Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Genel olarak aşk yaşamınızda keyifsiz bir gün geçireceksiniz ve gün için moral durumunuzda değişimler olacaktır. Gereksiz bazı tartışmalara girebilirsiniz ve sevdiğiniz insana karşı kırıcı olabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmeniz zorlaşıyor ve duygusal kararlar alma tehlikeniz var. Aşk hayatınızda bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.Duygusal durumunuz tüm yaşamınız üzerinde çok etkili olacaktır. Yeni bir konuda girişimde bulunmamalısınız.

İş yaşamınızda sizin için oldukça yoğun bir gün olacaktır. Enerjinizi olumlu olarak disipline edebilir ve bazı küçük sorunlarınızı bugün çözümleyebilirsiniz. Her zamankinden daha çok çalışabileceğiniz bir gündesiniz ve sorumluluklarınızda artış olabilir. Fazlaca önemli olmamakla birlikte çevrenizle aranızda fikir ayrılıkları görülebilir. Çok önemli olmasa da yaşayacağınız küçük sorunlar keyfinizi kaçıracaktır. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz. Yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz mantık hataları yapabilirsiniz.

Maddi olanaklarınızın farkında olacağınız ve bu yönde davranacağınız bir gündesiniz. Parasal konulara yaklaşımlarınız daha çok dikkatli olacaktır ve harcamalarınızda ölçülü hareket edeceksiniz.

Zihninizi çok iyi kullanmanıza rağmen bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Karamsar düşüncelerden uzak durun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmiş hatalarınızla yüzleşmeniz biraz problem getirse de bunun yararını göreceksiniz. Bu kararı verirken inatçılığı elden bırakmanız gerekiyor. Kimi sorumlulukları seçerek üstleniyorsunuz. Bu belirleme doğal olarak sorumlu olduğunuz bazı konularda, bu sorumluluğu yerine getirmediğiniz gibi izlenimler bırakabiliyor. Yakında vermek zorunda kalacağınız ciddi kararlarınız olabilir.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız saat 04:51-26 Ocak saat 05:46 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında başlıyor. Sıkıntılı bir durumla karşı karşıya kalırsanız olan biteni tekrar gözden geçiriniz. Önerileriniz kabul görmeyebilir veya uygulanması  zor olabilir. Üzerinde biraz daha düşünmeniz gerekebilir. Boşluk dilimi içinde,  aşk hayatınız, çocuklarınız, spekülasyon, eğlence kısaca hayatı güzel algılamanızı sağlayan  konularda  kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.  Beceri gerektiren sanatsal çalışmalar için olumludur. Ancak yeni bir karar vermeden önce her türlü konuda iyice düşünmekte yarar var. Duygularınızı açık ve net bir dille ifade edebilmeniz kolay olmayabilir. Bir iş, bir karar veya fırsatı tüm olasılıklarıyla ele alınız. 25 Ocak - 14 Şubat arasında Merkür düz seyirle ilerleyecek. Ancak önümüzdeki bir haftalık süreci gölgeli günler olup, mesleki konularda disiplinli düşünmemizi sağlayıcı, işlerimize sorumluluklarımıza odaklanmamızda yardımcı, kurallara uygun şekilde görevlerimizi yerine getirme anlamında destekleyici bir süreçtir. Bu dönemde patron konumundaki insanlarla iletişimde bulunurken, saygılı olmamız beklenir. Belli bir mesafeyi korumamız, zamanında işlerimizi yapmamız, bunları yerine ulaştırmamız gerekir. Yeni haftanın hepimiz için güzel gelişmelere vesile olması dileğimle,

25 Ocak 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merhamet ve acıma hissinizin sizi depresyona sürüklemesine izin vermemelisiniz. Böyle anlarınızda eşinizin de sizi gibi düşünmesini ve hissetmesini istiyorsunuz. Fakat bunun mümkün olmayacağını anlamalısınız. Ayrıca çiftlerden biri mutsuz olduğunda diğerinin daha güçlü davranması ilişkiyi koruduğu gibi kolaylıkla toparlanmayı da sağlar.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde veyayerinizde sizi manipüle etmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir. Ne yapacağınıza veya ne yapmayacağınıza siz karar vermelisiniz. Olayları öfkelenerek çözemezsiniz. Daha anlayışlı olmalı, mantıklı çözümler getirmelisiniz. Sevgi temalı ilişkileri besleyecek planlar size iyi gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde boşlukta ilerleyen Ay, gün içerisinde, ne yapacağımıza karar vermekte zorlanacağımıza veya belirsizlik, isteksizlik ya da kararsızlık hislerinin hakim olabileceğine işaret ediyor. İlişkilerimizde sorumluluk sahibi olmamız ve gerektiği durumlarda sakinliği korumamız, mantıklı çözümler üretmemiz daha doğru olacaktır. Bugün Oğlak burcuna geçecek olan Venüs ise, birkaç hafta boyunca, aşk hayatımıza daha ciddi yaklaşma ihtiyacı duyacağımıza, eğlenceli ve uçarı değil, ayağı yere basan ilişkilerin ve ilişkilerde sorumlulukların ön plana çıkacağına işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularda daha fazla şey öğrenmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir. Riskli olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Çocuklarınızla ilgili işlerinizde fazla oyalanabilirsiniz. Aşk hayatınız gündeme gelebilir. Bazı konularda farkındalık yaşayabilirsiniz. Gün içinde tartışmalar olabilir.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade ederken gerginlik hissedebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren uğraşlar sizi rahatlatabilir. Ani parlamalara karşı dikkatli olmalısınız.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önemli görüşme, buluşma ve toplantılarınız için bugün akşam saatlerine dek pozitif bir enerji etkisinde olacaksınız. İş görüşmeleri ve yeni bağlantılar fayda sağlayabilir. Akşam saatlerinde arkadaş çevrenizle gelişebilecek gerginliklere karşı dikkatli olmalı, zihninize gelen olası gelecek kaygılarını bertaraf edebilmelisiniz.

25 Ocak 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya eğlenceli olaylarla başlayacaksınız. Keyifli olan her şey sizi heyecanlandırabilir. Merkür'ün kariyer evinizde düzelmeye başlamasıyla birlikte sıkıntı çektiğiniz konular geride kalacak.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun zamandır görmediğiniz eski bir arkadaşınızla karşılaşacak ve heyecanlanacaksınız. Duygularınızın yoğun olduğu bir gün. Olaylardan kolay etkilenebilir, güçlü isteklerinizi fazla düşünmeden ortaya koyabilirsiniz.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Rutin işler ve sıkıcı detaylar yüzünden dikkatinizin ara sıra dağılacağı bir gün geçirebilirsiniz. Yapmanız gereken konsantrasyonunuzu bozmamaya çalışmak ve hiçbir konuda gözden geçirilmemiş nokta bırakmamaktır. Yapılmamış işler size geri dönmek üzere birikebilir.

25 Ocak 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>