Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir arkadaşınızın sevgilinizle ilişkisinden hiç hoşlanmıyorsunuz. İkisinin gereksiz bir yakınlık içinde olduğunu düşünüp canınızı sıkıyorsunuz. Onu kıskanıyorsunuz denilebilir. Ortada sandığınız gibi bir durum yok.

Çalıştınız ve başardınız. İşinize olan bağlılığınız ve kişisel yeteneklerinizyaşamında önünüzü açıyor. Yeni tekliflere, yeni atılımlara hazırlıklı olun. Daha çoğunu başarmamanız için bir neden yok.

Parasal konularda şanslı bir döneme girmek üzeresiniz. Harcamalarınızda biraz daha dikkatli olursanız tüm maddi sıkıntılarınızdan kurtulabileceksiniz.

Aşk yaşamınızdaki problemi çözmek için çaba harcamalısınız. Konuşarak ne kadar yersiz kuruntu yaptığınızı anlamak sizi mutlu edecek

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün Aslan burcuna ilerleyen Ay ile birlikte enerjinizi toplayabilir, daha cesur ve girişken olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı daha fazla ortaya koyabilir, kişiliğinizi, duruşunuzu ve beklentilerinizi öne çıkarabilirsiniz. Sevdiklerinizle, çocuklarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 06:14 itibariyle Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. Sizi baskı altına alan veya oldukça gerginleştiren durumları kendinizce devre dışı bırakmak adına mücadele edebilir  ve karşınızdaki kişi kim olursa olsun fikirlerinize saygı duyulmasını bekleyebilirsiniz. İletişimin en fazla yoğunluk gösterdiği alan, aşk hayatınız, varsa çocuklarınız ve toplumsal aktivitelerdir. Her sözünüzde ve davranışınızda doğal yapınızda bulunan özgürlüğün dışa yansıması etkindir. Saat 10:48 Venüs-Kuzey düğüm görünümü,girişimi, finansal yöndeki kazanç, ilişkisi olanlar için geleceğe dönük ciddi bir karar, ilişkisi olmayanlar için yeni bir tanışma, beraberlikte problem yaşayanların bunu çözüme kavuşturması, sağlığımızla alakalı şikayetlerimize çare bulunması gibi olumlu gelişmelerin işaretçisidir. İşlerimizi iyi takip etmemizi, planlarımızı bilinçli bir şekilde gözden geçirmemizi de sağlayıcıdır. Saat 19:48 Ay-Mars karşıtlığı, aşk hayatımız ve sosyal ilişkilerimizi canlandırıcı, harekete geçirticidir. Toplumdaki yanlışlıklara susmayız. Fikirlerimizi ifade ederiz. Kendimizi mutlu etmek isteriz. Kimsenin üstümüzde baskı kurmasına izin vermeyiz. Eğlenmeyi, yaşamdan zevk almayı, bildiğimiz gibi hareket etmeyi önemseriz. İyilik ve güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Her şey gönlünüzce olsun.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel egolarınızın güçlü olması, çalışma şartlarında gelişen olaylara karşı sizi zor durumda bırakabilir. Kafanıza koyduğunuzkonusunda, sonucuyla ilgili belirsizliklere düşmekten çekiniyorsunuz. Yaşantınızda gelişen olayların size yüklediği sorumluluklar konusunda kendinizi fazla üzmeyin.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eskiden verilmiş sözler tekrar gündeme gelebilir. Hem maddi hem de manevi yönden istikrarlı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Edindiğiniz deneyimler sayesinde bakış açısı kazanabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz.Günün Atmosferi:Yanıltıcı etkiler hâkim. Bu nedenle bizi yanlış yönlendirmeye çalışan ve hata yapmaya iten kişi ve durumlardan kaçınmamız gerekiyor. Öte yandan kendimizi her türlü hırsızlık, dolandırıcılık gibi tehlikeli durumlara karşı da hazırlamalıyız. Önceden önlemimizi mutlaka alalım. Perde arkasına gizlenen sırları görmeye çalışmalıyız. Akşam saatleri, daha dikkatli konuşmak ve sakarlıklara ya da ufak tefek yaralanmalara karşı dikkatli hareket etmek gerekebilir. Ancak, sevgi temalı ilişkilerimiz açısından romantik etkiler dorukta. Sevgi paylaşımlarının akıcılığından keyif alacağımız bir kaç günlük sürece giriyoruz. Gece saatlerinde kendimizi ve duygularımızı en güzel cümlelerle ifade edebiliriz. Yaratıcılığımız da çok yüksek olacaktır.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda hassas konular gündeme gelebilir. Evde teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Bazı işlerde acele karar vermeyin. Aldığınız kararları iyi düşünün, gözden kaçan durumlar olabilir. Geçmişle ilgili konularda daha fazla içinize dönebilirsiniz. Bazı tepkilerinizi duygusal olarak verebilirsiniz. Paylaşım içinde olmak size iyi gelebilir.

18 Kasım 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların rahat akacağı bir gün. Keyif aldığınız uğraşlara yönelebilirsiniz.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eskiden verilmiş sözler tekrar gündeme gelebilir. Hem maddi hem de manevi yönden istikrarlı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Edindiğiniz deneyimler sayesinde bakış açısı kazanabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz.

19 Kasım 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer alanlarınızdabağlantılarınızı sağlama almak isteyeceksiniz. Bazı görüşmeler parasal sonuçlara bağlanabilir ama net kararlar almak için biraz daha bekleyin.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıcak bir eğlence ortamına merhaba diyorsunuz. Enerjik, hevesli, neşeli, candan ve cömert davranacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Herkesin gittiği gözde mekanlara giderek öz güven yüklü bir şekilde boy gösterebilirsiniz. Sportif faaliyetlerden haz alabilir, aksiyon filmleriyle adrenalinizi yükseltebilirsiniz. Çocuklarınızla çok özel anlar geçirmeniz de mümkündür. Bedensel enerjinizin yükselmesi nedeniyle cinsel içerikli ilişkilere çekilmeniz olasıdır. Danışmanlarınızın size olan yaklaşımlarını yanlış değerlendirme riski taşıyor olabilirsiniz.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

19 Kasım 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 32" R
Ay
Başak
18° 00' 41"
Merkür
Boğa
02° 10' 44"
Venüs
Boğa
22° 05' 03"
Mars
Koç
12° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 54' 48"
Uranüs
Boğa
23° 20' 16"
Neptün
Balık
29° 22' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 43"
Lilith
Başak
25° 14' 13"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>