Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz ve kendinizi duygusal olarak çok güçlü hissedeceksiniz. Aşk yaşamınızda sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir yeni insanlarla tanışabilir ve davetlere katılabilirsiniz. Özel zevklerinizle ilgilenmeye vakit bulabileceksiniz. Zevk alacağınız konularla ilgilenebilir yada sorunlarınızdan birazda olsa uzaklaşma şansı elde edebilirsiniz. Duygusal olarak bazı heyecanlar yaşayabilirsiniz ve hareketlerinizde sabırsız olacaksınız. Duygusal konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

İş yaşamınızda son derece olumlu etkiler altında olacaksınız ve geleceğinize ilişkin sağlıklı kararlar verebileceksiniz. Düşüncelerinizi istediğiniz noktaya odaklamayı başarıyorsunuz ve buyaşamınızda size küçük başarılar kazandırabilir. Hayatınızla ilgili olayları ve gelişmeleri gözden geçirebilirsiniz. Bir süreden beri sürüncemede kalan bir sorununuzun çözümü için yeni düşünceler geliştirebilirsiniz. Enerjinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz ve karşınıza bazı fırsatlar çıkacaktır.

Maddi konularda şanslı olacağınız bir gündesiniz ve elinize iyi değerlendirmeniz gereken yeni fırsatlar çıkacaktır. Harcamalarınızda dikkatli olmayacaksınız.

Küçük ancak hoş bir sürpriz yaşayabilirsiniz. Zihniniz iyi çalışıyor ve akılcı kararlar verebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Oldukça enerjiksiniz ve bu enerjinizi iyi kullanabileceksiniz. Her zamankinden daha açık sözlü olacaksınız ve ikna etme yeteneğiniz artıyor. Daha önceden ilginizi çekmeyen bazı konulara karşı merak duyabilirsiniz. Yaşamınızla ilgili bazı değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Düşünceleriniz açık ve pratik hayatınıza ilişkin bazı kararlar verme aşamasına gelebilirsiniz. Beklentilerinizin gerçekleşmesi anlamında olumlu adımlar atabileceksiniz. Enerjinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz ve karşınıza bazı fırsatlar çıkacaktır.

23 Ocak 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cuma günümüz saat 00:27 Ay-Neptün kavuşumuyla başlıyor. Şifa verici huzurlandırıcı ve kendimizi akışa bırakmamızı sağlayıcı olan bu enerji, ruhsal manada rahatlatıcı ve inancı güçlendiricidir. Evet, bazılarımızı hayat şartları zorluyor olsa da, kişi bu enerjiyle güne olumlu şekilde adım atabilir. Saat 04:10 Ay-Mars kavuşumu Balık burcunda gerçekleşecek. Gün boyu dağılmadan, gerçekçi düşünmeye özen gösterilmesini gerektirir. Etkilenmelere açık oluşunuz, çevrenizdeki kişilerin ruh hallerini bir sünger gibi kendinize çekmeniz,  kimi zaman anlaşılmaz ve alıngan bir kişi gibi düşünmeniz mümkündür. Savaşmak yerine mücadeleden kaçınılması, kendinizi korumak yerine akışa teslim olunması gibi durumlar görülebilir. Saat 07:23 Güneş-Satürn görünümü, toplumsal ilişkilerimizi, arkadaşlıklarımızı, hedeflerimizi merkezimizde tuttuğumuz sabah saatlerinde sorumluluk hissimiz yüksek. İşlerimizi başarılı bir şekilde yapabiliriz. Saat 13:13-24 Ocak Cumartesi saat 15:32 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ay-Boşluk etkisi, ruh dünyamızı besleyici, hayatın zorluklarından uzak durmamızı sağlayıcıdır. Bizi bir çocuk gibi masum ve bir o kadar kırılgan yapabilir. Zayıf yönlerimizi açığa çıkarabilir.  Maddi değerlere pek önem vermeyiz bu saatlerde. Daha çok desteklenmek, motive edilmek isteriz. Uzun boşluk  hali, soyut çalışmalar, sanatsal uğraşılar, mistik faaliyetler, ritüeller için gayet uygundur. İnsanların bizi yargılamalarından hoşlanmayız. Kendinizle barışık olmak isteriz. Bu saatler arasında bazı meseleler  duygusal olarak sizi  zorlandığında şöyle geri çekilip hayata ve kendinize bir mola armağan ediniz. Çünkü hiçbir şey sizin iç huzurunuz kadar önemli değil. Günün tüm görünümleri size arzu ettiğiniz güzellikleri yaşatsın. Kalben sevgilerimle,

23 Ocak 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz duygusal ihtiyaçlarınızı, ortak çalışmalar içinde olduğunuz arkadaşlarınızın size sunacağı bazı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Özellikle bugün, çevrenizin kalabalık olmasına canınız sıkılabilir. Bugün, Ay'ın bulunduğu konum, organizasyon çalışmalarınıza daha çok ağırlık vermenizi öneriyor.

23 Ocak 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı fırsat ya da olanakların yüzünü gösterebileceği zamanlardasınız. Bu sefer karşınıza çıkan şeyler tam anlamıyla sizinle örtüşüyor olabilir. Çalan kapıları açmayı unutmayın. Kapıdaki şans olabilir! Tüm burçlar için gün geneli: Kafa karışıklıkları, yanılsamalar, yanıltıcı ya da kötü niyetli kişiler günün özellikle ilk yarısı olmak üzere gün genelinde etkili. Daha sezgisel veya iç sesimize göre hareket etmek isteyebileceğimiz bir gündeyiz. Birbirimize şefkat ya da merhamet gösterme duygularımız artıyor ya da bu duyguyu tetikleyecek olaylar yaşanabilir. Yanlış yönlendirmelere veya düşmanca ya da saldırgan tavırları olan kişilere karşı tedbirli olunması gerekiyor. Satürn ve Güneş arasında oluşan olumlu açı(aslında birkaç gün öncesinde daha fazla etkiliydi) ise, bugün kesinleşiyor ve otorite konumundaki kişilerle olumlu iletişim kurmamızı, tavsiyeler almamızı veya desteklenmemizi sağlayabilir ya da bazı alanlarda kalıcı ve olumlu adımlar atabiliriz. Dün yazdığım gibi bugün de, sular, ilaç dahil, her türlü kimyasal ya da akışkanla ilgili başlıklar ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ocak 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

23 Ocak 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sakin kalmalısınız. Hayal gücünüzü ve yoğun isteklerinizi mantığınızla dengelemeye çalışın. Değerlendirmelerinizi soğukkanlılıkla yapın.

23 Ocak 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 03.34'te Oğlak burcunda gerçekleşen Yeniay ile gün içinde aile büyükleriniz, sizden yaşça büyük kişiler ve patronlarınızla ilişkilerinizde daha sabırlı olmanız gereken bir zamanda olacaksınız. Kendinizi sevgiyle ifade etmeyi tercih etmelisiniz.

23 Ocak 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eviniz ve ilgili konular günün ana temaları olacaktır. Tadilat, tamirat, boya ya da badana, hatta eviniz için yapacağınız her türlü alışveriş bugün tüm vaktinizi alabilir. Ayrıca, aynı evde yaşadığınız insanlarla olan iletişiminizi artırabilir veya evde bir misafir ağırlayabilirsiniz.

23 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 52' 15" R
Ay
Kova
01° 31' 47"
Merkür
Koç
17° 04' 26"
Venüs
Boğa
01° 33' 54"
Mars
Koç
00° 04' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 03' 51"
Satürn
Balık
16° 36' 57"
Uranüs
Boğa
22° 22' 24"
Neptün
Balık
28° 55' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 05"
Lilith
Başak
23° 23' 19"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 30/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>