Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay, aşk yaşantınızda heyecanlı gelişmelere işaret ediyor. Sevdiğinizle eğlenceli ortamlarda bulunma fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Romantik açıdan güzel gelişmeler olduğu söylenebilir.

Bugün işbirlikleri konusunda isteksiz bir tavır içinde olabilirsiniz. Eşiniz ve ortağınızla birbirinizi anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Sorunlarınızı büyütme eğiliminizin yüksek olacağı görülüyor.

Evinizle ilgili konuların gündeminizde geniş yer tutması mümkün. İhtiyaclarınızın artabileceği bugün, eviniz için yatırımlara yönelebilir, ailenizden size destek olmalarını isteyebilirsiniz.

Rahat denilemeyecek ve duygusal açıdan oldukça dalgalanmalara açık bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldığınız gerilimli açı bugün, aileniz ve paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğine işaret ediyor. Paylaşımla ilgili konular gündemde olabilir, kendinizin olduğu kadar başkalarının sorunlarıyla da da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Uzaklarla olan iletişiminizin yoğun olabileceği bugün, sürpriz ziyaretlere açıksınız.

20 Mart 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cuma günümüz saat 11:37 itibariyle Balık burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulmasının etkileri  altında başlıyor. Bu tutulma, bir yanıyla aşk hayatınız, ailevi yaşamınızla ilgili konularda zihninizi ve bedeninizi sakinleştirme, hayatı oluruna bırakmaya çağırsa da, gökyüzündeki diğer işaretlere baktığımızda siz hem maddi konularda arzulusunuz hem de yenilikler için heveslisiniz. Görülüyor ki bu Tutulma benzetme yerindeyse şarj ediyor ve hedefiniz için harekete geçiricidir. Saat 12:29 itibariyle Ay, burcunuzda seyrine başlayacak. Böylece Tam Güneş Tutulması, sizlerin hedefinizi belirlemek ve bu hedef üzerine gidebilmeniz yönünde bir hayli kuvvetlendiricidir. Sizi engelleyen, önünüzde set oluşturan her ne varsa onu inançla, azimle ilerleyerek aşabilmeniz yönünde de itekleyici bir kuvvettir. Öyle yan gelip yatmanız, kaderden şikayet olmanız yerine, bilhassa potansiyel gücünüzün farkında olarak yenilikçi bir bakış açısıyla hareket etmeniz için sizi heveslendirmektedir. Bu durum, Tutulmanın sadece Balık burcuyla örtüşen zihinsel ve bedensel rehavet hissini değil, burcunuzla örtüşen ateşlendirici, aktif hale getirici yanlarını da vurguladığı için, iki yönlü tesirinin işaret etmektedir. Saat 20:15 Ay-Satürn görünümü bu Tutulmanın, bildiklerinizi herhangi bir alanda ortaya koyabilmenizi sağlayan bir başka etkisini işaret ediyor. Ailevi konular başta olmak üzere, kariyer, aşk, veya çocuklarla ilgili konular üzerinde de dolaylı etkisini işaret ederken, bunları ciddiyetle ele alarak hayatınızı şekillendirmeniz yönünde de sizi aktif kılıyor. Bir şeyler sizi yoruyor, zorluyor, geriye çekiyor gibi hissediyorsanız hiç üzülmeyiniz. Çünkü bu Tutulma üstünüzdeki ağırlıkları kaldırarak, bu meseleleri arzu ettiğiniz şekilde halledebilme anlamında size hırslandırıcıdır. Madem böyle şanssızlıklar veya aksilikler oldu, ancak yılmadım, hayatımı yeniden restore edebilirim demenizi sağlıyor. Güneş Tutulmasının arzu ettiğiniz alanlarda kendinize güvenerek yol almanızda rehberlik etmesi dileğimle,

20 Mart 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel ilişkilerinizde kısır döngüler yaşamak istemiyorsunuz. Partnerinizin farklı düşünceler içinde olması, sizin enerjinizi kısıtlayabilir. Onun iyi niyetli savunmaları karşısında, kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Bugün, dış görünüşünüzle ilgili değişimler söz konusu olacaktır.. Sosyal yaşantınızda gerilimlerden uzak kalmalısınız.

20 Mart 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

(+/_ 1 ay) İçerisinde, Balık burcunda meydana gelen Güneş tutulması nedeniyle özellikle gizli kapaklı işlerden, gizli ilişki,birliği veya girişimlerden uzak durmakta fayda var. Zira, gizli kalması zor olabilir veya toplum önünde zor durumda kalmanıza neden olabilir. Sağlığınızı ihmal etmemeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Balık burcunda gerçekleşen Güneş tutulması ve yeni ay, ucu açık kalmış konuların tamamlanmasını gerektirebilir, bitirilmesi gereken işleri hatırlatabilir ve yeni başlangıçlar yapılması için önümüzü açabilir. Özellikle yardımlaşma veya yardım kuruluşlarıyla birlikte hareket etme türünde başlıklarda ya da spritüel konularda belli girişimlerde bulunabileceğimiz, fedakarlık yapmaktan ve başkalarının yaralarına merhem olmaktan mutluluk duyacağımız bir süreçteyiz. Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir. Bugün burç yorumlarınızda tutulmanın burcunuza etkisini ele aldım. (+/ - 1 AY) yazmasının nedeni, etkilerin bir ay önce kendini hissettirmesi veya bir ay daha hissettirme ihtimali olması olasılığıdır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Mart 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

20 Mart 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni işlere istekli görünüyorsunuz. Maddi olanaklarınız biraz daralsa da siz harcamalarınız konusunda nasıl kendinizi idare edebileceğinizi iyi biliyorsunuz.

20 Mart 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkilerinizle ilgili değişen durumlara ayak uydurmak, değişimi kabullenmek ve yeni ilişki koşullarına, davranış modellerine uyum sağlamak için ideal bir gün. Sizin ılımlı ve esnek davranmanız, ilişkilerinizde pozitif sonuçlar olarak size geri dönecektir. Maddi konularda olumlu görüşmeler yapabileceğiniz bugün, ilişkilerdeki asıl ihtiyaçlarınızı daha net belirleyebilirsiniz.

20 Mart 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sorumluluk duygunuzun oldukça güçleneceği bir gün geçirmeniz mümkündür. Eğlence veya dinlenceyi, görevlerinizin arkasında ikinci plana atabilirsiniz. Eğer bir sosyal faaliyete katılırsanız, bir taraftan da görevlerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz.

20 Mart 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 40' 02" R
Ay
Balık
12° 07' 47"
Merkür
Koç
18° 32' 52"
Venüs
Boğa
05° 06' 55"
Mars
Koç
02° 17' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 18"
Satürn
Balık
16° 51' 50"
Uranüs
Boğa
22° 32' 19"
Neptün
Balık
29° 00' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 45"
Lilith
Başak
23° 42' 30"
True Node
Koç
15° 22' 31"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>