Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size söylemeye çalıştığı önemli şeyler var gibi yaklaşıyor, siz de bu önemli şeyleri öğrenmekten korkar gibi uzaklaşıyorsunuz. İlişkiniz adına korkularınız var. Bu önemli şeyleri duymaya yanaşmayacaksınız.

İş yaşamınızda mutlu bir sürpriz görünüyor. Bir takım kuruntulardan kurtulmanızı ve dostlukla ilgili değerlendirmelerinize duyduğunuz güvenin pekişmesini sağlayacak. Böylece senaryolar yazmaya meraklı birini de defterden sileceksiniz.

Parasal konularda bazı beklentileriniz gerçekleşti. Maddi konularda yaptığınız hataları telafi etmek için karşınızda güzel bir fırsat geçti. Bunu iyi değerlendirmeye bakın.

Ailenizden birinin sorunlarını görmezden geliyorsunuz. Bu şekilde davranmaya bir son verin. Unutmayın o kişi sizin sorunlu olduğunuz dönemlerde hep yanınızdaydı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Görmediğiniz halde size aktarılan bazı olayları canlı tanığıymış gibi yorumluyor, ardından da kendinize kızıyor, haberi aktarana da küsüyorsunuz. Bugün içinizdeki sıkıntının nedenini akşam öğreneceksiniz. Bir haberiniz var. Bu haberi aldığınızda doğruluğundan emin olma ihtiyacı hissedeceksiniz. Bir yakınınız sizden daha fazla ilgi istiyor.

13 Eylül 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:40 Güneş-Merkür kavuşumu, geri hareket dönemiyle örtüştüğü için, tabii ki yeniden yapılacak gözden geçirmeler için olumludur. Üç konuda etkilidir. Birincisi aşk hayatınızla ilgili meseleleri titiz bir şekilde ele almanızı sağlar. Yanlış giden, bir türlü yoluna girmeyen noktaları gözden geçirmenizi sağlar. İkincisi eğitim vehayatınız, kardeşleriniz ve çevrenizle alakalı konulardaki yoğunluğun işaretçisidir. Üçüncüsü, gelecekle alakalı planlarınızı, ihtiyaçlarınızı bilinçli şekilde ele almanız halinde artı ve eksileriyle değerlendirmede bulunmak mümkündür. Saat 19:30 Ay-Satürn görünümü, sizin hem arkadaşlarınızla olan paylaşımınız hem de hayatı gözlem gücünüzün yüksek olduğunu gösteriyor. Yaşadığınız toplumun ihtiyaçlarını, eksiklerinin farkında olarak, bunların daha düzgün hale gelmesini isteyebilirsiniz. Baskılara boyun eğmezsiniz. Saat 23:39 Güneş-Mars görünüm etkisinde, her meseleyi sağlıklı ve verimli olsun diye  incelemek pek kolay olmasa da, gerçekten özgür olabilmeniz için, bu incelemelere ihtiyaç olduğunu biliniz. Bayramımız güzel buluşmalara, huzurlu gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Eylül 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Yaşam kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için, dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, arkadaşlık ilişkilerinizi olumlu destekliyor. Onların yeni ve ilginç fikirleri karşısında planlarınızı değiştirebilirsiniz.

13 Eylül 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumlu düşünmeye çalışın ve çevrenizi olumlu düşünen kişilerle doldurmaya gayret edin. Değişiklik yapmaktan kaçınmamalısınız. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz ön planda bazı kalıcı sözler verebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kova burcundaki Ay fikir alışverişlerini, sosyal organizasyonları ve ilişkilerde uyumu destekliyor olacak. Ancak, tansiyon yükselebilir. Rekabeti, meydan okumaları, güç gösterilerini, öfkeyi körükleyen günlerdeyiz. Sakinliğimizi korumaya, kelimelerimizi dikkatli kullanmaya ve en önemlisi acele hareketlerden kaçınmaya çalışalım. Zira, ufak tefek kazalar, sakarlıklar bazılarımızın özellikle dikkat etmesi gereken başlıklar. Bu anlamda Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrar etmiyorum. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli bayramlar, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Beklentide olduğunuz işlerle ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha rahat ilerleme kaydedebilirsiniz. İletişimle ilgili konularda kendinizi daha rahat gösterebilirsiniz. Mücadeleci tarafınız ortaya çıkabilir.

13 Eylül 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hiç kimse ile iletişim kurmak istemiyorsunuz. Ancak aniden ziyaretinize gelen dostlarınızı geri çeviremeyeceksiniz. Bu sürpriz sizi çok mutlu edecek.

13 Eylül 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde etkili iletişim kurarak hem özel hayatınız hem deyaşamınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir, teklifleri değerlendirebilir ve isteklerinizi daha rahat aktarabilirsiniz.

13 Eylül 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta başı oldukça dinamik vebitirici olacaksınız. Bu aralar fazla sinirlisiniz. Bugün, sizin gibi düşünmeyen veya hızlı olamayan insanlara karşı sabrınızı korumanız gerekiyor.

13 Eylül 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilhassa arkadaşlıklar ve toplum kuruluşları ile ilgili iletişimlerinize ağırlık verebileceğiniz bir gündesiniz. Sıra dışı fikirler üretebilir, toplum yararına geliştirebilecek projelere liderlik edebilirsiniz. Ancak yine de ayaklarınızın yere basması gerekebilir. Gerçekleşmesi zor plan ve hayallere kapılmamalısınız. Bilhassa hizmet alanınız veağınız arasında mesleki bağlantılar kurmak konusunda önemli fırsatlara sahipsiniz. Hizmet alanınızda odaklandığınız bir meselenin hukuki bir yaptırım olarak karşınıza gelmesi ihtimaline dikkat etmelisiniz.

13 Eylül 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Pozitif kalmaya ve bunu çevrenize yansıtmaya çalışın. Yeniliklerden ya da değişimlerden korkmamalısınız. Aşk hayatınızda olumlu etkiler altındasınız. Diyaloglar güçleniyor.

13 Eylül 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 02' 32" R
Ay
Terazi
00° 53' 02"
Merkür
Boğa
03° 38' 09"
Venüs
Boğa
23° 25' 30"
Mars
Koç
13° 40' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 31"
Satürn
Balık
17° 59' 09"
Uranüs
Boğa
23° 24' 03"
Neptün
Balık
29° 23' 47"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 60"
Lilith
Başak
25° 21' 28"
True Node
Koç
14° 55' 55"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>