Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2012, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizden yana olan endişeleri kişiliğinizle alakalı değil. Partneriniz sizin çok değerli biri olduğunuzu düşünüyor. Ama sevginizin biraz azaldığından nedense emin. Bu nedeni sizin bulmanız gerekiyor.

İş hayatınızı, ona öznel yapısının dışında bazı yükümlülükler vererek değerlendiriyor ve mutsuz oluyorsunuz. İş ilişkileri dışında sıcak ilişkiler istiyorsunuz. Bununhayatında bir ihtiyaç gibi görülmediğini gözlemleyemiyorsunuz.

Para sıkıntınız sürüyor. Görünen o ki, bir süre daha da devam edecek. Harcamaları kısma operasyonunuza ara verdiniz. Gereksiz harcamaların bir anda neler götürdüğünü görüyorsunuz.

Yakında kısa süreli bir üzüntünüz olabilir. Siz bugünden farkında olmadan bu üzüntünün ön hazırlığını yapıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli bir adım atmak üzeresiniz. Ama etrafınıza sizden beklendiği gibi kararlı bir görüntü veremiyorsunuz. Bu adımda çok kararlı olmanızı engelleyen haklı nedenleriniz var. Bu engelleri atacağınız karar kadar önemsiyorsunuz. Arkadaşlarınızın arasında ciddi, tutarlı bir imajınız var. İmajınızın hakkını fazlasıyla veriyorsunuz.

18 Eylül 2012, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 17 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında, Terazi burcunda ve ilişki evinizde seyrine başlayacak Merkür, tarafsız düşünerek ve mantıklı davranarak bütün sorunlarınızın üstesinden gelebilmenizi sağlayıcıdır. Merkür iletişimle birebir alakalı bir gezegendir. Bu tarihler arasında, fikir alışverişlerimizde, kendi düşüncelerimizle partnerinizin düşünceleri arasında dengeyi yakalamaya çalışmamız gerekir. İletişimde ılımlı ve politik davranmamız gereken bu dönemde, ilişkimiz adına düşündüklerimizi ortaya koyabilir, oturup konuşabilir, bir karara varabiliriz. Karşıt fikirleri algılama zamanı olan bu dönemde adil olmak, hak yememek, kim haklı kim haksız diye düşünmeden gerçekçi şekilde düşünmek şarttır. Bu süreç ilişkisi sağlam temelli olan Koçlar, kafalarının içindeki planladıkları durumu partnerleriyle paylaşabilir, ne düşündüğünü öğrenmeye çalışabilirler. Hatta evlilik kararı genelde böyle bir dönemde mantıklı bir şekilde konuşularak sonuca bağlanabilir. Sorunları olan çiftler ise bu dönemde öncelikle birbirlerini dinlemeyi bilmeli, yaptığınız konuşmalarda partnerinizin size karşı olduğunu düşünmek yerine, nasıl orta bir nokta bulunur bunu tespit etmektir. Bir Koç genelde kendine yönelik düşünmeyi tercih ettiğinden eğer bu dönemde partnerinize yeteri kadar söz hakkı tanımazsanız, anlaşmanız tabi ki mümkün olmaz. Bu etki altında benim fikrim diye ısrar etmektense söylenenleri ve olanları olduğu gibi tarafsız bir şekilde görmeye çalışırsanız hem boşuna ortam gerilmez hem de çok daha mantıklı bir şekilde durumlar ele alınır. Böylece aranızda sağlıklı bir iletişim kurulmuş olur.

17 Eylül 2012, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklıkların getirdiği önemli kısıtlamalar var. Bazı anlaşmaların üzerinde durduğunuz bu dönem tek başına olmayacaksınız. Dışsal koşullar sizi bağlarken evliliğiniz ya da yakın ilişkileriniz öne çıkabilir. Etkinliğinizi ortaya koyamayacağınız bu süreci sakin geçirmelisiniz. Yaratıcı konular, hayatın olumlu yanlarını yaşamak adına keyifli zamanlar da olacak.

18 Eylül 2012, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişte bıraktığınız biri tekrar karşınıza çıkabilir ve aklınız karışabilir. Anılarınızı tazelemelisiniz. Arzularınızın bu yönde olmadığını anlayacaksınız.

18 Eylül 2012, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

18 Eylül 2012, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 21' 48" R
Ay
Terazi
04° 49' 45"
Merkür
Boğa
04° 05' 27"
Venüs
Boğa
23° 50' 06"
Mars
Koç
13° 56' 11"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 13"
Satürn
Balık
18° 00' 28"
Uranüs
Boğa
23° 25' 13"
Neptün
Balık
29° 24' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 38' 60"
Lilith
Başak
25° 23' 41"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>