Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süredir yaşadığınız ilişki, ömrünü iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu. Birbirinize zorlama yapmıyor, özel zevklerinizi eskisi gibi paylaşma zorunluluğu getirmiyorsunuz

Pazar gününüzü evdeki işlerle uğraşarak geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Fakat akşama doğru dinlenme fırsatı bulacaksınız. Zaten bu haftaya bakılacak olursa buna çok da ihtiyacınız var.

Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler var. Küçük hesapları bile önemser para ilişkileri içindesiniz. Ama sıkıntılar sonsuz değil.

İşyerinizde sorun yaşadığınız bir kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle ve iyi niyetle yaklaşmak durumunda kalabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı insanları daha iyi tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Bu, kendinize güveninizi zedelemese de, sizi fazlasıyla sarsabilir. Değer yargılarınıza göre bazı insanlar seçiyor ve onlarla ilişkinize abartı anlamlar yüklüyorsunuz. Değerlendirmelerinize ve seçimlerinize olan tartışılmaz inancınız, sonradan başınıza sorunlar açabiliyor.

30 Haziran 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:12 Ay-Neptün mücadeleci görünümüyle Salı gününü adım atıyoruz. Bu, hem yenilikçi bakış açımız hem de huzurlu bir gün geçirme arzumuzu işaret ediyor. Hangisi daha etkin olur derseniz, bunun cevabı, sizin hayata bakış açınıza göre değişebilir. Ancak dikkat edilmesi gereken nokta, hayallerimizin gerçeklik sınırları içinde ele alınmasıdır.Saat 13:20 Ay-Merkür karşıtlık etkisi, adil düşünmemiz, tarafsız hareket etmemiz,  kendimiz kadar bir başkasının da önemli olduğunu kabullenmemizi gerektiren durumlar yaşatabilir.  Ilımlı konuşmakta, dengeyi muhafaza etmenin faydası büyüktür. Saat 19:00 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yeni ve farklı olan deneyimlere hevesli bir şekilde katılmamızı veya açık olmamızı  sağlıyor. Heyecanımız yüksek ve özgürce hareket etmekten yanayız. Farklı insanlar ve ortamlar dikkatimizi bir hayli çekebilir.Saat 20:47 Ay-Venüs görünümü, bir yolculuğun, bir görüşmenin, bir araya gelmenin, kişide hissettireceği olumlu duyguların işaretçisidir. Kısa süreli hoş bir etki olarak memnunluk yaratır. Saat 21:18-1 Temmuz saat 12:11 arasında Ay, Yay burcunun son derecelerinde boşlukta kalacak. Bu zaman diliminde, kendi  görüşleriniz doğrultusunda hareket ederken, abartılı davranmamakta fayda var.  Yaşamınızla alakalı her türlü meselede dikkatli olmanız,  ani kararlar vermemeniz lazımdır. Yapılması gereken, hoşgörülü, ılımlı, olgun tavırlar içinde hareket etmek,  yenilik olarak düşündüğünüz konuları lütfen bir daha gözden geçiriniz. Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

30 Haziran 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü, son derece dinamik bir günü müjdeliyor sizlere. Yeni insanlar tanıyabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu yenilikhayatınızla ilgili olabilir ve başarılı olacağınız yeni bir sürecin kapılarını aralayabilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken tek konu kas ve boyun ağrıları olmalı, ani hareketler yapmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise yaşadıklarınızı sorgulayacağınız ve yalnız kalıp düşüncelerinizi netleştirme isteğiniz bir hayli yoğun olsa da eş ya da sevgilinizden gelen sevgi dolu eli geri çevirmemelisiniz.

30 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmelere açıksınız. Evinizi, ailenizi, gayrimenkul konularını veya parasal başlıkları ilgilendiren konularda son dönemde ortaya çıkan durumlarda ise, işe yarar planlar yapabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Yeni randevular veya mevcut ilişkilerimizde yenileyici etkiler devrede. Aşırılıklara ve abartılara açık günlerdeyiz. Her şeyin fazlasını isteyebiliriz. İlişkiler, sosyal aktiviteler veya içine estetik katılması gereken işler bu anlamda desteklenirken, yeme içme, giyinme veya alışveriş temalı işlerde aşırılıklara kaçmak zararlı olabilir. İlerleyen saatlerde, bize verilen fikirleri veya önerileri dikkatle dinlememizde fikir farklılıklarını tartışmaya çevirmememizde fayda var. Dolunay stresi yavaş yavaş hissedilmeye başlasa da, Genel anlamda şanslı kazanımlara(özellikle, maddi, ilişkiler veya yaratıcılık gerektiren işler bazında) açık birkaç gün.

30 Haziran 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade ederken daha fazla risk almaya meyilli olabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Öğle saatlerinde başladığınız işlerde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Akşama doğru kendinize zaman yaratabilirsiniz. İlerleyen saatlerde sevdiklerinizle birlikte planlar yapmak size iyi gelecektir.

30 Haziran 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi yalnızlığa odaklayarak sakin yaşam arzusu içinde bulunuyorsunuz. Tüm dostlarınıza öfke patlaması yaşıyorsunuz adeta.

30 Haziran 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

30 Haziran 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aşk hayatınızda sıra dışı ve farklı bir gün sizleri bekliyor. Yine yaratıcılığa dayalı işlerinizde de esnekliğiniz tam olacak. İletişime girdiğiniz insanlar size birçok konuda şans getirebilirler.

30 Haziran 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğer ki yalnızsanız sürpriz, beklenmedik aniden bir aşk söz konusu olabilir, bu hafta risk almaya daha eğilimli ve özelikle ikili ilişkilerde özgürlük, rahat etmek isteme teması da çok ön planda olabilir. Eğer işiniz sanat,yaratıcılık, tiyatro, sinema..vb birise sürpriz birteklifi durumu da söz konusu olabilir.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Yine de ayağınızı yorganınıza göre uzatmakta fayda var. Sonunda siz karlı çıkarsınız.

30 Haziran 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 34' 20" R
Ay
Koç
10° 47' 24"
Merkür
Koç
19° 52' 04"
Venüs
Boğa
07° 32' 09"
Mars
Koç
03° 48' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 57"
Satürn
Balık
17° 01' 39"
Uranüs
Boğa
22° 39' 07"
Neptün
Balık
29° 03' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 16"
Lilith
Başak
23° 55' 34"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>