Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda büyük hareketlenmeler olacak bugün. Sevgilinizle ilişkinizde kontrolü ele geçirmek isteyeceksiniz ve bunu başaracaksınız da. Fakat bu tip davranışlarınız onu sizden uzaklaştırıyor. Bunu bilmelisiniz.

Son günlerdeyerinizde çok tembelsiniz ve işlerinizin çoğunu aksattınız. Bu gidişle tatile çıkmak için fırsat bulamayacaksınız.

Parasal konularda son derece kontrollü gidiyorsunuz fakat para harcamaya meyilli olduğunuz bu günlerde dikkatli olmalısınız ve kendinize harcamalar konusunda hakim olmalısınız. Bugün bir alım satım işiniz olabilir.

Son zamanlarda çok kilo aldınız ve kendinizi fazlasıyla ihmal ediyorsunuz. Dengeli beslenme ve sağlık konularına biraz daha dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü hukuksal konularda yaşanabilecek problemlere dikkat çekmekte. Özellikle evli koçlar eşinizden kaynaklanan bir sorun size' de sirayet edebilir. Haksızlığa boyun eğmemeli hukuksal hakkınızı işinin ehli bir avukat yardımı ile aramalısınız. Bu durum sizleri karamsarlığa düşürmemeli siz yeter ki doğru insanlarla birlikte hareket edin emin olun sonunda kazanan siz olacaksınız. Eşinizle hem fikir olmalı ve cesaretli adımlar atmalısınız. İş hayatınızda ise maddi konularda çok olumlu gelişmeler sizleri bekliyor. Konsantrasyonunuzu yükseltmek için çaba gösterin.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 05:26 itibariyle etkili olacak Ay-Merkür olumlu görünümüyle yeni haftamıza start veriyoruz. Bu enerji, yenilikler hakkında konuşmaktan, gezmekten, fikirlerinizi ifade etmekten hoşlandığınızın göstergesidir. Hoşunuza giden haberler alabilirsiniz. Saat 08:43 Ay-Neptün zorlu görünümü gerçekleşiyor. Her şeyin iyi olacağına, yolunda gideceğine inanmak istiyor insan. Hayallerinin onu sürüklediği yerde olmaktan yana. Belki bazı şeyler ters gidecekmiş gibi düşünüyor. Ancak bir yandan da iyimser düşünmeye gayret gösteriyor. Beklenmedik durumlardan uzak kalmak istiyor. Beklentileriniz bir hayli yüksek olacaktır. Olumlu bir gün olarak değerlendirebiliriz. Saat 10:03 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, aşkta kendinizi gayet güçlü ifade etmenizi ve geleceğinizi düşünerek kararlar almanızı sağlayıcı fırsatları işaret ediyor. Karşı cinsle veya genelde insanlarla işbirliğine açık tarzda hareket edersiniz. Uzlaşıdan yanasınızdır. Böyle olmanın, beraberliği, ortaklığı pekiştirici olduğunu bilirsiniz. Yeni haftanın hepimiz için uzlaşı, nezaket ve sevgi anlamında olumlu geçmesi dileğimle,

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum, duygusal konulardan çok, maddi sorunlarınızı ön plana çıkarıyor. Bugün, güven arayışı içindesiniz. Partnerinizle aranızdaki olayların çoğu parasal nedenlere dayanıyor. Onun istekleri karşısında bocalamanız mümkün. Olayların yönü, birazda sizin tavırlarınızla paralel ilerleyecek. Sınırlarınızı zorlamalısınız.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuların sonunda istediğiniz hıza kavuştuğunu ya da istediğiniz şekli aldığını düşünerek, aslında çok önemli olan bazı şeyleri atlayabilirsiniz. Farkına vardığınız zaman çok geç olmaması için, şu an gereken araştırmaları yapmanızda veya olaylara detaycı yaklaşmanızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi bir miktar dağılmış hissedebilirsiniz. Karar almak için öğleden sonrayı beklemeniz daha uygun olabilir. Gün içinde yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yaratıcı işler yapabilirsiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacaklarınızla ilgili görüşmeler yapmanın zamanı geldi. İdareci yanınız sizi zorlayabilir. Yaşadığınız sıkıntıları ailenize yansıtmamaya çalışın.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aşk hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, evlenme teklifi alabilir, romantik bir tatile çıkabilirsiniz. Bu süreçte çocuk sahibi olabilir, sahne işlerinizde başarılı olarak, yaptığınız işlerle daha fazla tanınabilir, son derece keyifli bir hafta geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerinizde yeni aya kare yapan Mars, sizi güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız konusunda uyarırken, Venüs ve merkür'ün Satürnle olan uyumlu açısı, ev sahibi, çocuk sahibi olma konusunda size şans vermeye, ilişkilerinizde kalıcı değerler yaratma yolunda adımlar atmanıza ve sevgi dolu yeni ilişkiler geliştirmenize destek olmaya hafta boyunca devam ediyor olacak.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İç dinamiklerinizi, değerlerinizi ve hayatınızda nelerin değişmesi gerektiğini gözlemlemeye başlayacağınız bir süreçtesiniz. Yaptığınız hataları analiz etmeli ve aynı koşullarla karşı- laştığınızda tekrarlamamalısınız.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konularda hassas, yaratıcı, idealist bir tavra bürünebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan destekler alabileceğiniz gibi, bu etkileşim sayesinde kariyerinizi ilgilendiren konularda önemli, statü sahibi kişilerle görüşmeler, toplantılar yapabilirsiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 24' 28" R
Ay
Balık
08° 16' 49"
Merkür
Koç
18° 23' 15"
Venüs
Boğa
04° 47' 09"
Mars
Koç
02° 05' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 32"
Satürn
Balık
16° 50' 29"
Uranüs
Boğa
22° 31' 24"
Neptün
Balık
28° 59' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 52"
Lilith
Başak
23° 40' 43"
True Node
Koç
15° 22' 07"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:45

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>