Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Büyüme potansiyeli olan bir sorun sayenizde çabucak çözülecek küçük bir mesele haline gelebilir. Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu siz de fark ediyorsunuz. Bu konuda sizi uyarabilir, hazırlık olmanızda yarar var. Ortak bir davet alabilirsiniz.

Birikmiş birkaç işi halledebileceğiniz bir gündesiniz. Gözünüzde büyüttüğünüz kadar çok olmadığını görüp, hepsini çözebilirsiniz. Daha önce sizi kırmış bir arkadaşınız gönlünüzü alabilir. Sizin ona yanıtınız da olumlu olacak.

Bazı harcamalar konusunda çok sabırsız davranıyor, fazla düşünmeden harcama yapıyorsunuz. Bugün yine böyle bir gününüzdesiniz. Harcamalarınız için size uyaranlar olabilir, onlara kulak vermeniz yerinde olur.

Bir konuda kararsızlıkla karşılaşabilirsiniz, duygularınızdan çok mantığınızı dinlemenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu, bu kadar kişinin sizin liderliğinizi beklemesi veya takibe hazır olması sizi korkutabilir, ama planlı davranmanız ve kurallara uygun devam etmeniz durumunda her şey yolunda gidecektir.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 04:12 itibariyle etkili olacak Mars-Satürn görünümüyle cumartesi  gününe adım atıyoruz. Bu enerji, sizin kendiniz için hedefler belirlemeniz ve bu hedefe hangi yöntemlerle varacağınızı, nasıl zorluklar ve kolaylıklar yaşanabileceğini düşünmeniz vaktidir.  Yavaş ve emin adımlarla ilerlemeniz halinde başarılı olmanız mümkündür. Limitlerinizi zorlayan bu görünüm, aslında kendi gücünüzü keşfetmeniz yönünde gayet olumludur. Ancak siz, çabuk pes etmeye, kızmaya, eleştirmeye, mücadeleden kaçmaya çalışırsanız, hedefe varmanız mümkün olmaz. Çalışın, çabalayın, tüm gücünüzü amacınızı gerçekleştirmek için odaklayın. İşte bu en doğru yoldur.Saat 11:11 Ay-Neptün kavuşumu, ruhumuzu dinlendirici gayet hoş bir yansımadır. Yumuşacık bir enerjidir. Rüyalarımız, hislerimiz, hayatı algılayış biçimimiz sertlikten uzaktır. Kimseyi kırmak, gücendirmek, rahatsız etmek ve edilmek istemeyiz. Gönül can arar, sevdiğini arar, onunla buluşmak ister. Huzur ihtiyacı çok daha fazladır.Saat 14:39 Ay-Jüpiter karşıtlığı, bir yandan dinlenmek, rahatlamak, sorunlardan uzak şöyle keyiflenmek arzumuzu işaret etse de, yapmakla zorunlu olduğumuz işler bizi fikren ve bedenen yoruyor. Bayram tatilinde olsak da, aklımız bazı meselelere bir hayli takılabilir.Saat 19:33 - 27 Eylül Pazar saat 22:29 arasında Ay-Boşluk etkisi, ruh dünyamızı besleyici, hayatın zorluklarından uzak durmamızı sağlayıcıdır. Bizi bir çocuk gibi masum ve bir o kadar kırılgan yapabilir. Zayıf yönlerimizi açığa çıkarabilir. Maddi değerlere pek önem vermeyiz bu saatlerde. Daha çok desteklenmek, motive edilmek isteriz. Uzun boşluk  hali, soyut çalışmalar, sanatsal uğraşılar, mistik faaliyetler, ritüeller için gayet uygundur. İnsanların bizi yargılamalarından hoşlanmayız. Kendinizle barışık olmak isteriz. Bu saatler arasında bazı meseleler duygusal olarak sizi  zorlandığında şöyle geri çekilip hayata ve kendinize bir mola armağan ediniz. Çünkü hiçbir şey sizin iç huzurunuz kadar önemli değil. Günün ışığı, gönlünüzü aydınlatsın. Her işiniz kolayca gerçekleşsin. Gönülden sevgilerimle,

26 Eylül 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonu, bu kadar kişinin sizin liderliğinizi beklemesi veya takibe hazır olması sizi korkutabilir, ama planlı davranmanız ve kurallara uygun devam etmeniz durumunda her şey yolunda gidecektir.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ticari veya sağlıkla ilgili konulara sizin istediğiniz şekli vermenizi sağlayabilecek seçenekler oluşabilir. Ancak, sizin liderliğinizi bekleyen veya sizin ardınızdan gelmeye hazır kişiler sizi biraz korkutabilir. Yeteneklerinizi zorlamanız gerekeceğe benziyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri biraz gergindi veya sıkıntı verici olaylar yaşayanlarımız olmuş olabilir. Bugün için de, duygusallığımız ve hassasiyetimiz yüksek. Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir. Önümüze çıkan engeller veya zorlayıcı durumlar baskı altında hissetmemize neden olabilir. Acele hareketlere bağlı sakarlıklara karşı dikkatli olunması gereken bir gün. Aslında dün akşam için yazmış olduğum yazının etkisi bugün de devam ediyor, okumak isterseniz internet sayfamızda bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise, daha gerçekçi ve istikrarlı olabiliriz. Ruhsal anlamda kendimizi güçlü ya da desteklenir durumda hissedeceğimiz saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kolayca etki altında kalmak mümkün. Bu nedenle biraz daha uyanık ve gerçekçi olmaya gayret edin.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak ve harekete geçmek isteyeceksiniz. Fikirlerinizi ortaya koymadan önce uzun süre düşünmüş olabilirsiniz.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aşk hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, evlenme teklifi alabilir, romantik bir tatile çıkabilirsiniz. Bu süreçte çocuk sahibi olabilir, sahne işlerinizde başarılı olarak, yaptığınız işlerle daha fazla tanınabilir, son derece keyifli bir hafta geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerinizde yeni aya kare yapan Mars, sizi güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız konusunda uyarırken, Venüs ve merkür'ün Satürnle olan uyumlu açısı, ev sahibi, çocuk sahibi olma konusunda size şans vermeye, ilişkilerinizde kalıcı değerler yaratma yolunda adımlar atmanıza ve sevgi dolu yeni ilişkiler geliştirmenize destek olmaya hafta boyunca devam ediyor olacak.

26 Eylül 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş, hizmet, sağlık, eğitim, seyahat işlerinizde bazı engeller, sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınız size zor anlar yaşatabilir. Sinirinizi kontrol etmeli ve sakin olmalısınız. Bayram seyahati için yoldaysanız çok dikkatli olmaya çalışın.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle sağlık,ve çalışma ortamı, seyahatler, hukuksal konular, yabancılarla yapılan işler konularında krizler, sıkıntılar, problemler, kötü şans, engellere işaret etmekte. Özellikle sağlığınıza ekstra dikkat edin, vücudunuzu çok fazla çalışmak için zorlamayın, tansiyon- kan dolaşım dengenize dikkat edin, sonra hastanelik olmayın

26 Eylül 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

26 Eylül 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 22" R
Ay
Terazi
02° 41' 28"
Merkür
Boğa
03° 50' 38"
Venüs
Boğa
23° 36' 47"
Mars
Koç
13° 47' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 40"
Satürn
Balık
17° 59' 45"
Uranüs
Boğa
23° 24' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 00"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 27"
Lilith
Başak
25° 22' 29"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>