Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızdaki sorunları halletmeyi başardınız. Artık eskisi gibi seviyeli ve güzel bir ilişkiniz var. Bugün onunla hoş zamanlar geçireceksiniz. Tartıştığınız, anlaşamadığınız konular hakkında konuşacaksınız ve bir orta yol bulacaksınız.

Siz yaratıcılık isteyen işlerde başarılısınız. Bugün, sizin yaratıcılığınıza yönelik alanlarda kısıtlamalara maruz kalacağınız bir gün olacak. Bu yüzdenyerinizde sıkıntılı anlar yaşayabilirsiniz.

Parasal olarak şanssız bir döneme girdiniz. Sürekli masraf yapmanızı gerektirecek olaylarla karşılaşıyorsunuz. Bugün de beklemediğiniz bir harcama yapmak zorunda kalacaksınız.

Sağlığınızla ilgili olarak, ufak tefek gördüğünüz problemleriniz başınızı ağrıtabilir. En kısa zamanda bir doktora görünmeli ve bu sorunları ortadan kaldırmaya bakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizde gizli tuttuğunuz enerjiyi ortaya çıkarmalı ve isabetli değerlendirmelerle olayların üzerine yansıtabilmelisiniz. Bu tutum, birçok çözümsüzlüğü başarıya dönüştürebilecek. Bu sıralar fevri davranışlardan kaçınmalısınız. Sizi bu konuda tahrik edebilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Birtakım problemlere yaklaşımınızda bazı zayıflıklar var.

21 Nisan 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 21 Nisan saat 13:32-04 Haziran saat 19:16 tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Mars, çevremizde olan bitenlere çabucak uyum sağlamanızda yardımcıdır. Sizin için yenilik, hareketlilik, aynı hedefte olmak, birlikte bir şeyler yapmak arzusu etkilidir. Aynı zamanda, çevre değişimleri, finansal konular, kişisel yeni kararlar alma yönünde de etkili bir süreçtir. Ancak tam olarak yönümüzü tayin etmek için mutlaka dikkat edilmesi gereken nokta, bu yenilikler kazandırıcı mı yoksa kaybettirir mi diye tüm olasılıkları hesaba katmaktır. 10 Mayısa tarihine aklımız başımızda hareket etmeliyiz. Geçmişteki tecrübeleri unutmadan, yine aynı durumları yaşamamak adına kararlarımızı mutlaka gözden geçirmeli, hesabımızı bilmeliyiz. Bu dönemde eskiye ait ailevi ve duygusal meseleler kafamızı karıştırabilir. Eğitimden ticarete, satıştan pazarlamaya kadar her türlü plan ve projenin, parasal konular da dahil olmak üzere çok akıllı bir şekilde ele alınması gerekiyor. Mantığımız pusulamız olmalı. Bizim asıl önemsememiz gereken nokta, yeni girişimlerin, atılacak adımların, hedeflerimizin mutlaka analizini iyi yapmaktır. Saat 14:09 Venüs-Satürn görünümü, ilişki veortaklıklarında ılımlı ve şefkatli düşünmenin bize pahalıya mal olmaması için, öncelikle gerçekçi olmayı bilmemiz gerekiyor. Fazla iyi niyet veya göz ardı edilen problemler, nasılsa düzelir diyerek üstü örtülen meseleler bizi yormasın. Mali konularda da dikkatli olmalıyız. Bildiğimizi, gördüğümüzü, hissettiğimizi tabii ki önemseyeceğiz. Ancak asıl önemlisi, bunların ne denli doğru olduğunu bilmektir. Biz nasıl bir ilişki yaşıyoruz. Anlaşabiliyor muyuz, partnerimizde neler arıyoruz, birortaklığında ne umuyoruz ne buluyoruz bunlara bir bakalım. Beklentilerimiz yönünde güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

21 Nisan 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hazırcevap tavrınla çevrendekileri etkileyeceksin. Özellikle biri var ki, onunla akşam saatlerinde sırlarını paylaşabilirsin.

21 Nisan 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde maddi konular yüzünden eleştirilere maruz kalabilirsiniz. İdeallerinize yönelik konular hakkında önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz.

21 Nisan 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimler gündeme gelebilir. Başkalarından alacağınız yardımlar karar vermenizi kolaylaştırabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili zorlayıcı koşullar oluşabilir. Başarmak için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız.

21 Nisan 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabrınız ve dürüstlüğünüz nedeniyle her şeyi çok yönlü düşünmeniz herkes tarafından beğeniliyor. Sevdiğiniz kişi yanınızda rahatlıyor ve size bağlılığı gittikçe artıyor.

21 Nisan 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece hareketli ve yoğun bir gün geçireceksiniz. Bazı olaylara duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Ancak, akşama doğru sakinleşecek ve sevdiğinizle birlikte hoş bir program yapacaksınız. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşmek keyfinizi yerine getirecek.

21 Nisan 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğitim, seyahat veya gelecek sorumluluklarınız sıkıntı oluşturabilir. İlişkilerinize dikkat etmelisiniz. İletişime dayalı işlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak.

21 Nisan 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cuma gününüzü arkadaşlarınız ve toplum kuruluşları ile birlikte geçirebilirsiniz. Gördüğünüz haksızlıkların üzerine gidebilirsiniz. Toplumsal veya siyasi bir organizasyona dahil olabilirsiniz. Sorumluluk gerektiren mecralarda ve sizin etkinize güvenilen, ihtiyaç duyulan şartlarda önünüze çıkacak fikirsel konular için desteğinize başvurabilirler. Mars 5 Haziran tarihine kadar haberleşme ve sosyal alanınızda ilerleyecektir. Bu alanda motivasyon, hareket, canlılık ve mücadele enerjisiyle hareket etmek için potansiyeliniz yükselecektir.

21 Nisan 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, birçok konunun derinlerine inebilir, herşeyi en ince detayına kadar irdeleyebilirsiniz. Ancak; bunu yaparken karamsar yaklaşımlardan kaçının. Derinlerde gördüklerinizi olumsuz algılayabilir ve nedensiz sıkıntılara kapılabilirsiniz.

21 Nisan 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 15' 47" R
Ay
Balık
06° 08' 14"
Merkür
Koç
18° 17' 59"
Venüs
Boğa
04° 36' 07"
Mars
Koç
01° 58' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 26"
Satürn
Balık
16° 49' 43"
Uranüs
Boğa
22° 30' 53"
Neptün
Balık
28° 59' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 22"
Lilith
Başak
23° 39' 43"
True Node
Koç
15° 21' 55"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>