Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızda duygusal öğelere yer vermek istemeyeceksiniz. Sevgilinizle bu yüzden küçük bir anlaşmazlık yaşamanız söz konusı olabilir.

İş hayatınızda bugün amiriniz sizden bazı görevleri yerine getirmenizi isteyecek ve canınız buna çok sıkılacak. Bazıarkadaşlarınızdan bu konuda yardım isteyebilirsiniz.

Harcamalarınıza dikkat ediyorsunuz ve gereksiz masraflardan kaçınıyorsunuz. Para biriktirme isteğiniz bugün ağır basacak ve ileriye dönük planlar yapacaksınız.

Açık konuşmaya ve kesin kararlar vermeye çalışın.Böylece ikili ilişkiler konusunda daha başarılı olursunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda bir temele dayandıramadığınız üzüntülerin koşullarını kendiniz hazırlıyor gibisiniz. Sabırsız aceleci değerlendirmelerin gerginliklerini azaltmalısınız. Bir konuyla ilgili aradığınız belirtiler, şu günlerde karşınıza çıkabilir. Bazı hayal kırıklıkları, yakın ilişkilerinizdeki güven duygunuzu yeniden gözden geçirmenize neden olabilir.

13 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cuma günümüz saat 05:46 Merkür-Pluto olumlu görünümüyle başlıyor. Bu görünüm, kendi paranızı kendiniz kazanabilme,veya toplumsal hayatta sorumluluklarınıza sahip çıkabilme anlamında güç sağlar. İş başvurularında, görüşmelerinde, maddi anlamdaki düzenlemelerde yardımcınızdır. Derinlikli düşünmenizi, huzur ve güven içinde yaşamak adına neler yapılması gerektiğini bu görünüm sayesinde tespit edebilirsiniz. Saat 06:20 Ay-Venüs mücadeleci görünümü,  parasal konularda risk faktörünü devre dışı bırakmadan hareket etmenin önemini gösteriyor. Başarısız girişimlerin önüne geçilmesinin yolu, kişinin ne yapmak istediğini bilmesiyle mümkündür. İşte o zaman insan, doğru  ve yerinde kararlar alabilir. Çünkü bugün aşırı hırs bize yanlışlar yaptırabilir. Saat 08:28 Ay-Merkür görünümü, finansal konularda hesabı bilmek, aşk hayatınızla ilgili meseleler üzerinde dikkatlice analizde bulunmak gerektiğini işaret ediyor. Evdeki hesap çarşıya uymayan durumlar varsa, açılmamak gerekir. Saat 18:02 Ay-Uranüs olumlu görünümü yenilikçi görüşlerinizle, pozitif halinizle etrafınıza örnek olursunuz.  Dünyaya meydan okuyabilecek kadar güven duygunuz yükselir. Saat 20:02-14 Mayıs saat 08:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Duygusal olarak bizi etkileyen, kendimizi güvende hissetmememize yol açan her durumu hassasiyetle ele alabiliriz. Aslında haklı sebeplerimiz vardır. Fakat dış dünyadaki insanların anlaması pek mümkün değildir. Kendimiz veya ailemizi ilgilendiren konulardaki tüm eksikler ve hatalara isyan edebiliriz. Boşluk etkisi altında tabii ki sakin olmamızda yarar var. Saat 22:11 Merkür-Venüs kavuşumu, geri hareket ve boşluk etkisinde gerçekleştiğinden, finansal konularda önümüzü tam olarak görmemiz mümkün olmaz. Biz sağlamcı düşünmek durumundayız. Özellikle 17-18 Nisan civarı günlerde aldığımız kararlara ve o günden bu yana olan gelişmelere parasal anlamda dikkatle bakmakta, artı ve eksileriyle değerlendirmekte yarar var. Doğru, güzel  ve faydalı olana ulaşmamız dileğimle,

13 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, sosyal ilişkilerinizde yaşadığınız olaylara farklı bir bakış açısı ile değerlendirebilirsiniz. Mesleğinizle ilgili yeni bir yapılanma dönemine giriyorsunuz.. Disiplinli davranmak, size pozitif enerji verecek. İş motivasyonunuz çok daha verimli hale gelecek. Mantığınızın sesini dinlemelisiniz. Yenilenme konusunda acele etmemelisiniz.

13 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarma arzunuz ve lider özellikleriniz sizi önemli noktalara taşıyabilir. Eski tanıdıklar neden bu noktada olduğunuzu anlamanızı sağlayabilir. Sosyalleşmenin faydasını görebilirsiniz.Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah ve akşam saatleri biraz stresli veya anlaşmazlıklara açık olsa da, iletişimi akışkanlaştıran, karşılıklı olarak birbirimizi ikna etmemizi veya etkilememizi sağlayan açılar da devrede. Önemli randevular, toplantılar, görüşmeler, davetler veya birbirimize yardımcı olabileceğimiz konular ön planda. Bireysel tartışmalardan uzak kalabilir ve kelimelerimizi seçerek kullanabilirsek, istediğimiz alanlarda ilerleme ve kendimizi gösterme şansımız daha yüksek olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelebilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. İş hayatınızda gelişen gergin olaylar sizi de etkileyebilir. Gün içinde sevdiğiniz konularda daha fazla bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz.

13 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KÖKLÜ düşüncelerinizin sizi olumlu yönlendireceğini düşünmenize rağmen bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz.

13 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, arkadaş çevreniz ve etkinliklerde enerjinizle ön planda olan isim olurken, ikili ilişkilerinizde güzel tekliflerle karşılaşabilir,görüşmeleri ve özel yaşamınızdaki buluşmalarınızda keyifli saatler yaşayarak, mutluluk ve keyifle zaman geçirebilirsiniz.

13 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ilişkileriniz ve bu konuda alacağınız destekler sizi uçurabilir. Güçlü insanların maddi konularda arkanızda olacağını göreceksiniz. Uzun vadeli ve güçlü işbirlikleri ortaya çıkabilir.

13 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğle saatlerine kadar finansal konularla ilgili fikir üretmeye devam edebilirsiniz.Ancak öğleden sonra yan gelip yatma zamanında olacaksınız. Paranın önemi ve değerlendirmesi konusunda hayaller kurabilirsiniz. Manevi değerlerinizi de gözden geçirebilir, yakınlarınızla kurmuş olduğunuz manevi bağları ve güven duygusunu pekiştirmeye çalışacaksınız.Genel olarak ise; bugün Ay 19:03'te boşluğa girecek. Ay Aslan'da ve Venüs gününde eğlenmek, sosyalleşmek, arkadaşlarla bir arada sevdiğiniz mekanlara gitmek, giyinip süslenmek, alışveriş yapmak, canlı renkli aksesuarlarla dikkat çekmek, dış dünyaya sıcaklık ve çekim yaymak için harika bir fırsatınız var. Diğer yandan bugün Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açı ile cazibeniz oldukça artacaktır. Karşılaştığınız ve beğendiğiniz bir kişi ile aranızda sanki kader bağı varmış gibi hissedebilirsiniz. Yaratacağınız etki oldukça güçlü olacaktır.Yaşayacağınız deneyimler kalıcı tecrübelere dönüşebilecek yoğunlukta olur. Cazibe ve tutku bu transitin en belirgin özelliklerindendir. Biraz karanlık, gizemli ve hatta tehlikeli ama karizmatik gördüğünüz bir ilişki yaşamak isteyebilirsiniz. Risk almaktan çekinmezsiniz ama bunu gizli tutmak zorunda hissedebilirsiniz.İş çerçevesinde güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Mesleki becerilerinizi ve ilişkilerinizin gücünü kullanarak kapalı kapıları açmak isteyebilirsiniz. Plan ve programları ayarlamayı, görüşme ve randevuları Ay boşluğa girmeden önce organize etmekte fayda var. Bu saatten sonra yapılacak planlar karmaşıklığa yol açabilir.

13 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

13 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 03' 28" R
Ay
Aslan
24° 09' 14" R
Merkür
Koç
29° 37' 37"
Venüs
Boğa
19° 36' 55"
Mars
Koç
11° 19' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 40"
Satürn
Balık
17° 46' 32"
Uranüs
Boğa
23° 13' 17"
Neptün
Balık
29° 19' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 00"
Chiron
Koç
21° 28' 35"
Lilith
Başak
25° 00' 52"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>