Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Seviyor, seviliyorsunuz ve gerisiyle ilgilenmiyorsunuz. Çevrenizdekiler dikkatinizi oraya çekmek isteseler de Onun geçmişte yaşadıklarının sizin için hiç bir önemi yok.

Bazen kendinizi yel değirmenlerine karşı savaşan Don Kişot gibi hissediyorsunuz. Haksızlıklara karşı mücadelede kendinizi hep yalnız buluveriyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızı kaypak buluyor ve bunu çekinmeden dile getiriyorsunuz.

Hayalini kurduğunuz büyük bir özel eşyaya nihayet kavuşuyorsunuz. Bir süre taksit ödemek zorunda kalmanız bütçenizi sarsmayacak. Çünkü uygun koşulları çoktan yarattınız bile.

Dünyadaki adaleti sağlamak tek başınıza sizin göreviniz değil. Yalnız kaldıkça ödeyecek bedeliniz büyük olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok fazla hoşgörülü davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Siz de bunun farkında olmanıza karşın onu üzmemek için taviz veriyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırmak için küçük bir projeniz var. Aileniz buna çok memnun olacak. Önem verdiğiniz bir konuk bekliyorsunuz, ama konuğunuz gelişini erteleyebilir.

17 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 09:33 Ay-Neptün olumlu görünümü, maddi-manevi anlamda kazançlı çıkmak, hayallerinize uygun bir şekilde yaşamak arzunuzun işaretçisidir. Size moral ve inanç, azim ve kararlılık yönünde kuvvet sunuyor. Saat 11:17 Ay-Venüs kavuşum etkisinde tutkuluyuz. İlişkimizde sorunlar varsa, sevdiğimiz kişinin tavırlarını tehdit olarak yorumlayabiliriz. Eğer huzurumuz yerindeyse tam tersine tutkulu davranabiliriz. Maddi konularda da çıkarlarımızı kollamaktan yanayız. Aşkın derinliklerinde yol alarak, aşkla var olarak beraberliğimizi güçlendirmek istiyorsak elbirliğiyle sorunları aşabiliriz. Eğer sevgi bitmişse, birbirimizi tehdit olarak görüyorsak, ayrı yolların yolcusu olabiliriz. Saat 17:25 Merkür-Mars görünümü, insanlarla diyalogunuzu hem ilişki hemanlamında başarılı ve aktif bir şekilde kurmanızda, işbirliği yaparak hedefe ulaşmanızda destekleyicidir. Saat 21:15 Ay-Pluto görünüm etkisinde, çıkarlarımız ön plandadır. Bize yararı olup olmadığına bakarak meseleleri ele alırız. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünprogramın yoğun olacak. Kendini ifade etmekte zorluklar yaşayabilirsin. Ani iniş-çıkışların sana zararı olabilir.

17 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dikkatimiz dağınık olabilir ve çevremizle etkileşim içerisine fazla girmiş olabiliriz. Bu yüzden konulara odaklanmakta zorluk çekebiliriz.

17 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe yaratan durumlara karşı dikkatli olmalısınız. İşlerinizde ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Stresler meydana gelebilir. Ortaklı konularla ani çıkışlar yapmayın. Finansal konularda farklı bakış açıları gündeme gelebilir. Sizi duygusal yönden bağlayan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sabırlı olmanız gereken durumlar oluşabilir.

17 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zihinsel faaliyetleriniz güçleniyor. İsteklerinizi açıklarken tedbirli davranacak, çevrenizin desteğini alacaksınız. Fakat, moral açıdan zayıf olduğunuz bir dönemdesiniz. Duygularınızla değil aklınızla davranmalısınız.

17 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güçlü kişilerden, özellikle de kadınlardan destek görebilirsiniz. Mücadeleci yönlerinizi ortaya koymaktan keyif alabilirsiniz. Ortak maddi konularda, ortakve yatırımlarda sizi memnun eden gelişmeler söz konusu olabilir.

17 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ay kapandığı için, parasal işlerinizde almanız gereken kararlar varsa hafta başına bırakmanız yerinde olabilir.

17 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim duygularınızı harekete geçirecek.Bir anda kendinizi tutkulu bir aşka kaptırmış bulabilirsiniz. Duygularınızı hemen dile getirmeden romantik ve platonik olarak yaşamayı seçebilirsiniz. Ama gün içindeki tutku enerjisi bu durumu yönetmenizi zorlaştırabilir.

17 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

17 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 05' 29" R
Ay
Balık
18° 27' 34"
Merkür
Koç
18° 49' 14"
Venüs
Boğa
05° 39' 15"
Mars
Koç
02° 38' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 27"
Satürn
Balık
16° 54' 03"
Uranüs
Boğa
22° 33' 50"
Neptün
Balık
29° 01' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 12"
Lilith
Başak
23° 45' 24"
True Node
Koç
15° 23' 09"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>