Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde çizdiğiniz sınır, onun istediklerini gerçekleştirmesini engelliyor. Sizi daha çok aramak, sizinle daha çok birlikte olmak istiyor. Bunu dile getirmekten çekiniyor. Akşama doğur onunla haberleşebilirsiniz.

Bugün biryolculuğuna çıkacağınıza dair bir haber alabilirsiniz. Yolculuk bir süre sonra, ama gideceğiniz yer daha önce görmediğiniz bir yer olduğu için sizi heyecanlandıracak.

Parayı önemsemediğiniz için çoğu zaman cebinizde kaç para var bilmiyorsunuz. Bugün bütçenizin üzerinde bir harcamayla karşı karşıya kalabilirsiniz. Karar vermeden önce bütçenizi gözden geçirmelisiniz.

Size yapılan uyarıları dikkate alır, üzerine düşünürseniz, ruh haliniz değişebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde nedenini bilemediğiniz bir doyumsuzluk yaşıyorsunuz. Ne yapsanız size yetmiyor. Oysa son derece hareketli ve sorunsuz bir yaşamınız var. Zaman zaman yaşamınızda radikal değişiklikler yapmanız gerektiğini düşünüyorsunuz. Elinizdekileri bir bir düşünüp, kaybettiğinizde neler olacağını bir gözden geçirin. Bugün size sahip olduklarınızın değeri hatırlatılabilir.

25 Haziran 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 06:30 Ay-Pluto karşıtlığı, ailemizle ilgili kararların gözden geçirilmesini sağlıyor. Ancak sorunlar varsa, geçmişe takılmamalı, geleceğe bakmalıyız. Saat 07:57 Ay-Venüs görünümü, ailevi konularda, çocuklarınızla ilişkide veya evinizle alakalı mevzularda ve parasal konularda yaşanmış eski sorunların çözümlenmesini sağlayıcı bir yansımadır. Güven ve huzur vericidir. Kişi bir yandan mali anlamda güçlü kararlar verebilir diğer yandan ailesini, değerlerini sahiplenir ve kollar. Saat 09:07 Mars-Jüpiter görünümü, ailevi ve evlilikle ilgili konularda size güç verir. Ancak güçten söz ederken olaylara bilinçli ve stratejik açıdan yaklaşmakta yarar vardır. Aceleci ve birbirinize tehditkar şekilde yönelmeniz fayda yerine zarar getirir. Eğer bir sorun varsa ve bunun çözümlenmesi şartsa, sizi bir şeylerin etkilemesine izin vermeden duruma bakınız. Abartıyla, coşkuyla veya olumsuz bir duyguyla hiçbir problem çözülmez, doğru karar verilmez. Bunu unutmayınız. Sevdiklerimizle beraber mutlu, huzurlu, sağlıklı bir bayram geçirmemiz dileğimle,

25 Haziran 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün oldukça iletişimcisin. Son zamanlarda yaşadığın tüm çatışmalar bayramın da vesilesiyle bugün yerini sükunete bırakacak.

25 Haziran 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddesel ihtiyaçlarınızla ilgilenmek ve yeni yapılandırmalar yapmak adına ise güzel gelişmeler yakalayabilirsiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yengeç burcunda gezegenlerin ağırlığını güçlü şekilde hissediyoruz, zira Ay da bugün bu burçta seyrediyor. Gelenekler, görenekler, tarihsel konular, geçmişe ait olaylar öne çıkarken sizi siz yapan köklerinize bir dönüş içinde hissedebilirsiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Günaha Çağrı... Hak etmediğiniz halde olumsuz bir ortamda bulunabilirsiniz. Söz gümüşse sükut altındır, sabredin.

25 Haziran 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda disipline olmanız zor olabilir. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde sabırsız olmayın. Bayramı ailevi ortamlarda karşılaşayacaksınız.

25 Haziran 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlginç teklifler alabilir fakat kararsız kalabilirsiniz. Dikkatinizi yaptığınız işe odaklayın ve farklı konularla vakit kaybetmeyin. Böylece çok fazla dağılmaz ve konuya hakim olabilirsiniz. Yoksa, kafanız karışacak.

25 Haziran 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

25 Haziran 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 06' 16"
Ay
Kova
19° 10' 45"
Merkür
Koç
17° 39' 11"
Venüs
Boğa
03° 07' 50"
Mars
Koç
01° 03' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 40"
Satürn
Balık
16° 43' 35"
Uranüs
Boğa
22° 26' 46"
Neptün
Balık
28° 57' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 22"
Lilith
Başak
23° 31' 47"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>