Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda bazı gerginlikler bugünde sürecek. Sevgilinizle aranızdaki sorunları gündeme getirmek için uygun bir günde değilsiniz. Arkadaşlarınızdan bu konuda yardım istemelisiniz.

İş yaşamınızdaki gelişmelerin bir hayli yoğunlaşacağı bir gündesiniz. İşinizle ilgili çeşitli sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak bugün kendinizi çok istekli hissetmemeniz işlerinizi ertelemenize yol açabilir.

Enerjinizi mali konulardaki çalışmalarınız için harcayacağınız bir gündesiniz. Yeni planlar yapabilir ve yeni bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak bunları iyi değerlendirmeniz ve olaylara karşı objektif davranmanız gerekiyor.

Zihinsel faaliyetlerinizi yanlış yönde kullanıyorsunuz ve değişik alanlara taşımakta zorlanıyorsunuz. Yaratıcılığınızı biraz daha zorlamalısınız aksi takdirde değişik sorunlarla karşılaşmanız söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oldukça sıkıntılı bir gün geçireceksiniz. Yapmaktan hoşlanmadığınız işlerle uğraşabilir, sevmediğiniz insanlarla muhatap olmaz zorunda kalabilirsiniz. Gün içinde sinirlerinizi kontrol etmekte zorlanacaksınız. Akşam saatlerinde ailenizden alacağınız bir haber sıkıntılarınızı bir nebze olsun hafifletecektir.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:30 Ay-Pluto zorlu görünüm etkisinde, Çarşamba gününe adım atıyoruz. Bu enerji, ilişkide kontrolü ele geçirme ve ne olursa olsun elde tutmak istediğinizi gösterir. Çok dikkatli olmalı ve gereksiz polemiklerden kaçınmalısınız. Baskın tavırlarınız sorunlara yol açmasın.Saat 16:41 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, özgür hareket etmek, değişik bir şeyler yapmak istiyoruz. Ancak partnerimiz veya bazı kişilerle olan ilişkimizde dengeyi korumamız, nezaketli davranmamız gerekebilir. Saat 16:49 Ay-Venüs olumlu görünümü, ilişkimizi güçlendiren bir etkidir. Aşkı gönlümüzde hissetmenin, ortaklaşa bir şeyler yapabilmenin işaretçisidir. Bu etki altında, mutlu oluruz, kendimizi iyi hissederiz. Saat 19:44 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm, özgür hareket etmek, serbest bir ilişki yaşamak, arkadaşlar edinmek, hayatın zevklerini tatma arzusu ve kimseye bağımlı olmama isteği anlamına gelir.  Denetim altına girmekten hoşlanmama ve ilişkilerde bağlayıcı unsurlardan kaçınma, farklı bir şeyler arzulama bir hayli etkilidir. Devam eden bir ilişkide eğer sorunlar varsa, bunlara tahammül göstermezsiniz. Bütün bu sayılanlar gösteriyor ki, ilişkilerde sıkılmak, yorulmak, birilerinin idaresi altına girmek istemeyeceğiz. Dilediğimiz gibi hayatımızı yaşamaktan yanayız. Sürprizlere açığız ve yeni arkadaşlıklar kurmaya eğilimliyiz. Bu enerjinin etkisi altında, hoş ve güzel sürprizlerle karşılaşabiliriz. Ancak unutmayalım ki Venüs geri hareket dönemindeyiz. Aşk hayatımızla ilgili konularda bilinçli düşünmeyi ihmal etmeyelim.Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, ilişkilerinize maddesel yaklaşıyorsunuz. Düşüncelerinizde karamsar davranışlar içinde olabilir ve kendinizi gereksiz üzebilirsiniz. Geçmişten kaynaklanan problemlerin ruhsal anlamda sizi baskı altında tuttuğunu hissediyorsunuz. Kinci özelliklerinizi ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aniden ortaya çıkan veya aniden olaylara müdahil olan kişiler sürpriz öneri, davet ve tekliflerde de bulunabilirler. Bu eğilimlere olumlu yaklaşabilir durumda olmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Her ne kadar geç öğle saatlerine kadar gerilimler veya aksilikler yaşanma olasılığı olsa bile, sevgi temalı ya da her tür ikili ilişkilerde yeni bir şans yakalanabilecek, ilişkilerde ani hoşluklara, ani karşılaşmalara veya ilk görüşte aşk türünde olaylara açık(uzun süreli olmasa bile) ya da geçmiş paylaşımlarımız olan kişilerle bir araya gelebileceğimiz birkaç günün içerisindeyiz. Venüs Uranüs arasında meydana gelen olumlu görünüm, aynı zamanda estetik veya yaratıcılık gerektiren iş, proje veya konularda da daha olumlu sonuçlar elde edebileceğimiz günlerde olduğumuzu gösteriyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ikili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Kendinizi daha diplomatik hissedebilirsiniz. Öğleden sonra endişe duyduğunuz olaylar gündeme gelebilir. Finansal konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. İlerleyen zamanlarda koşullar daha akıcı hale gelecektir.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadığınız her ne sorun varsa, isterseniz üstesinden gelebileceğinizi biliyorsunuz. Öz güveninizi yüksek tutup sorunları halletmelisiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda sıradışı bir gün sizleri bekliyor. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde de esnekliğiniz tam olacak. Sıkıntılı sorunları aşabilirsiniz. İletişime girdiğiniz insanlar size şans getirebilirler.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkinizle ilgili estetik kaygılarınızın yükselebileceği bir günde bulunuyorsunuz. Ortaklık ve ilişkinizde denge, huzur ve uyum ihtiyacınızın artması mümkündür. Partnerinizi ailenizle tanıştırabilirsiniz. Yeni bir ortaklığın ihtimalleri söz konusu olabilir.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 07' 45" R
Ay
Terazi
01° 57' 06"
Merkür
Boğa
03° 45' 31"
Venüs
Boğa
23° 32' 10"
Mars
Koç
13° 45' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 47"
Satürn
Balık
17° 59' 30"
Uranüs
Boğa
23° 24' 22"
Neptün
Balık
29° 23' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 16"
Lilith
Başak
25° 22' 04"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>