Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman kuşkuya düşüyorsunuz ama kuşkularınız yersiz. Gözü sizin dışınızdaki dünyalara kapalı. Uzun süredir sizden beklediği yakınlığı bugün hissettirmeniz için fırsatınız olabilir.

Bugünarkadaşlarınızla aranızda geleceğe yönelik konuşmalar geçebilir. Bu konuşmalardan umutlanabilirsiniz. Umutlarınızın önünde hiçbir engel görünmüyor. İşyerinizde keyifli, verimli ve çok koşuşturmalı bir gün geçireceksiniz.

Bugün bütçenizle ilgili endişe duyabilir, yeni çözümler aramaya çalışabilirsiniz. Harcamalarınızı azalttıkça azaltıyorsunuz, ama yakınlarınız sizin kadar dikkatli görünmüyorlar.

Yiyeceğinize, içeceğinize her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz. Hazımsızlığı giderici ilaçlara bağımlı yaşamanıza hiç gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşyerinizle ilgili bir hareketliliğiniz var. Ya ofise yeni bir eşya alma düşüncesi ya da küçük çaplı bir taşınma niyeti içindesiniz. Bu konuda vereceğiniz kararlardan daha sonra pişmanlık duymayacaksınız. Her alanda çok yapıcı ve pozitif olduğunuz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde başlayan iyimserliğiniz gün boyu sürecek. Öğlen yemeğinde verimli bir sohbet yapabilirsiniz.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Ay-Aslan geçiş etkinliğinde yeni haftaya adım atıyoruz. Bu enerji sizi cesaretlendirici ve duygularınızı hevesli bir şekilde ifade edebilmenizi sağlayıcıdır. Eylemlerinizde kararlısınızdır. İhtiyaçlarınızı elde etme yönünde bir adım geri atmazsınız. Saat 15:21-25 Ekim saat 06:16arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, duygularınızı açık ve net bir dille ifade edebilmeniz kolay olmayabilir. Bir iş, bir karar veya fırsatı tüm olasılıklarıyla ele alınız. Aşk hayatınız, çocuklarınız, kısaca hayatı güzel hissettiren konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren sanatsal çalışmalarınız açısından herhangi bir zorlama yoktur. Ancak bu aktivitelerin belirli bir alanda ciddi manada sergilenmesi veya duyurulması konusunda zorluklar yaşanabilir. 24 Ekim-12 Kasım tarihleri arasında, Merkür Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Kredi başvuruları veya  yatırımlar, mali hesaplar, beklenen destekler, hisseli paralar, eş veortağınızla finansal ilişkinizden, yükümlü olduğumuz ve altına imza attığımız belgelere kadar geniş bir alanda odaklanacağız ve yine dikkatlice gözden geçireceğiz. Birlik ve bütünlük içinde hareket ediyor muyuz,  ilişkimiz veortaklıklarımızda ne gibi sorunlar var ve her iki taraf da bir arada olmaktan dolayı memnun mu diye duruma bakacağız. Tabii ki, çıkarlarımızı gözettiğimiz için susabiliriz. Ancak sorunlar varsa bunların da ele alınması ve yüzleşmede bulunulması gerekir.  Birbirinizden farklı yönleriniz, düşünceleriniz, hayata bakış açınız olabilir. Fakat bütün bu farklılıklar eğer dengeli ve sağlıklı ve ortaklaşa hareket etmenin önüne geçiyorsa tabii ki problem yaratır. Birbiriniz üzerinde maddi-manevi-cinsel-finansal anlamda baskı uygulamanıza neden olabilir. Yeni haftanın hepimiz için güzelliklere vesile olması dileğimle,  

24 Ekim 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimleri yapabilirsiniz. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız.. Cesur, aktif ve risk almaya hazırsınız. Güçlü kişiliğinizle çevrenin dikkatlerini üzerinizde yoğunlaştıracaksınız. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir dönemdesiniz.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hassas konu veya ilişkileri diplomatik şekilde güvenilir ve daha rahat bir platforma taşıyabilirsiniz. Sosyal aktiviteler veya iletişim ağınızı genişletmenizi sağlayabilecek olaylar yeni kişilerle tanışmanızı sağlayabilir. Olaylara genç yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir. Kişisel gelişim projelerine ağırlık verin.Günün Atmosferi:Gördüğümüz her şeyi gerçek sanmayalım ve duyduğumuz her şeye inanmayalım birkaç gün için. Yanıltıcı kişiler veya etkiler devrede. Fazla hayalperest veya idealist olabiliriz, ama sandığımız şeyler gerçek olmayabilir.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızın gelecekleri ile ilgili kararlar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Bazı konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Gün içinde duygusal değişimler yaşayabilirsiniz.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konularda artışlar gündeme gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. Yüzeysel ilişkilerinizi sorgulayıp kendinizi çatışma içinde bulmanız mümkün. Ancak doğruyu yanlışlardan ayırabilen bir zekanız var ve bunun için sıkıntıya düşme şansınız çok az oluyor. Pratik çözümleriniz sayesinde dostlarınız sorun yaşadığında sizi arıyor.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Para vekonularında mücadeleci, hırslı yönünüzü daha çok ortaya koymaya çalışabilirsiniz. Ancak ikili ilişkilerde temkinli olmanız gereken bir gündesiniz. Dolayısıyla heyecanınızı kontrol edebilmeli ve sakin kalabilmelisiniz.

24 Ekim 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İki hafta boyunca ortaklaşa giderleriniz, harcamalarınız, vergi, kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda uğraşılarınızı artırabilirsiniz. Çözümsel yaklaşımlar içine gireceksiniz.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Duygularınızı dengelemeniz ve isteklerinizi belirlemeniz mümkün. Farklı beklentilerinizin yaratacağı bir gerilim hissedebilirsiniz. Fakat, ilginç gelişmelere kolay adapte olabilirsiniz. Geleceğe yönelik çok değişik istekler içinde bulunuyorsunuz.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İş hayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

24 Ekim 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 35' 09" R
Ay
Koç
26° 10' 36" R
Merkür
Koç
20° 40' 00"
Venüs
Boğa
08° 49' 29"
Mars
Koç
04° 36' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 42"
Satürn
Balık
17° 06' 47"
Uranüs
Boğa
22° 42' 45"
Neptün
Balık
29° 05' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 42"
Lilith
Başak
24° 02' 32"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 06/05/2024 18:27

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>