıyız. Saat 18:12 Venüs-Uranüs görünümü,  yolculuğa çıkmak, arkadaşlarınızla bir araya gelmek, yeni yerler görmek gibi. Bekar Koçlar bu etki altında yeni biriyle tanışabilirler. Bir arkadaşınız da tanışmanızda aracı olabilir. Bu görünüm, bazıları için bir seyahat kararının işaretçisi olabilir. Şimdiden yer ayırtabilirsiniz. İlişkilerde sürpriz gelişmeleri işaret eden bu enerji, alacağınız güzel bir haber sayesinde canlanmanızı sağlayabilir. Hareketlilik bir hayli artabilir. Problemleri olan çiftlerin yeniden bir araya gelmelerini sağlayabilir. Huzurlu bir Pazar günü diliyorum, Kalben sevgilerimle,

12 Haziran 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum, duygusal konulardan çok, maddi sorunlarınızı ön plana çıkarıyor. Bugün, güven arayışı içindesiniz. Partnerinizle aranızdaki olayların çoğu parasal nedenlere dayanıyor. Onun istekleri karşısında bocalamanız mümkün. Olayların yönü, birazda sizin tavırlarınızla paralel ilerleyecek. Sınırlarınızı zorlamalısınız.

12 Haziran 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat planları yapmak veya sevdiğiniz arkadaşlarınızla sosyalleşmek günü daha az stresli geçirmenize ve eğlenmenize yardım edebilir. Dış görünüşünüzde veya kendinizde yapacağınız değişiklikler ön planda.

10 Haziran 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli ve aynı anda birden fazla işin çıkabileceği zamanlar olabilir. Günlük işlerinizi daha iyi organize etmeye bakmalısınız.

12 Haziran 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay, tepe evinizden size olumlu etkiler veriyor. Yaşamı kendi istekleriniz doğrultusunda değerlendirdiğiniz için, çevrenize hakim olabiliyorsunuz. Enerjinizi kullanabilecek beceriye sahipsiniz.

12 Haziran 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaşlık ilişkileriniz ve aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemlerine açık bir zaman diliminden geçmektesiniz. 17.00 sonrasında ev temizliği, hijyen ve bakımla ilgili konulara yönelebilir, çalışma hayatınızı ilgilendiren konulara hız verebilirsiniz.

12 Haziran 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi yıllar önce tanıyanlar bugün ki halinize şaşırıyorlar. Artık iyiliğe iyilik, kötülüğe karşı da kötülükle cevap veriyorsunuz. Dostunuza sonuna kadar dost, düşmanlarınıza da yaptıklarını fazlası ile ödetmeye kararlısınız. Herkes haddini bilecek sözünü bu günlerde çok fazla söyleyebilirsiniz.

12 Haziran 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu pazar gününde beden sağlığınıza ve gündelik işlerinize odaklı yaşayacaksınız. Ufak tefek sorunlara şifa arayabileceğiniz, varsa evcil hayvanlarınızla haşır neşir olabileceğiniz, çalışanlarınızın haklarını ve huzurunu düşünüp gözetebileceğiniz bir gün olacaktır. Sağlıklı yaşam amaçlı beden egzersizlerine vakit ayırmak isteyebilirsiniz.Genel olarak ise; Ay bugün de Başak burcunda ilerleyecek. Gökyüzünde ilişkilerimizi etkileyecek Venüs ve Uranüs arasında destekleyici bir açı olacak. Bugün rutin işlerle ilgilenip, temizlik yapmak, işlerinizi, evinizi yoluna koymak,planı çıkarmak, dağınıklıkları toparlamak, yarım kalan işleri bitirmek, bozuk olan aletlere tamir ve bakım yapmak, muhasebe, bütçe, bilgisayar sistemleri ile ilgilenmek, sağlık kontrolleri, doktor ziyaretleri yapmak için uygun bir gün. Endişelenmeye daha müsait olacağız. Detaylara takılabilir, bir işi hallederken mükemmel olmak için gayret sarf edebilirsiniz.Arkadaş çevrenizde veya bulunduğunuz gruplarda değişik insanlarla karşılaşmak veya yeni bir enerji ve dinamizm ile yeni aktivitelere başlamak için uygun bir zamandır. Yaratıcı ama sıradışı bir yaklaşımla hayatınızda bir takım değişiklikler yapmaya yönelebilirsiniz. Aklınızı başınızdan alan, sizi çok heyecanlandıran biriyle karşılaşabilirsiniz. Ancak bu sadece bir karşılaşma olarak kalabilir, kalıcı bir ilişki kurmak için zaman doğru zaman olmayabilir. İlişkiler biraz saman alevi tadında olabilir, aniden başlayıp aniden bitebilir.

12 Haziran 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

12 Haziran 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 17' 16" R
Ay
Terazi
28° 47' 06" R
Merkür
Boğa
06° 54' 56"
Venüs
Boğa
26° 17' 40"
Mars
Koç
15° 27' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 31"
Satürn
Balık
18° 08' 09"
Uranüs
Boğa
23° 32' 09"
Neptün
Balık
29° 26' 57"
Plüton
Kova
02° 01' 42"
Chiron
Koç
21° 44' 55"
Lilith
Başak
25° 36' 59"
True Node
Koç
14° 55' 41"
Son Güncelleme : 20/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>