Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görüp, küçük kıskançlıklardan vazgeçebilirsiniz. Kıskançlığı ilişkide bir ihtiyaçmış gibi yaşıyorsunuz.

Bugün önemli bir görüşmeniz var. Bu görüşmeye biraz hazırlıksız yakalanacaksınız. Sıkışıklık yaşadığınız bir konuda size yardım etmek isteyenarkadaşlarınızın desteğini kabul edeceksiniz.

Bütçenizdeki denge küçük kıpırdanmalara karşı da duyarlı. Bazı sürpriz harcamalar küçük birikiminizi etkileyebilir. İstemeseniz de bu harcamaları yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kullanılmaya açık olduğunuz bir oluşum içine katılmanız istenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizinle ilgili eleştirel bir konuşma, sizi uzun vadeli birtakım planlarınızla yeni tartışmalara sokabilir. Karmaşık düşünceler ve neden oldukları karmaşık duygular, bugünlerde sizi terk edecek. Bir problemiyle ilgili çıkışlar arayan biriyle, bazı bilgi alışverişleri içine girebilirsiniz. Bu konuda tedbirli davranışlar içine girmeniz gerekecek.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 01:38 Ay-Venüs görünümü, ister cinsel hayatınızla ilgili olsun ister maddi konularda olsun, arzu ve tutkularınızın yükselmesini sağlar. Kişi ilişkisinde baskındır ve  arzularını doyurmaya yönelik hareket eder. Hiç kimsenin değil, sizin ne istediğinizdir önemli olan. Böyle düşünmeyenlere tahammülünüz yoktur. Saat 23:46 Ay-Neptün olumlu görünümü, maddi-manevi anlamda kazançlı çıkmak, hayallerinize uygun bir şekilde yaşamak arzunuzun işaretçisidir. Size moral ve inanç, azim ve kararlılık yönünde kuvvet sunuyor. Her birimiz için güzelliklerle dolu bir gün geçmesi dileğimle,

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gerekli enerjiye sahipsiniz. Gün içinde özel duygularınızda aşırıya kaçarak, ilişki içinde olduğunuz kişilere söylenmemesi gereken sözleri sarf etmeniz mümkün. Geriye tortu bırakacak işler yapmak istemiyorsanız, Çalışma ve sağlık evinizdeki tutulmayı unutmamalısınız. Olaylara yaklaşım tarzınız sağlıklı olmalı.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Agresif tavırlardan kaçınmalısınız. Yeterince düşünmeden adım atmayın ve enerjinizi daha yararlı işler için kullanın. İnsanları değiştirmeye çalışmak büyük zaman kaybı Sevgili Koçlar. Aşk hayatında ve sosyal ilişkilerinizde hareketlilik söz konusu olabilir.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ortaklı konular biraz sizi endişelendirebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni temeller atmak isteyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlandığınızı hissedebilirsiniz. Finansal konularda dikkat etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Banka işlerinizi toparlamak için uygun bir gün. Gün içinde planlarınızda değişiklikler olabilir.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Romantizme düşkünlüğünüz hemen fark ediliyor. İlk bakışta tutkulu aşık imajı verseniz de aklınıza yatmayan konularda çabuk pes ediyorsunuz. Biraz fedakar olun.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile içinde önemli konuşmalar ile ertelenen bir kararı kolaylıkla yoluna koyacaksınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olacak sorun teşkil eden her şeyi ele almaya çalışacaksınız. Yengeç burcu etkinliği aşk konularında hareketli ve güzel bir döneme gireceğinizi de gösteriyor.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para ve hesap işleriniz devrede olacak. Duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Aile hayatınızda aradığınız huzuru bulabilir, sevdiklerinizle paylaşımlarınızı artırabilirsiniz.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinden itibaren krizler ve stresler karşısında daha sağduyulu davranmaya çalışabilirsiniz. Özellikle ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili parasal sıkıntıları aşabilmek mümkün olacaktır.Hayatınızda kriz diye adlandırdığınız konuların üzerine gidebilmek için öğleden sonra saatlerini beklemeniz akıllıca olacaktır. Parayla ilgili amaçlarınızı çözebilmeniz için doğru hamleler atabileceğiniz bir gündesiniz. Keza ortaklaşa kazanılan finansal kaynakların da etkinliğinin yükseleceği bir gün deneyimleyebilirsiniz.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

13 Temmuz 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 49' 18" R
Ay
Başak
28° 10' 32"
Merkür
Boğa
03° 19' 32"
Venüs
Boğa
23° 08' 36"
Mars
Koç
13° 30' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 16"
Satürn
Balık
17° 58' 15"
Uranüs
Boğa
23° 23' 16"
Neptün
Balık
29° 23' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 53"
Chiron
Koç
21° 37' 18"
Lilith
Başak
25° 19' 57"
True Node
Koç
14° 55' 37"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>