Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun zamandır yaşamadığınız bir coşku yaşayacaksınız. İçiniz kıpır kıpır. Bunun nedeni yeni taştığınız birisi. Henüz adını koyamıyorsunuz, kendi kendinize itiraf edemiyorsunuz ama yeni bir aşkın eşiğinde olduğunuza hiç kuşku yok. Bugün yine onu görmek için bir fırsat çıkabilir karşınıza. Fırsatı kaçırmayın.

Daha iyi bir işte gözünüz var ama şimdilik mümkün gözükmüyor. Yine de umudunuzu kaybetmeyin. Sabah verimsiz geçebilir, öğleden sonra açılacaksınız. İş arkadaşlarınızdan biriyle ilgili küçük bir kutlama olabilir. Kutlamaya mutlaka katılın, moralinize ve ilişkilerinize iyi gelecek.

Başka bir ülkede yaşayan yakınlarınız misafiriniz olacaklar. Onları özlediniz, size iyi gelecek. Ama sizin için daha önemli olan, size verecekleri maddi destek. Üstelik de borç değil, bağış. Küçük bir para ama sizin bir sorununuzu halledeceği için mutlusunuz.

Konuklarınız yaşamınızı ve düzeninizi kısa bir süre alt üst edebilir, önemsemeyin. Her şey iyi gidiyor, bir tek sağlık probleminiz olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size zarar veren alışkanlıklardan uzak durmanız gereken bir süreçtesiniz. Pozitif düşüncelere odaklanmalısınız. Geçmişte edindiğiniz tecrübelerden kendinize dersler çıkarmalı ve iyi niyetinizi suistimal etmek isteyen kişilerin karşısında dik durmalısınız. Böylelikle sizinle rekabet içinde olanları da arkanızda bırakabilirsiniz.

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:00 Jüpiter-Chiron karşıtlığıyla Cumartesi günümüz başlıyor. Çalışma hayatımızı ilgilendiren konuları şöyle bir ele alacağız. Ancak bunu yaparken, eğer sistemli, planlı ve dikkatli şekilde çalışmıyorsak, tabii ki birilerini suçlamaya hakkımız yoktur. Oturduğumuz yerde, boş ve gereksiz işlere zaman ayırıyor, sonra da zor durumda kalıyorsak, suçu kadere atmak, hayata kızmak, pes etmek olmaz. Bu görünüm, her şeyi fazlasıyla inceleyen, detaylara takılıp yaptığı işi beğenmeyen, daha fazla çalışarak sağlığını düşünmeyen kişilerin yorgun düşmelerine, kendi kendilerini yormalarına üzmelerine de yol açar ki, bunu kendinize yapmaya hakkınız yok. Benim size tavsiyem, yüklenebileceğinizden daha fazlasını kaldırmaya çalışmamak, gerekli olanla olmayanı birbirinden ayırmak, fiziksel ve ruhsal sağlığınıza önem vermektir. Böylece sağlıklı bir birey olarak verimli bir hayat sürersiniz ve sizi yoran, üzen, pes ettiren durumlardan kaçınarak moral ve motivasyonunuzu güçlendirirsiniz. 3 Ağustos- 6 Nisan 2017 tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda düz seyirle ilerleyecek. Farklı bir şehir veya ülkeye gidiş-gelişler,  orada eğitim-iş veya ilişki nedenli yerleşmek, yaşamak, bağlantıda bulunmak yoluyla hayatınızı yapılandırma süreci. Bu bazı hallerde hukuk, yasa, din, inandığınız bir dava, ideal uğrunda verilen mücadele, olgunlaşma süreci anlamı da taşır. Bu süreçte dış etkenler, birçok kereler üzerinizde baskı kurarak, engeller çıkartarak, zorlayarak, dersler vererek sizi, bu konularda testten geçirir. Bu testlerin amacı hem hayatın anlamını kavramak hem de kariyer hayatınızda yükseliş için gerekli tecrübeyi edinmektir. Eğer insanın bir ideali varsa bunu yapmaktan kaçınmaz.  Bundan kuşkumuz yok. Satürn bilge öğretmendir. Onun ödülü kalıcıdır. İşte bu süreçte sizler de yukarıdaki alanlarda kendiniz için yaşamsal bir hedef belirleyecek, mücadele edecek, çabalayacak, tecrübe sahibi olacak, karşınıza çıkabilecek zorlukların aslında sizi geliştirici olduğunu anlayacaksınız. En güzel yarınlara ilk adımı atmamız dileğimle,

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, değişkenlik göstermek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Meraklı yapınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Yol fırsatlarını değerlendirmelisiniz. Birlikte olduğunuz kişilerle felsefi konuşmalar yaparak, bilgi dağarcınızı istediğiniz tarzda kullanabilirsiniz. Bugün, konuşmalarınızla çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz.

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumlu değişiklikler gündeme gelebilir ya da daha olumlu düşünmeye başlayabilmek için yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Eviniz veya ailenizle ilgili duygusal konuların ilerlemenize engel olmasına izin vermemelisiniz. Alışılmadık yatırımlar söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Zorlayıcı veya karamsarlık yaratacak olaylara açık, engellenmiş hissedebileceğimiz birkaç günün içerisindeyiz. Riskli hareketlerden ve yerlerden kaçınmak, seyahatler esnasında dikkatli olmak, gereğinden fazla bilgi paylaşmamak, gizli kalması gereken sırları, şifreleri v.b açık etmemek gerekebilir. Bazı tekliflerin, planların veya buluşmaların (özellikle tanımadığımız veya riskli bulduğumuz kişilerle) olası tehlikelerini göz ardı etmek yanlış olabilir. Finansal başlıklı konular da yorucu gelişmeler ön plana çıkabilir veya Yay burcundaki Ay nedeniyle güvenlik, güvenlik güçleri, yurtdışı bağlantılı işler, din başlıklı konular veya yabancılarla ilişkiler açısından stresli denebilecek olaylar yaşanabilir. İlişkiler zorlanıyor, yanıltıcı etkiler veya hayal kırıklıkları gündemde. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınıza yenilikler katabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Keşfedebileceğiniz çok şey var.

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki problemler çözülüyor ve pozitif duygular içerisine giriyorsunuz. Kendinizi ifade etmekte dürüst olduğunuz sürece o da arkanızda olacak.

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Size zarar veren alışkanlıklardan uzak durmanız gereken bir süreçtesiniz. Pozitif düşüncelere odaklanmalısınız. Geçmişte edindiğiniz tecrübelerden kendinize dersler çıkarmalı ve iyi niyetinizi suistimal etmek isteyen kişilerin karşısında dik durmalısınız. Böylelikle sizinle rekabet içinde olanları da arkanızda bırakabilirsiniz.

13 Ağustos 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecek sorumluluklarınız,yaptığınız insanlarla aranıza set çekebilir. Kendinizi yalnız hissedecek ve insanların sizi anlamadığını düşüneceksiniz. Birilişkiniz zora girebilir.

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öncelikli olarak fikirsel ve zihinsel konularda atılım yapabileceğinizi ve sorumluluk alabileceğinizi fark etmelisiniz. Ancak bu süreçte geliştirdiğiniz fikirleri kendinizde tutmak isteyebilirsiniz. Coşkulu ancak ketum davranış biçimleri geliştirebilir, amaçladığınız konuda kararlı, sorumlu ve tedbirli davranmayı deneyimleyebileceksiniz. Cumartesi gecesi Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle enerjiler bir parça düşük olacaktır. Dolayısıyla geceyi fazla düşünmeden, derine dalmadan ve detay gerektirmeyen şekilde geçirmeniz akıllıca olacaktır. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

13 Ağustos 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 00' 16" R
Ay
Aslan
23° 29' 07" R
Merkür
Koç
29° 33' 31"
Venüs
Boğa
19° 32' 49"
Mars
Koç
11° 16' 54"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 52"
Satürn
Balık
17° 46' 18"
Uranüs
Boğa
23° 13' 05"
Neptün
Balık
29° 19' 18"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
21° 28' 25"
Lilith
Başak
25° 00' 30"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>