Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizin de duygularınız çevrenizi etkileyecektir. Sevdiğiniz insana karşı ani tepkiler verebilirsiniz ve oldukça açık konuşmayı tercih edeceksiniz. Duygularınızı içten bir şekilde yaşamayı tercih edeceksiniz ve davranışlarınızda spontan olacaksınız. Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler olabileceği gibi duygusal iniş çıkışlarda yaşayabilirsiniz. Bugün duygusal konularda yeni bir karar vermemeli ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız.

İş hayatınızda bazı iniş çıkışlar olabilir veortamınızdaki hareketlilik artabilir. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz durumunda verimli sonuçlara ulaşabileceksiniz. Ani bir karar verebilirsiniz ve hemen eyleme geçmek isteyebilirsiniz. Bugün ani girişimlerde bulunmaktan ve sabırsız yaklaşımlardan uzak durmanız sizin için daha doğru olacaktır. İş yaşamınızda dikkatli hareket etmeniz gereken bir gündesiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve üzerinde fazla düşünmeden masraflar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi olanaklarınızı fazla zorlamamalısınız.

Aşk hayatınızda küçük bazı gerilimler olabilir,olayları fazla büyütmemeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabrınızı sınadığınızı düşünüp ilgisiz kalmaya çalıştığınız konu, yanlış donelerle sizi yanıltabilir. Mutlu olmanız gereken bir dost kalabalığı içindesiniz. Bu kalabalığın içindeki ortak sorunlar, ortak sevinçler yabana atılır zenginlikler gibi görünmüyor. Yakında alacağınız bir haber bazı dengeleri alt üst edebilir. Birtakım köklü değişiklik istekleri içine girebilirsiniz.

30 Ocak 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 09:53 Venüs-Kuzey düğüm karşıtlığı toplumsal hayat ile özel yaşantımız arasındaki ikilemin farkına varmamızı sağlıyor. Dostlarımız, eski arkadaşlarımız, içinde yer aldığımız gruplar, sosyal medya tabii ki paylaşım anlamında değerlidir. Ancak kendimize zaman ayırıyor muyuz, sürekli geçmişe takılıp geleceği ihmal mi ediyoruz. Başkalarını memnun ederken, biz tatmin oluyor muyuz? Bu soruları cevaplamak gerekiyor. Bu görünüm çocuklarımız varsa onlarla zaman geçirmenin, çocuk sahibi olmak istiyorsak bununla ilgili planlarımızı gözden geçirmenin, yeteneklerimizi önemsemenin, duygularımızı ifade etmenin, aşka kapılarımızı açmanın gelişimimiz yönünde önemini vurguluyor. Saat 13:47 Ay-Uranüs görünüm etkisinde, özgürlüğü seven bir kişi olarak, düşüncelerinize, değer verdiğiniz olgulara laf atıldığında, baskı uygulandığında kayıtsız kalmazsınız. Saat 19:41-21:54 arasında boşluk etkisindeyiz. Tedirginliklerimizi, korku ve endişelerimizi biraz olsun geride bırakmaya çalışalım. Güven duygumuzu asla kaybetmeden bu zamana bakmakta yarar var. Evimiz, ailemizle yakından alakalı konular üzerinde daha hassas davranabiliriz. Dışarıdan bakıldığında sert ve taviz vermez görüntümüze karşılık, iç dünyamızda bir hayli alınganız. Duygusal konularda içimize dönerek, geçmişte bu yana yaşananları gözden geçirebiliriz. Bize candan sarılacak bir dost ararız. Saat 21:54 Ay-Aslan burcu geçişiyle günü tamamlıyoruz. Sizi baskı altına alan veya oldukça gerginleştiren durumları kendinizce devre dışı bırakmak adına mücadele edebilir ve karşınızdaki kişi kim olursa olsun fikirlerinize saygı duyulmasını bekleyebilirsiniz. İletişimin en fazla yoğunluk gösterdiği alan, aşk hayatınız, varsa çocuklarınız ve toplumsal aktivitelerdir. Her sözünüzde ve davranışınızda doğal yapınızda bulunan özgürlüğün dışa yansımaları gözlemlenebilir.

30 Ocak 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kıskançlıklar ve öfkeden sıyrılmayı başarabiliyorsun. Hedeflerin konusunda fazla naif davranmaktan da vazgeçiyorsun.

30 Ocak 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi depresif anlamda mutsuz hissedebileceğiniz bugünü enerjinizi doğru kanalize ederek kullanabilir ve sevdiklerinizle bir araya gelerek bugünün negatif etkilerini doğru bir şekilde tolere edebilirsiniz. Geçmişte yapılan hatalara karşı ilk kez belki de bu kadar üzülüyor olmanız, onları hiçbir şekilde değiştiremeyeceğiniz için gayet anlamsız gözüküyor. Asıl önemli olan mesele, geçmişten ders alarak ilerlemek ve gelecekte aynı hatalara düşmemektir. Ayrıca size haksızlık yapıldığını düşündüğünüz bazı konularda sessiz kalmanız şimdilik daha iyi olacaktır.

30 Ocak 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan) Bugün duygusal olarak ailevi konular sizi meşgul edebilir. Evinizde değişiklikler yapabilir. Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir yer yaratabilirsiniz. Sevdiğiniz konularda harcamalar yapabilirsiniz. İş hayatında kendinizi iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele verebilirsiniz. Aşk hayatınızda gelişmeler olabilir.

30 Ocak 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay tutulması öncesinde duygusal hassasiyetlerin arttığı bir gündeyiz, tepkisel davranmamaya, ani ve hızlı hareket etmemeye özen göstermelisiniz. Evinize, ailenize dair konularla ilgilenebilirsiniz.

30 Ocak 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi güçlü ve kararlı hissedeceğiniz bir gün. Başarılı çalışmalar yapabilir, doğru ilişkiler kurabilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşmek keyfinizi yerine getirecek. Yakın akrabalarınız ve arkadaşlarınızla ilişkileriniz sıcak olacak. Başarılı organizasyonlar yapabilirsiniz.

30 Ocak 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda bazı eski konular, patronlarınızla diyaloglarınızı gerginleştirebilir. Sakin olmaya çalışın. Gün içinde daha çok ailenize ve yakın çevrenize odaklı olacaksınız

30 Ocak 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hem uluslararası konular hem de sosyal grup faaliyetleri açısından son derece hareketli bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol oynamak istersiniz. Politik oluşumlar ve sivil toplum kuruluşlarının yararına birden çok proje yürütebilirsiniz.

30 Ocak 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para ile ilgili olan işleriniz ve maddi yönü bulunan her türlü konu bugün kafanızı kurcalayabilir. Çevrenizdeki insanlara veya uzmanlara danışarak bir hareket tarzı belirlemek isteyebilirsiniz. Ancak iletişim sorunlu olacaktır, bu yüzden de yaptığınız görüşmelerden verim alamayabilirsiniz.

30 Ocak 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 37' 16" R
Ay
Terazi
20° 24' 47" R
Merkür
Boğa
05° 55' 07"
Venüs
Boğa
25° 26' 32"
Mars
Koç
14° 55' 46"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 43"
Satürn
Balık
18° 05' 31"
Uranüs
Boğa
23° 29' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 02"
Chiron
Koç
21° 42' 52"
Lilith
Başak
25° 32' 23"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 20/05/2024 06:32

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>