Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Oldukça yoğun duygular yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ancak bu duygularınızı daha çok kendinize saklamak eğiliminde olacaksınız. Küçük şeyleri çok fazla büyütüp kendinize dert edebilirsiniz. Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz. Daha çok kendi isteklerinizi kabul ettirmeye çalışacaksınız ve bu konuda ısrarcı davranacaksınız. Sevdiğiniz insanla birlikte alacağınız kararların sonuçları genel olarak verimli olacaktır.

Daha önceden başlattığınız çalışmalarınıza bugün devam edebilirsiniz ve yarım kalmış bazı işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız. Düşüncelerinizi belli bir noktaya yönlendirebiliyorsunuz ve bu küçük bazı başarılar kazanmanızı sağlayacaktır. Başarılı olma isteğinizde genel bir artış olacaktır ve enerjinizin önemli bir kısmını işinizle ilgili konulara yönlendireceksiniz. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz.

Maddi konularda oldukça başarılı olabileceğiniz ve bu konulardaki yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle finansal anlamda sağlıklı kararlar alabileceksiniz.

Bugün kendinizi bir çok açıdan güçlü hissedeceksiniz ancak çevrenizdeki insanlara karşı baskıcı tutumlarınızı sizin için zarar verici olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanıza döneceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklamak eğilimindesiniz. Kafanızdaki sorunlara ilişkin endişeleriniz ve kuşkularınız artabilir. Çevrenizdeki insanlara güven duymakta zorlanacaksınız ve gizli bazı iletişimleriniz olabilir. Olaylara dayanma gücünüz yüksek ve sabretmeyi biliyorsunuz. Kendinizi anlatmakta zorlanacaksınız ve çevrenizdeki insanlarda sizi anlayamamaktan yakınabilirler. Yeni girişimler için uygun bir günde olmayacaksınız.

15 Şubat 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar günümüz saat 00:24 itibariyle, hem toplumsal hem de mesleki hayatımıza uygun ciddiyet içinde hareket etmemizi sağlayan Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyor. Bu nedenle sorumluluklarımızı görmezden gelemeyiz. Saat 12:05 Ay-Neptün olumlu görünümü en azından üzerimizdeki ağırlığı hafifleten, dinlendirici, sakinleştirici bir enerjidir. Saat 23:48 Ay-Uranüs zorlu görünümü, her şeyden uzak durmak ve özgürce hareket etmek arzumuzu işaret ediyor. Baskı altında kalırsak pek anlayışlı davranmayabiliriz. Huzur içinde, bol bol dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

15 Şubat 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinizin doğru çıkması yüzünden, çevrenizdeki bir çok olayı kısa sürede çözümleyebiliyorsunuz. Zorlukları gözünüzde büyütmeden olayları halletmeniz güzel fakat yanlış kişiler yüzünden zarar görme ihtimaliniz yüksek. Bugün sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmamalı, bazı şeyleri kendinize saklamalısınız.

15 Şubat 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinizin gerçekleşebileceği veya amaçlarınıza ulaşabileceği zamanlardasınız. Ancak, bu konunun hangi yollarla veya nasıl gerçekleşeceğine ilişkin detaylar sürekli değişkenlik gösteriyor. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelişen koşulların sizi eyleme geçirdiği ancak duygularınızın kurbanı olmamanız gereken bir dönemdesiniz. Karşıt burcunuzdaki Güneş son altı aydır süregelen işlerin üzerinde durabileceğinizi ve yeni kararlar verebileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ilişkilerde dengeli olmak çok şey kazandırabilir. Mars'ın sert açısı altında özellikle ev ve yerleşime ait konular için daha fazla enerji ve para harcayabilirsiniz. Sağlığınıza da önem vermelisiniz. Bu yeni dönemde aşk hayatınız geri planda kalabilir.

15 Şubat 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kim olursa olsun sizden yaşça küçük olan hiç kimseyle bugün tartışmayın. Kavga başladığı gibi kalmayabilir sonuçları ağır olabilir, dikkat!

15 Şubat 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzünde bugün etkili olan Mars Satürn karesi, motivasyonunuzu geçici olarak düşürebilirken, sağlık problemlerine de dikkat etmeniz gerekecek. Yakınlarınızla iletişimde engellemelerle karşılaşabileceğiniz bugün herhangi bir konuda önemli bir karar vermemeyi tercih etmelisiniz.

15 Şubat 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınız canlanacak olsa da, günün ana konusu seyahatler olabilir. Yapacağınız yolculuklar, size hem sosyal, hem de kariyer fırsatları sağlayabileceği gibi, ilişkilerinizi geliştirmeniz veya yeni ilişkiler kurmanıza da yarayacaklardır.

15 Şubat 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 48' 00" R
Ay
Terazi
22° 39' 09" R
Merkür
Boğa
06° 11' 04"
Venüs
Boğa
25° 40' 16"
Mars
Koç
15° 04' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 40' 21"
Satürn
Balık
18° 06' 14"
Uranüs
Boğa
23° 30' 24"
Neptün
Balık
29° 26' 16"
Plüton
Kova
02° 01' 57"
Chiron
Koç
21° 43' 25"
Lilith
Başak
25° 33' 37"
True Node
Koç
14° 56' 27"
Son Güncelleme : 20/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>