Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda büyük hareketlenmeler olacak bugün. Sevgilinizle ilişkinizde kontrolü ele geçirmek isteyeceksiniz ve bunu başaracaksınız da. Fakat bu tip davranışlarınız onu sizden uzaklaştırıyor. Bunu bilmelisiniz.

Son günlerdeyerinizde çok tembelsiniz ve işlerinizin çoğunu aksattınız. Bu gidişle tatile çıkmak için fırsat bulamayacaksınız.

Parasal konularda son derece kontrollü gidiyorsunuz fakat para harcamaya meyilli olduğunuz bu günlerde dikkatli olmalısınız ve kendinize harcamalar konusunda hakim olmalısınız. Bugün bir alım satım işiniz olabilir.

Son zamanlarda çok kilo aldınız ve kendinizi fazlasıyla ihmal ediyorsunuz. Dengeli beslenme ve sağlık konularına biraz daha dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak huzursuz bir gün geçireceksiniz. Gün içinde yakınlarınızdan birisinin davranışı sizi sinirlendirebilir. Zaten bir olay yüzünden sinirlisiniz. Kimseyle dalaşmamaya dikkat etmelisiniz. Aniden alacağınız bir haber duygularınızı karıştırabilir. Biraz kendinize düşünme süresi verin. Akşama konuklarınız olabilir.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:00 itibariyle  Boğa burç fazında oluşacak  Sondördün, parasal konular üzerinde yoğunlaşmanın simgesidir. Sağlam adımlar atabilmek adına dikkat sarfetmek ve hayatınızı garanti altına alabilecek şekilde hareket etmek gerekiyor.  Uygulanabilir, kalıcı olana yönelmeli, ancak ihtiraslı olunmamalıdır.  Yetenekli olduğunuz alanları tespit etmeniz yönünde etkili olan bu görünüm, güven duygunuzu ayakta tutabilen kişilerin, her zorluğun altından kalkabileceğini belirtmektedir. Saat 10:45 Merkür-Uranüs olumlu görünümü,  iletişimi teşvik edici, aktivitelerde bulunma yönünde destekleyici, çocuklar, eş ve dost, çevrenizdeki insanlarla irtibatta bulunmanızı sağlayıcıdır. Ancak ani çıkışlar, gereksiz konuşmalardan, dedikodulardan kaçınmak gerekir. Aşk hayatınızla ilgili sürprizler yaşanabilir. Hemen umutlanmamak, şöyle bir dibini araştırmakta yarar vardır. Günün tüm gelişmelerinin hayrımıza olması dileğimle,

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddesel gücün peşinde olduğunuz bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel özelliklerini tenkit etmekten sakınmalısınız. Sizin çalışkan yapınız ve güçlü performans yeteneğiniz, çevrenizdeki kişilerle aynı düzeyde olmayabilir. Yaptığınız işe gösterdiğiniz titizlik bugün, aşırıya kaçabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumlu niyetleriniz var. Planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Evinizde veya işinizde daha iyi bir çevre oluşturmak için göstereceğiniz gayretler çevrenizdeki kişileri daha iyi anlamanızı sağlayabilir. Liderliği ele almalı ve takım oyuncusu olmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün de yazmıştım, sürpriz haberler, ele geçen bilgiler, ortaya çıkan olaylar veya bazı konularda artan farkındalık türünde durumların ön plana çıktığı günlerdeyiz. Farklı kişilerle iletişimde olmak ufkumuzu geliştirmekle kalmayıp, pek çok konuyu farklı açılardan görmemizi veya farkındalığımızın artmasını sağlayabilir. Fikir alışverişleri artıyor, yaratıcılığımız yüksek ve zihnimiz açık. Farklı fikirlerimizi ve yeteneklerimizi göstermek için uygun günlerdeyiz ya da teknolojik araçlar sayesinde fikirlerimizi hızla yayabiliriz. Üzerinde yoğunlaştığımız işlerin ilerlemesi kolay olabilir veya maddi başlıklı konularda adımlar atabiliriz. Ay'ın olumlu açıları yukarıda yazdıklarımı daha uygulanabilir hale koyacaktır. Ancak, şaşırtıcı durumlar veya nereden geldiğini, ne söylemeye çalıştığını ya da ne yapmak istediğini anlayamayacağımız kişilerle karşılaşma ihtimalimizin de olduğu günlerdeyiz aklımızda bulunsun bir ihtimal. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelirlerinizle ilgili değişiklikler gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda desteklendiğiniz konular olabilir. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Gün içinde değişen programlarınıza ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni birprojeniz var. Bugün işinizle ilgileneceksiniz. Bol kazanç ve başarı sizi bekliyor. Fakat hayatınızda denge kuramıyorsunuz. Bunu başarabilirseniz daha çok kazanç elde edebilirsiniz.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden evinizde düzenlemeler, ev ve yer değişiklikleri, aile içi iletişim ve ilişkiler ile ruhsal anlamda yeni kararlar almamanız, yeni ve radikal değişikliklere gitmemeniz, zamanın akışına güvenerek hareket etmeniz gereken bir zaman diliminde bulunmaktasınız.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda yeni hareketlenmeler ve kıpırtılar söz konusu. Bugün, farklı olan her şey ilginizi çekecek. Eğer çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu konudaki konuşmalarınız hızlanacak.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer yaratma konularında kıymetli bir gündesiniz. Finansal olarak yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. Paranın değeri ve yönetimi önem kazanacaktır.Diğer taraftan manevi değerlerinizi gözden geçirebilir, özellikle ilişkilerinizde kurmuş olduğunuz manevi bağları ve güven telkinini mercek altına alabileceksiniz. İlişki kurma adına değerli fırsatlara sahip bulunuyorsunuz. Cinselliğin etkin olabileceği ilişkilere çekilebilirsiniz. Toprak ve mülk yatırımı gibi konularda özel fırsatlara sahip olabileceğinizi unutmamalısınız.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

27 Temmuz 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 27' 30" R
Ay
Balık
09° 01' 45"
Merkür
Koç
18° 25' 06"
Venüs
Boğa
04° 51' 00"
Mars
Koç
02° 07' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 16"
Satürn
Balık
16° 50' 44"
Uranüs
Boğa
22° 31' 35"
Neptün
Balık
29° 00' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 02"
Lilith
Başak
23° 41' 04"
True Node
Koç
15° 22' 12"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>