Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birisi size muzip mi geliyor, sempatik mi geliyor, çekici mi geliyor çözemiyorsunuz. O konuşup anlattıkça ona dokunmak, temas etmek ihtiyacı duyuyorsunuz. Bugün bir fırsat doğacak. Ona dokunmasanız bile yalnız kalabileceğiniz, duygularını açabileceğiniz ortamı bulacaksınız.

Birçok yerde inisiyatifi elden kaçırıyorsunuz. sizin vermeniz gereken kararları, sizden daha az yetkin ama kararlar vermeye çok meraklı başkaları veriyor. Bugün güven duyduğunuz birine bir teklifiniz olacak. Kafanızı bayağı karıştıracak bir karşı teklifle karşılaşacaksınız.

Her zaman tedbirli oluşunuz sizi ayakta tutuyor. Paranızı arttırmak için yapılan önerilere kapılarınız kapalı. İş yaşamınızdan gelebilecek bugünkü teklifi değerlendirebilirseniz, ufkunuz bayağı açılacak.

Bir tartışmanın dışında kalmaya çalışıyorsunuz. Kararlılığınızı bozmayın. Çünkü işin sonunda kötü şeyler görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günlerde ara sıra durgunlaşıyorsunuz. Bu çevrenizdekilerin dikkatini çekiyor. Sizi neredeyse hayattan uzaklaştıran problemler o kadar büyütülecek problemler değil. Bazı durumlarda ortaya çıkan böyle melankolik bir havanız var. Daha olumlu bakın her şeye. Akşam saatlerinde alacağınız bir haber sizin olaylara olumlu bakmanıza yardımcı olabilir.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Çarşamba günümüzün ilk dilimi,  saat 05:53-11:44 arasında Ay-boşluk etkisi altında geçecek. Bu uzun süre içinde  çevremizdeki insanlarla daha özenli bir iletişimde bulunalım. Haksızlıkla karşılaştığımızda gergin tepkilerde bulunmak yerine, karşımızdaki kişiye neden böyle davrandığını bir soralım. Zor olsa da, bunu yapalım ki, onu böyle hareket etmeye sevkedenin ne olduğunu anlamaya çalışalım. Gerekirse uyaralım. Bilgilenmeyi önemseyelim. Sözgelimi yeni çıkan bir kitap satın almak,  merak ettiğimiz bir konuyu araştırmak gibi. Boşluk etkisi,  önemli konularda karara varmak ve uygulamak  açısından  sakıncalıdır. Ancak üzerinde düşünebiliriz. Günlük plan içinde, daha önce tasarlanmış ve düşünülmüş işler varsa, bunlar üzerinde keşif ve bilgi toplama anlamındaki son çalışmalarınızı tamamlayabilirsiniz. Saat 11:44 itibariyle boşluk etkisi sona erip, Yengeç burcunda ilerleyecek Ay,  ailevi veya özel hayatınızla ilgili konularda daha duyarlı düşünmemizi, hareket etmemizi sağlayacak.  Aynı evi paylaştığınız eşiniz, çocuklarınız veya yaşınız gereği anne-babanızla iletişiminize önem verebilirsiniz.  Kendi eviniz, huzur ve güvenliğinizi risk altına alacak kararlardan otomatik olarak çekinebilirsiniz. Huzurlu, sevgi dolu bir gün olsun. Her şey gönlümüze göre  olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler ve bir çok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Çevre faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek, gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün meydana gelecek olayları veya günün genel seyrini takınacağınız tutum belirleyebilir. Dolayısıyla, zorlanması gereken yerler varsa zorlamayı deneyecek gibi duruyorsunuz. Tüm burçlar için gün geneli: Kişilere, olaylara, hava durumuna, trafiğe veya yıldızlara bağlı yaşanan aksiliklere çok fazla takılmayın. İstediğiniz olayların istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilecek, düşündüğünüzün dışında yöntemler, yollar bulabileceğiniz ya da farklı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz günler. Format veya yol farklı olsa da hedeflenen şeyi gerçekleştirmek kolay olacaktır.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk saatleri işe dair ufak aksilikler ve gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Neyse ki bu sıkıcı durumdan öğle saatleri kurtulacaksınız. İlerleyen saatlerle birlikte ise öncelikleriniz değişebilir. Zamanınızı işe dair uğraşlarla veya arkadaşlarınızla sohbet ederek geçirmek yerine evinizde yalnız kalıp dinlenerek geçirmek isteyebilirsiniz.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GEÇMİŞTE kalan kişilerle olan hesaplaşmalarınız canlanıyor. Yakın olduğunuz ama zarar gördüğünüz insanlara karşı hırs yapabilirsiniz.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

20 Ağustos 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 25' 40"
Ay
Kova
23° 52' 37"
Merkür
Koç
17° 49' 26"
Venüs
Boğa
03° 32' 29"
Mars
Koç
01° 18' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 21"
Satürn
Balık
16° 45' 18"
Uranüs
Boğa
22° 27' 55"
Neptün
Balık
28° 58' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 29"
Lilith
Başak
23° 33' 60"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>