Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişi sorunlarını sizinle paylaşmaktan kaçınıyor. Sizin dışınızda herkesten destek isterken, bir tek sizi sorunlarının dışında tutuyor. Size olan güvensizliğinden değil, ilişkinizin yara almasından korkuyor.

İş yaşamınızın size yetmediğini düşünüyorsunuz. Yeteneklerinize güvenmekte haksız değilsiniz amadeğiştirmek için iyi bir zaman değil. Üstelik yakında hoşunuza gidecek gelişmeler olabilir. Biraz daha beklemelisiniz.

Paranızı nasıl kullanacağınızı çok iyi biliyorsunuz. Yaptığınız akıllı yatırımlar, maddi olarak güçlenmenizi sağlayacak. Kendinize güvenmeniz çok güzel ama bugünlerde fazla risk almamaya çalışın.

Her şeyden çabuk sıkılma huyunuz yüzünden bazen elinizdekilerin kıymetini bilmiyorsunuz. Olayları iyi yönünden görmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hiç yapmak istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ama bunu yapmanız sizin yararınıza olacak. Tembellik yapmamanızın karşılığını günün sonunda alacaksınız. Bir arkadaşınızla sohbet fırsatı bulabilirsiniz. Onun sizinle ilgili çok çarpıcı tespitleri var. Onun yaklaşımına siz de katılacaksınız. Kendinizle hesaplaşmanız için iyi bir fırsat olabilir.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:59 itibariyle Ay-Venüs arasında olumlu bir görünümle Çarşamba gününe adım atıyoruz. Bu enerji bugün partnerinizle ortaklaşa hareket etmenizi sağlıyor. Saat 15:55 itibariyle etkili olacak Ay-Uranüs olumlu görünümü, gayet hızlı bir şekilde hareket ederek hem bireysel hem de grup aktivitelerinde başarılı olmanızda yardımcınızdır. Özgür olduğunuzda, size karışılmadığında rahat edersiniz. Gün boyu Kova burcunda ilerleyecek Ay, problemlere son derece pratik ve akılcı bir şekilde yaklaşmamızı sağlayacaktır.  Bulduğumuz çıkış yolları hakikaten ilgi çekicidir.   Ancak herhangi bir engelle karşılaştığınızda hiç pes etmeyiniz. Çünkü her engel, kişiyi daha fazla cesaret aşılayıcıdır. İnancınızı koruyunuz. Bazen rutin hayatın neden olduğu baskılar durdurucu olsa da, biz kendimize inanıyorsak hiçbir şey bizi yolumuzdan çeviremez. Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

18 Kasım 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pozitif ya da ılımlı bir ortam içerisinde olmasanız bile, siz fırsatlarla dolu bir süreç bekliyor olabilir. Dolayısıyla mevcutve planlarınızın ilerlemesi için, çevrenizdeki kişilerin de fikirlerine ve görüşlerine öncelik tanımalısınız.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşanabilecek bazı gelişmeler veya olaylar bazı konuları daha gerçekçi şekilde ele almanızı veya gerçekleri görerek yeni düzenlemeler yapmanızı sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayaller, kafa karışıklıkları ve idealler gezegeni Neptün'ün direkt harekete geçişi, aslında bugünden itibaren hayallerimizi gerçeğe dönüştürmemize hayata geçirmemize yardım etse de, sadece birkaç gün için, bizi biraz dalgın, unutkan ruh haline geçirebilir(aslında hafta başından beri biraz etkisini kararsızlıklar, şüpheler veya belirsizlikler olarak hissetmiş olabilirsiniz). Sabah, öğlen ve öğle sonrası saatlerde, ikili ilişkilerimizde olumlu saatlerde olacağız. Yenileyici etkiler ya da değişik alanlarda ilerleme başlıkları devrede ya da heyecan veren gelişmeler var. Sular ve sıvılarla ilgili başlıklar uzun zamandır olduğu gibi önümüzdeki dönemde de devrede olabilir bu arada ekleyelim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Kasım 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindehayatınızda alacağınız desteklerle işlerinize ivme kazandırabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili değişimler yaşayacağınız zamanlar var. Arkadaşlarınızla birlikte sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak sizi rahatlatacak. Keyif veren uğraşlarınıza zaman bulacaksınız.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şaşırtıcı bir itirafla karşılaşacaksınız. İlk başlarda hayal kırıklığı yaşasanızda zaman geçtikçe iyi ki böyle olmuş diyeceksiniz. Dimdik olun.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım ve parasal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aile ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde samimi ve sevgi dolu bir atmosferde duygularınızı paylaşabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa atılacak adımlar bugün sizi mutlu edebilir. Arkadaşlarınızla farklı konularda paylaşımlarınızı artırabilirsiniz. İçsel olarak sizi rahatsız eden durumlar geride kalmaya başlıyor.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ve çalışma koşullarınızda hızlı bir iyileşme, beklenmedik gelişmeler, yeniteklifleri, birlikte çalıştığınız kişilerden destekler görebileceksiniz. Finansal anlamda gelirleriniz yeni proje ve işlerin gelmesi ile artmaya başlıyor. Eve ait bir takım tamirat, onarım gerektiren konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışmalarınızı planladığınız gibi yapacaksınız. Beklediğiniz haberleri alacak, görüşmelerinizi düşündüğünüz gibi yapmayı başaracaksınız. Yeni girişimlerde bulunabilir, fikirlerinizi çevrenize kabul ettirebilirsiniz.

18 Kasım 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 52' 33" R
Ay
Balık
15° 14' 23"
Merkür
Koç
18° 40' 50"
Venüs
Boğa
05° 22' 50"
Mars
Koç
02° 27' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 19"
Satürn
Balık
16° 52' 55"
Uranüs
Boğa
22° 33' 04"
Neptün
Balık
29° 00' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 28"
Lilith
Başak
23° 43' 56"
True Node
Koç
15° 22' 50"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>