Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gündelik sorunları duygusal yaşamınızdan uzak tutmayı iyi bildiğinizi düşünüyorsunuz. Ama sergilediğiniz esneklik bir ölçüde abartılı görülebiliyor. Birkaç zamandır aşk konusundaki değişik bakışınız sizi de şaşırtıyor.

Değerlendirebilecek koşullarda olmadığınız için, alacağınız haberleri güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz. Çalışma koşullarınız oldukça ağır, yoğunluğunuz günden güne artabilir.

Biraz daha dikkatli harcamalar yapmanız gerekiyor. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız. Bugün beklenmedik sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir.

Kimi olumlu gelişmeler sizi rahatlatmamalı. İş konularında temel meselelerde tıkanmalarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size çok yakın birinin kafasındaki soruları netleştirmeye çalışacaksınız. Onun bir kararsızlık, ardından da karamsarlık içine düşmesini istemiyorsunuz. Bugünlere yönelik bazı kararlarınızı geçmişte biraz yanlış aldığınızı fark edeceksiniz. Bunun farkına varmak sizi bugün biraz üzebilir. Bununla ilgili düştüğünüz çıkmazdan bir arkadaşınızın desteğiyle çıkabilirsiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 13 Haziran saat 22:43 İkizler burcunda doğacak Yeniayda,veya farklı bir nedenle yeni bir çevrede yaşamak isteyebilirsiniz. Sözgelimi, bir eve taşınabilir veyayeriniz değişebilir. Kardeşlerinizle ilgili gelişmeler yaşanır. Eğitmenlik, ilginizi çeken bir konuyla alakalı bilgilenmek, iletişime dönük aktiviteler ve seyahatler gündeminizde yer alır. Aile işinde çalışmayı veya aileleri ilgilendiren birkurmayı düşünebilirsiniz. Planlanan yeniliklerin maddi açıdan getirisi veya zorlayıcı tarafları gözden geçirilmelidir. Hayalci düşünülmemelidir. Eğer şartlar arzu ettiğiniz gibi değilse veya karar vermekte zorlanıyorsanız, kafanızda soru işaretleri varsa acele etmeyiniz, duygusal düşünmeyiniz. Çocuklarla ilgili konularda, aşk hayatınızla ilgili meselelerde, aileye ait her konuda aklımız başımızda olmalıdır. Uzun vadeli olana yönelmek, yaratıcı düşünmek bu Yeniayda son derece önemlidir. Yeniayın sizler için güzelliklere işaret olması dileğimle,

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğuntemposuyla karşılaşacağın bugün tahmin ettiğinden daha yorucu geçebilir. Sürekli iletişim araçları içinde olup, yoğunluktan yanlış kişiye e-posta gönderebilir ya da arayabilirsin. Yeni bir sorunla daha ilgilenmek istemeyeceksindir mutlaka. Dikkatli olmalısın. İlişkine yansıttığın fazla ve gereksiz merak, sevdiğinle aranda kıskançlık problemi haline gelebilir. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, geçmişte bıraktığın kişiye karşı duygularının bitmediğini anlayabilirsin. Onunla iletişime geçmeden hayatında biri olup olmadığını öğrenmende fayda var. Sanatla ilgilenen bir Koç burcuysan, yalnız kalıp çalışamamaktan dert yanabilirsin. Bu durum özellikle yakın çevrenle çatışmaya girmene neden olabilir.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel durumunuzla ilgili şüphe duyduğunuz konular sizlere karar vermekle ilgili bir takım çelişkiler yaşatabilir. Hemen yakın çevrenizle paylaşmaya kalkmamalı bu durum için biraz beklemede kalmalısınız. Zira sizleri yanlış yönlendirebilir ve hayatınızla ilgili yanlış kararlar almanıza vesile olabilirler.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli ve iletişim yönünden yoğun bir gündesiniz. Ancak ifade tarzınız sert olabilir, tartışmalara açık anlar olası, daha ılımlı olmakta yarar var. Sosyal alanda yeni kişilerle tanışmanız mümkün. Güzel arkadaşlıklar, keyifli paylaşımlar, sohbetler olası. Yakınlarla ilgili beklediğiniz olumlu haberleri alma ihtimaliniz de yüksek.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kaderinizdeki kişiler ve olaylar ile karşılaşmanız mümkün. Bazı kişiler size tanıdık gelebilir ve geçmişte yaşadığınız olayları hatırlayabilirsiniz. Duygularınız karışık. Anneniz ile aranızda daha önce geçmiş olayları hatırlayabilirsiniz. Onun yaşadığı olaylardan etkilenip duygularınız derinleşebilir. Ancak bunların üzerinde fazla durmayıp dikkatinizi başka konulara yönelteceksiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzü bugün; Sezgileriniz öylesine yoğun ve yol gösterici olacaktır ki sizler için yaşanacak birçok olay öncesi rüya ve hisleriniz sayesinde uyarılacaksınız adeta. İş hayatınızda ise cesur olmalı, tercihlerinizi finansal olarak kazançlı çıkacağınız girişimler için değerlendirmeli, hatır gönül ilişkisi içinde profesyonellikten uzak duygusal yaklaşımlarda bulunmadan hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın size olan güven ve desteği ona daha da bağlanmanızı sağlayacaktır.

13 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gece saatlerinde gerçekleşen yeniayla beraber iletişimsel işlerinizde önemli adımlar atabilirsiniz. Önünüzdeki dönemi özellikle bayram sonrasını iyi değerlendirin.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün itibariyle Venüs Aslan burcuna geçiyor ve 9 Temmuz'a kadar burada kalacak. Aynı zamanda İkizler burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Bugün aşk tazeleme zamanı. Artık duygusal ilişkilerinizde ciddi gelişmeler yaşarsınız. Yeni Ay'ın etkisiyle yolculuklar gündeme gelebilir. İletişimde artış olur.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

13 Haziran 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 45' 28"
Ay
Kova
28° 42' 03"
Merkür
Koç
18° 00' 21"
Venüs
Boğa
03° 57' 38"
Mars
Koç
01° 34' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 07"
Satürn
Balık
16° 47' 03"
Uranüs
Boğa
22° 29' 05"
Neptün
Balık
28° 58' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 37"
Lilith
Başak
23° 36' 15"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>