Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeni Yatırımlar Gündemde! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, mümkün olanlar üzerinde yoğunlaşmaya çalışmalı ve hata yapmaktan kaçınmalısınız. Birlikteliğiniz olsun ya da olmasın, genel olarak kontrolü elinizde bulundurmanız gerekiyor. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

Hoşunuza gidebilecek bazı etkiler alacaksınız. Bakış açınızdaki değişim ile beraberhayatınızı yeniden yönlendirme şansınız var. Her şeyin daha iyiye gitmesi için biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Beklenmedik her şeye hazırlıklı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrolü genel olarak elinizde bulundurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sinirlerinizin yıpranmaması için müdahale ettiğiniz her şey sizi daha çok yıpratıyor olabilir. Bu denli kapsayıcı ve sorumluluk sahibi olmaktan vazgeçmelisiniz. Herkesin sorumluluğunu, önceliğini bilmesini isterken kendinizle ilgili öncelikleri kenara atmadığınızdan emin olun.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün özellikle iletişim konularında başarılı olabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle anlaşmalar yapabilir, projelerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Karşınızdaki insanlarla açık ve net iletişim kurmaya özen gösterin ve sorumluluklarınızı yerine getirirken hızlı ve kararlı adımlar atın. Ayrıca bugün içinizdeki enerjiyi harekete geçirici aktivitelere yönlendirmek size iyi gelebilir. Her zamankinden daha cesur ve girişken olun, kendinize olan güveninizi arttırın.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı şehirlerde yatırım planı olan Koç burcuysan, bu konuda bir arkadaşının tavsiyesiyle hareket edebilirsin. Ama yine de paranı dikkatli harcamak istiyorsun. İlişkisi olan Koç burcuysan, partnerinle arandaki sorunları çözüyorsun. Aranızdaki bağ güçleniyor. Bu durumda mutlusun.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile hayatınızı ilgilendiren konulara daha fazla önem vermeye başlıyorsunuz. Enerjinizi doğru kullanmayı başarabildiğiniz takdirde her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var. Nerede hangi adımı atabileceğinize karar verdiğiniz takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak olması da önemli. Değerleri yeniden gözden geçirebileceğiniz bir gündesiniz.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zaman alabilecek konular yada bazı aksaklıklar gündeme gelebilir. Organize olmanız gerekiyor.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde zorlukların beraber üstesinden geldiğiniz kişilere sevginizi göstermek etrafınızdaki sevgi ve minnet aurasını da arttıracaktır.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini duygusal anlamda daha rahat hissedeceksin. Daha önceden üstünde baskı oluşturan kişi ve olaylar bugün hayatından çekilebilir. Kendini daha rahat ifade edebileceğin bir gün olacak.

20 Nisan 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün sorunları yönetme veya stresli durumlarla başa çıkma konusunda kendinize olan güveninizi teşvik ediyor. Kendinize güveniyorsunuz ve zorluklara göğüs germeye hazırsınız! Para veya işle ilgili fikirler benzersiz derecede yenilikçidir. Pratik konularda aktif olmanın zamanı geldi. Bugün meşgul ve teşvik edici olmalı ve düşük bir can sıkıntısı eşiği aslında sizin lehinize çalışabilir, sizi eğlenceli ve hatta çığır açıcı keşiflere yönlendirebilir. Kendi şansınızı yaratmak isteyebilirsiniz. Canlandırıcı, ileriye dönük ve ilham verici bağlantılar ve yöntemler için mükemmel bir zaman. Ayrıca bu, düşüncelerinizi ve planlarınızı paylaşmaya pek istekli olmadığınız bir zamandır, yani onlarla daha fazla temasa geçene kadar. Sezgileriniz şu anda yüksek düzeyde çalışıyor, bu da sizi engellerden ve sorunlardan kurtaracak eylemlerde bulunmanızı sağlıyor.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, organizasyon çalışmalarla yaşantınıza renklendirmek isteyeceksiniz. Liderlik yapabileceğiniz bazı olayların gündem kazanması sonucunda, kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Maddi konularda bolluğa kavuşmanız zaman alabilir.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvanınızla ilgilenebilirsiniz ve maddi kaynaklarınızla ilgili sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk trafiğiniz karıştı! İki ilişki arasında kaldınız, bir süre için her ikisinden de uzak durmanız yararınıza olacak. İş hayatınızda son derece aktif ve başarılı olacağınız bir gün. Fikirlerinizle etrafınızı etkileyebilir ve yeni girişimlerde yer alabilirsiniz. Ortaklık teklifi alabilirsiniz, iyi düşünmeden karar vermeyin. Kazandığınızdan fazla harcama eğiliminiz sizi sıkıntıya sokuyor. Kiloların sebebi, abur cubur yiyecekler. Bunlardan vazgeçmediğiniz sürece kilo almanız sürecek.

20 Nisan 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 05' 38" R
Ay
Boğa
18° 55' 20" R
Merkür
Koç
21° 58' 21"
Venüs
Boğa
10° 44' 34"
Mars
Koç
05° 48' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 48' 41"
Satürn
Balık
17° 14' 15"
Uranüs
Boğa
22° 48' 09"
Neptün
Balık
29° 08' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 05' 46"
Lilith
Başak
24° 12' 54"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 08/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>