Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendiliğinden bir şeylerin anlaşılmasını boşuna bekliyor olabilirsiniz. İçinizde beslediğiniz duyguları daha anlaşılır yöntemler geliştirerek sergileyebilirsiniz. Gecikmeyin.

Başınızı kaşıyacak vakit bulamayışınızda az da olsa pay sahibi olduğunuzun farkındasınız. Bu sorun, sizi objektif bir bakışla çözüme götürecek. Bazı çıkış arayışlarınız bugünlerde netice verebilir.

Maddi darlıklarınızda bazı kapılarınızın olması, sizi rahatlatıyor. Para konularında oto kontrole inanıyorsunuz, ama karakteristik özellikleriniz size bu olanağı pek vermiyor.

İş yaşamınız ve çok çeşitli sosyallikleriniz arasında bazı tercihler gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızla yadaortamınızda birlikte çalıştığınız biriyle tutarsızlık yüzünden sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bir çok işle aynı anda ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ancak bunlar sizin için sıkıcı olacaktır. İletişimsel anlamda yoğun günler yaşıyorsunuz ve bu sizi zaman zaman yoruyor. Bugün akşam saatleri dikkatli olmanız gereken etkiler altına giriyorsunuz. Özellikle sağlığınıza ve sevdiğiniz kişiyle olan ilişkiniz konusunda her zamankinden daha çok dikkatli olun.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar cumartesi günümüz,  5 Nisan saat 23:31-3 Mayıs saat 04:21 tarihleri arasındaki  Venüs-Balık burcu geçiş etkinliğinde  başlıyor.  Bu süre, özellikle ikili ilişkilerde ve maddi konularda, bir içe yönelişin, karmaşık ve bizi rahatsız eden meselelerden uzak durma arzumuzun işaretçisidir. Gerçeklerden ziyade, yaratmak istediğimiz bir dünyayı ve ilişkileri kendimizce ele almak isteriz. Olumlu yönü ise, bizi karmaşaya sürükleyen ya da rahatsız eden mevzular üzerinde rahatlamak arzumuzun işaretçisidir. Ancak Venüs,  ilişki ve maddi-manevi kazanç evinizin yöneticisi olduğu için,  parasal konularda tabii ki dikkatli olmamızda yarar vardır. En azından, bizi birilerinin üzmemesi, zor duruma düşürmemesi için hesabımızı bilelim.  Eğer ilişkinizde mutlu iseniz Venüs bu dönemde romantizmin doruklarında gezinmenizi sağlar. İlişkide sorunlar varsa, ancak aşıksanız, problemleri görmezden gelebilirsiniz.  Düzelir, halledilir diye bakarsınız olan bitene. Hayatınızda biri yoksa, niyet eşittir kısmet diyerek tüm içtenliğimizle olumlu niyetlerde bulunabilirsiniz. 12 Nisan tarihinde Venüs-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Bu kavuşumu gayet olumlu buluyorum. Çünkü Balık burcunda yücelen Venüs ile yönettiği burçta olan Neptünün  el ele vermesi, susamış topraklara yağmurun bereketli bir şekilde yağması gibi, sıkıntılı gönlünüzü rahatlatıcı, inancınızı güçlendirici ve kendinizi sevilmeye değer bulmanızı sağlayıcıdır. Saat 17:54-6 Nisan 00:39 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Güneşinin ışıkları aydınlatsın yüreğimizi Yarın yeni bir gün silecektir kederlerimizi Bu Güneşin altında doğan biz insanlar El ele vererek, büyütebiliriz sevgiyi……. Kalben en olumlu his ve niyetimle sizleri kucaklıyorum. Bütün güzellikler sizlerden yana olsun.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gerekli enerjiye sahipsiniz. Gün içinde özel duygularınızda aşırıya kaçarak, ilişki içinde olduğunuz kişilere söylenmemesi gereken sözleri sarf etmeniz mümkün. Geriye tortu bırakacak işler yapmak istemiyorsanız, burcunuzda ters hareketine devam eden Merkür'ü unutmamalısınız. Olaylara yaklaşım tarzınız sağlıklı olmalı.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç hafta boyunca, gizli ilişkiler kurabilir, gizlive ilişkilere merak sarabilirsiniz veya platonik aşklar söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Önemli görüşmeleri akşam saatlerine bırakabilirsek iletişim kurmamız ve kendimizi doğru ifade etmemiz kısmen daha kolay olacaktır. Düşünerek konuşulmasında fayda var.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İÇSEL gücünüzü ve mantığınızı doğru kullanabileceğiniz bir gün. Sürpriz olaylara karşı yapıcı bir tutum içinde olacaksınız.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

5 Nisan 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 47' 05" R
Ay
Başak
15° 28' 10"
Merkür
Boğa
01° 53' 49"
Venüs
Boğa
21° 49' 10"
Mars
Koç
12° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 53' 55"
Uranüs
Boğa
23° 19' 31"
Neptün
Balık
29° 21' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 04"
Lilith
Başak
25° 12' 47"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>