Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Denemek istiyorsunuz. Ama sonuçları göze alabileceğinizden de pek emin görünmüyorsunuz. Kural dışı ilişkiler sandığınızdan çok daha yıkıcı olabilir. Düşünüp doğru bir karar vermeniz gerekiyor.

İş yaşantınızda becerikliliğiniz ve yetenekleriniz bazı kapıları açmanızı çok kolaylaştırabilir. Olumlu özelliklerinizi sadece işin kalitesi için kullanıyor, fazla tokgözlü davranıyorsunuz.

Para sorunlarınıza eğer bazı önlemler almazsanız, uzun bir zaman daha sıkıntı yaşayacaksınız gibi görünüyor. Kendi kişisel harcamalarınızın dışındaki harcamaların da tedbirini almanız gerekiyor.

Önce duyarsızlık ve bir süre sonra da müdahalecilik doğru bir yöntem değil. Bazı konulara uzak kalıyor, konu sonradan önem kazandığında da bir şeyler söyleyip yorum yapma şansınızı yitiriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde içinizde özel zevklerinizle, hobilerinizle uğraşmak isteği duyabilirsiniz. Bu isteğiniz, hayatın üzerinizdeki ağırlığını hafifletecek. Ama zaman ayırmakta güçlükleriniz olacak. Bugün akşama doğru bir arkadaş toplantısına çağrılabilirsiniz. İçinizdeki genel yorgunluğu yok etmek için bir başlangıç fırsatı olabilir bu.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 05:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, yeteneklerimizi değerlendirme, bir ürün veya çalışma yoluyla sergileme fırsatı veriyor. Gelişim yolumuz kendimizi göstermek ve ilgi uyandırmak. Bu nedenle, çabuk öğrenmek taraflısı olacağız. Saat 15:38 Ay-Uranüs olumlu görünümü, çevrenizle kolayca bağlantı kurmanızı, uygun sözcükler kullanarak güçlü bir şekilde kendinizi ifade etmenizi sağlar. Özgür yaklaşımlar içinde, hareket etmeniz kolaylaşır. Saat 18:58 Ay-Mars olumlu görünümü, içimizden geçeni aynen dışa ifade etmenizi sağlar. İster olumlu ister olumsuz üzerinde hiç düşünmezsiniz. Yazarsınız, sohbet edersiniz, telefonlaşırsınız. Hareketli bir gün geçirmek mümkündür. Saat 20:47 Ay-Satürn karşıtlığı, yolculuk, eğitim hayatı,girişimleri, uzak veya yakın çevre ilişkilerinde yaşanabilecek zorlukları işaret etse de, bütün bunlar hedefinize ne kadar bağlı ve ne kadar donanımlı biri olduğunuzu anlamanızı, kendinizi geliştirmenizi sağlayacaktır. Sabrınızın, kararlılığınızın doğru adımlar atabilmenizde size güç vereceğini şimdiden söylemek isterim. Saat 22:13-23:37 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Çevremizdeki insanlarla daha özenli bir iletişimde bulunalım. Haksızlıkla karşılaştığımızda gergin tepkilerde bulunmak yerine, karşımızdaki kişiye neden böyle davrandığını bir soralım. Zor olsa da, bunu yapalım ki, onu böyle hareket etmeye sevk edenin ne olduğunu anlamaya çalışalım. Saat 23:37 Ay-Yengeç geçişinde, ailevi meseleler, duygusal sorunlar sizi düşündürebilir. Belirsizliklerin bir türlü aydınlanmadığı, ortak bir noktanın bir türlü tespit edilemediği durumlara çareler bulmaya çalışabilirsiniz. Gönlünüz değerli kilitli sandık gibidir. Bunu açabilecek kişinin, hakikaten anlayışlı, vicdanlı, kıymet bilen bir insan olması gerekir.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birçok şey planladığın gibi gitmiyor. Maddi konularla ilgili kafanı kurcalayan konulara dair içini rahatlatacak haberler alabilirsin.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim ile ilgili konularda şansınız yüksek olacak. Bunu fırsata dönüştürün. Projelerinizi geliştirmek adına fırsatları kollayın.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerde başkalarının katılımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Çalıştığınız konularla ilgili yazışmalarınıza önem vermelisiniz. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. İşlerinizde büyüme kaydedebilirsiniz. İşlerinizdeki tamamlanmalar nedeniyle rahatlamış hissedebilirsiniz.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunay zihinsel karmaşaya neden olabilir. Doğru yargıda bulunmak ve karar vermek için iyi düşündüğünüzden emin olun. Dalgınlık ve unutkanlığa dikkat etmelisiniz.

3 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunay zihinsel karmaşaya neden olabilir. Doğru yargıda bulunmak ve karar vermek için iyi düşündüğünüzden emin olun. Dalgınlık ve unutkanlığa dikkat etmelisiniz.

4 Aralık 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı duygusal sıkıntılar belirginleşebilir. Karmaşık ruh halleri sizi etkiliyor. Bu hafta çözmeniz gereken önemli konulara odaklanacaksınız.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda meydana gelen Dolunay’ın etkisi altında yeni birhaftasına başlarken iletişim sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Yolculuklarda aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Seyahat araçlarında teknik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kardeş ve yakın akrabalarla diyaloglarda sıkıntılı bir gündeme açıksınız. Sessiz kalmaya çalışın.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir. Bu arada bazı insanlarla sorun yaşayabilirsiniz

4 Aralık 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 17" R
Ay
Terazi
14° 36' 24"
Merkür
Boğa
05° 13' 58"
Venüs
Boğa
24° 50' 46"
Mars
Koç
14° 33' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 51"
Satürn
Balık
18° 03' 40"
Uranüs
Boğa
23° 28' 04"
Neptün
Balık
29° 25' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 26"
Lilith
Başak
25° 29' 09"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:54

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>