Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyin bu kadar kısa bir zamanda bu kadar değişmesi sizi hayrete düşürüyor. Sevgilinizin ilgisiz davranışları sizi hayrete düşürüyor. Onunla oturup konuşma vaktini geçiriyorsunuz.

Gözden kaçırdığınız bazı ayrıntılar bugün size anımsatılacak. Bu günlerde bir unutkanlık içindesiniz. İş hayatınızda güzel dostluklar kurmuşsunuz. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor.

Bugün herkesi şaşırtacak ve bir defter açıp hesap tutacaksınız. Çünkü yazılı bir bütçe yapmadan yaşayamayacağınızı anladınız. Alacağınız, vereceğiniz birbirine karışmış durumda. Toparlanmanız gerekiyor.

Pek güven duymadığınız ama bu kadarını da beklemediğiniz biri size bir oyun hazırlıyor. Gözlerinizi şimdiden açmalısınız. Sonradan işi düzeltmek zor olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içiniz içinize sığmıyor. Arkadaşlarınız siz hiç böyle görmediklerini söylüyorlar. Aile içindeki bir gerginliğin çok sevindirici bir şekilde sonuçlanması sizi çok mutlu etti. Gelecekle ilgili umutlarını arttı. İnatçı bir tarafınız var. Arkadaşlarınız bundan şikayetçiler. Kafanıza taktığınız bir konuyu kolay, kolay unutmuyorsunuz.

21 Eylül 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Perşembe günümüz Ay-Terazi burcu seyir etkinliğinde başlayacak. Takdir edilmek ve dikkatleri üzerinize çekmek isteğiniz oldukça yüksektir. Herhangi bir konuda uzun vadeli ve sizi bağlayıcı kararlar vermekten ziyade, günü kendi akışı içinde hoş bir şekilde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Geçirdiğiniz zamanın kalitesi ve birlikte olduğunuz insanların ılımlı, huzur dolu tavırları sizin için bugün son derece önemlidir. Tadınızı kaçıracak herhangi bir şeye müsaade etmeniz mümkün değildir. Ay-Terazi burcu günlerinde, partnerimizle uyumlu, nazik ve akışa göre hareket edebiliriz. Saat 20:00 Ay-Pluto görünüm etkisinde ilişkide kontrolü ele geçirme ve ne olursa olsun elde tutmak istediğinizi gösterir. Çok dikkatli olmalı ve gereksiz polemiklerden kaçınmalısınız. Baskın tavırlarınız sorunlara yol açmasın. Arzu ettiğiniz ne varsa, sizinle olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

21 Eylül 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun toplantılar bugün seni bekliyor. Hem ortaklıkları, hem de rakipleri dürtüsel ve tahrik edici bazı duyumlar alabilirsin.

21 Eylül 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz kardeşleriniz, akrabalarınız ile ilgili olaylar içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Daha sağduyulu ve gerekli desteği verici şekilde olmanızda fayda var.

21 Eylül 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinize odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele verebilirsiniz. Güçlü kişilerle bir arada olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi dengede tutmaya çalışmalısınız. Birikmiş işlerinizi toparlamanız için doğru bir gün. Sizi uğraştırabilecek konulara karşı dikkatli olmalısınız. Çatışmalardan uzak durun.

21 Eylül 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tembellik yapmak istiyorsunuz, eliniz hiç bir işe gitmiyor. İşin içinden çıkamadığınız sorunlar sizi azda olsa melankolik bir yapıya sokuyor.

21 Eylül 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

21 Eylül 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız önem kazanabilir. Olaylara mantık çerçevesinden yaklaşacaksınız. Aşk hayatınızdaki güzel gelişmeler hayatınızda istediğiniz değişimlere neden olabilir.

21 Eylül 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş haftasını bitirirken artık zihniniz oldukça yorgun, dinlenmeye ihtiyacınız olabilir. Fakat yoğuntemposundan dolayı kendinize vakit ayıramazsınız. Baş ağrısı çekebilir, nedenini bulmakta zorlanırsınız. Her şeyin başının stres olduğunu unutmayın. Çalışma arkadaşlarınızın sağlıklarıyla da ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

21 Eylül 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

21 Eylül 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 16' 10" R
Ay
Koç
06° 12' 06"
Merkür
Koç
19° 38' 31"
Venüs
Boğa
07° 09' 04"
Mars
Koç
03° 34' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 33"
Satürn
Balık
17° 00' 07"
Uranüs
Boğa
22° 38' 02"
Neptün
Balık
29° 03' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 14"
Lilith
Başak
23° 53' 29"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>