Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin size gösterdiği yakınlığı bozmamak için azami bir gayret içerisindesiniz. Bazı konularda problem yaşadığınız bu günlerde onu karşınıza almanız sizi hem yalnızlığa itecek hem de en önemli desteğinizden uzak olacaksınız.

İşinizde önemli huzursuzluklara açık bir gündesiniz. İşlerin istediği gibi gitmemesi karşınızdaki insanların size göre ihmalkar davranışlar içerisinde bulunması ve sırf ihmalleri yüzünden bazı kayıplarınızın olması sizi oldukça huzursuz edecek.

Bugün bazı yanlış işlemler yüzünden biraz maddi kaybınız olacak ama en kısa zamanda bu kaybınızı telafi edeceksiniz.

İkili ilişkilerinize dikkat etmeli, öfkenizi kontrol altına almayı öğrenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi geliştirme anlamında kendinize ayırmaya çalıştığınız zamanı, belli önemler taşıyan başka uğraşlarla doldurmak durumunda kalabilirsiniz. Bu konudaki tercihlerinizde güçlükler çekeceksiniz. Bilinç altınızda uzun süre hareketsiz kalan düşünceler bu sıralar hareketlilik gösterebilir. Bu yüzden duygusal yargılara ve yorumlara oldukça elverişlisiniz.

22 Nisan 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 22 Nisan saat 08:24 itibariyle Akrep-Boğa burç düzleminde oluşacak Dolunay, eşimiz veyaortağımız veya başkalarıyla aramızdaki maddi-manevi konular üzerinde etkili olup,  bir hayli hırs yapabiliriz. Elde etmek, idare etmek, son kararı biz vermek, onlara göz açtırmamak, talepte bulunmak gibi. Ancak böyle bir durum, diğerlerinin pek de hoşuna gitmez. Ortaklaşa mal, mülk, parayla ilgili meselelerde tatsızlık yaşanabilir. Bir hayli hırslıyız bir o kadar gururluyuz. Hangisizi biziz sahi? Yapmamız gereken bunlardan farklı bir şey olmalı. Finansal konularda hesabı tabii ki bilmeli, kazandıklarımızı korumalı, ancak başkaları üzerinde baskıda bulunmamalı. Bu Dolunayın bir başka yanı, hukuk, miras, ticari, burs, alış-satış, eğitim konularında yapılacak görüşmeler, yolculuklar, araştırmalardır. Eğer daha önce bir adım attıysak, şimdi durup olan bitene bakalım. Bunlar tekrarlanabilir. Ona göre bir yol izleriz. Bildiğiniz gibi Mars, 17 Nisan tarihinden beri Yay burcunda geriliyor. Girişim, görüşme ve çözüm bulmaya dönük işlerimiz yavaşladı. Aynı noktada sanki hiç ilerlemeden bekliyoruz. Bu bizim pek işimize gelmese de, en azından hızlı ilerleyip gözden kaçabilecekleri şimdi odaklanırsak tespit edebiliriz. Böylece ileride sorun yaratmaz. Benim tavsiyem, 27 Mayıs tarihine kadar yurtdışıyla alakalı işler, başka bir şehirde yerleşim konuları, akademik çalışmalar, girişim, alış-satış konularında bir daha düşünelim. Sabırlı olalım.  Eğer bu işlerin maddi ve manevi anlamda birileriyle bağlantısı varsa veya gerekiyorsa, tabii ki ilişkilerimizde özen göstereceğiz. Ancak fazla hırs yapmayacağız. Sakin, hoşgörülü, kibirden uzak bir şekilde rutin hayatımızı sürdüreceğiz. Bu Dolunayın önemli meselelerin aydınlığa kavuşmasında vesile olması dileğimle,

22 Nisan 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizin etkisi altında çok fazla kaldığınız için, küçük yanılmalar her zaman mümkün. Özellikle ikili ilişkilerinizi yanlış temeller üzerinde geliştiriyorsunuz. Ay, karşıt burcunuz Terazi'de ilerlerken, çevrenizdeki kişilerle işbirliklerine gireceksiniz. Bazı fikir ayrılıkları nedeniyle tartışmalar yaşayabilirsiniz.

22 Nisan 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, ödemeler, banka hesapları, bütçeniz, ortak kaynak kullanımı gerektiren konular, alacak verecek meseleleri hassasiyet gerektiriyor. Ani, ama kısa süreli ilişkiler de olasılık dahilinde. Ortaya çıkan gerçekler veya duygusal anlamda artan farkındalığınız ön planda. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün meydana gelecek Dolunay(+/- 5 gün), farkına varmadığımız olayların farkına varmamızı sağlayabilir. Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir. Ya da bu tür işlerle ilgilenen kişilerden haberler alınabilir. Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilmeye neden olan başlıklar söz konusu olabilir. Pireyi deve yapma ihtimali yüksek olduğu gibi, her burç kendisini ilgilendiren alanlarda güven ya da istikrar sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir. Dolunayın yoğunluğu devam ederken finansal konulara, proje ve yatırımlara, para, istikrar ve güven başlıklı alanlarda yeni gelişmelere karşı dikkatli olmak gerekiyor. Ülkemizde ise, ekonomiyi zaten saydık, parayla bağlantılı her konu, ülkenin önde gelen kişileri,hayatıyla ilgili kişiler, sanatçılar, sanatla bağlantılı başlıklar, toprak, tarım, güvenlik,birlikleri başlıklarında olan ve bu başlıklarla bağlantılı konular ön planda olabilir. Sorunları büyütmeye değil, çözmeye ve uzlaşmacı olmaya çalışalım. Neptün'ün olumlu görünümü Dolunay'ı yumuşatıp olumlu etkilerini ön plana çıkartabilir. Akrep, Boğa, Kova, Aslan burçları ve her ayın 22 – 29 tarih aralığında doğmuş kişiler dolunayın etkisini daha fazla hissedebilirler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda sizi sıkıntıya sokacak koşullar oluşabilir. Finansal işlerinizde ani değişiklikler gündeme gelebilir. Borç alacak işleri ile uğraşabilirsiniz. Ortaklı konularda stresli koşullar ortaya çıkabilir. Endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için mücadele vermeniz gerekebilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal açıdan bugün bir sıkıntınız olmamasına rağmen cimri davranışlarda bulunuyorsunuz. İçinizde maddi korkular barındırmanız çok doğal. Çünkü uzun süre maddi sıkıntı çekmiştiniz.

22 Nisan 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde arkadaş çevreniz, görüşmeler ve finansal konularla ilgili daha fazla çaba ve mücadeleye ihtiyacınız varken, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için, ilişkiler açısından gerilimlere açık bir günden geçeceksiniz. Sınırları zorlamamak ve kaderinize güvenmek faydalı olacaktır.

22 Nisan 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, ortaklaşa parasal konulara dikkatinizi çekecek. Birkaç gün boyunca ortak para ödemelerinizde hassaslıklar ve duygusal zorlanmalar oluşabilir. Sürpriz bir aşk başlayabilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabak saatlerinden itibaren krizler ve stresler karşısında daha sağduyulu davranmaya çalışabilirsiniz. Özellikle ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili parasal sıkıntıları aşabilmek için farkındalıklar geliştirmiş olmalısınız. Hayatınızda kriz diye adlandırdığınız konuların üzerine gidebilmek için fırsatlara sahip olabilirsiniz. Olayların nedenlerini keşfedebilirsiniz. Genel olarak ise; Ay 02:18‘de Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sabah 08:30‘da 2 derece Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Akrep Dolunay‘ı maddi ve duygusal konuların paylaşımı, nasıl paylaşıldığı ile ilgili konuları gündeme getirir. Ay'ın ışığının en fazla olduğu bu faz, bizim de bilincimizde duygu dünyamızın bir alanına ışık tutar. O alanı odak noktamız haline getirir. Akrep tutkular, cinsellik, duygusal krizler, maddi paylaşımlar, borç, kredi, vergi, sigorta ve mirasla ilgili işleri temsil eder. Bu çerçevede siz de bir takım duygu yüklerinizi açığa çıkarma, gizli saklı kalmış veya çok net olmayan konuları açığa çıkarma isteği ile daha çok araştıran ve öğrenmek isteyen bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Para akışına, borç ve ödemelere odaklanacağınız bir haftanın son günü olabilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, normale oranla kat kat daha fazla iyimser olabilirsiniz. Bu nedenle, aklınıza estiği gibi davranma eğiliminize dikkat etmezseniz, sonuçları düşünmeyeceğiniz için bazı problemlerle karşılaşabilirsiniz. Nerede durmanız gerektiğini bilmelisiniz.

22 Nisan 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 08' 42" R
Ay
Aslan
25° 14' 20"
Merkür
Koç
29° 44' 17"
Venüs
Boğa
19° 43' 35"
Mars
Koç
11° 23' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 56"
Satürn
Balık
17° 46' 55"
Uranüs
Boğa
23° 13' 35"
Neptün
Balık
29° 19' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
21° 28' 52"
Lilith
Başak
25° 01' 28"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>