Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir başlangıç yapmak, geçmişin etkisinden tümüyle kurtulmak isteyeceksiniz. Zaman bulamayacak ve bu durumdan rahatsız olacaksınız. Taleplerde bulunmak için hiç de doğru bir günde değilsiniz.

Çalışmalarınızda dikkatli olmanız gereken bir devre başlıyor. Kimseye rekabete girmeyin. Sessizce çalışmaya özen gösterin. İkilemlerle dolu bir dönemdesiniz. Bu da başarınızı etkiliyor. Oysa başarı sizin ikiziniz gibidir. İçine düştüğünüz handikaptan kurtulmaya çalışın.

Ailenizden alacağınız maddi yardım ile bugün bir borcunuzu temizleyeceksiniz. Bugün şans oyunlarında şansınız yaver gitmeyebilir. Şans oyunlarından uzak durmalısınız

Bugün işlerinizi sabah saatlerinde bitirmelisiniz. Daha sonraki saatlerde beklenmedik gelişmeler veya haberlerledüzeninizde bir aksama yaşanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sessizliğiniz bozuluyor. İtiraflar dönemine giriyorsunuz. Kariyeriniz sizi sıkabilir. Çoktandır rutin bir evredesiniz ve kendi içinizde dönüp duruyorsunuz. Yakın bir arkadaşınızla bir gezi planınız olacak. Bir de alışveriş merakınız yeniden hortlayacak. Ailenizden birinin rahatsızlığı sizi üzebilir. Siz yine de güçlü olun ve gezi hayallerini gerçekleştirin.

6 Mayıs 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 01:32 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında Çarşamba gününe adım atıyoruz. Bu enerji, adil düşünmemiz, tarafsız hareket etmemiz,  kendimiz kadar bir başkasının da önemli olduğunu kabullenmemizi gerektiren durumlar yaşatabilir.  Ilımlı konuşmakta, dengeyi muhafaza etmenin faydası büyüktür. Saat 07:47 Ay-Neptün mücadeleci görünümü, hem yenilikçi bakış açımız hem de huzurlu bir akşam geçirme arzumuzu işaret ediyor. Hangisi baskın olacak diye sorabilirsiniz. Bunun cevabı, sizin hayatı ele alış biçiminize göre değişebilir. Ancak dikkat edilmesi gereken nokta, hayallerimizin gerçeklik sınırları içinde ele alınmasıdır. Saat 10:11 Güneş-Pluto olumlu görünüm, kendinizi korumak amaçlı davrandığınızı gösteriyor. Bunun nedeni sizi rahatsız edebilecek kişi ve durumlardan uzak kalmak içindir. İnsan hani çoğu zaman ideallerini gerçekleştirmek için, dış dünyanın tuhaf hallerine veya bazı kişilere karşı belli bir mesafe koyma zorunluluğu duyar ya, işte bu görünüm gücünüzü zayıflatabilecek, sizi yorabilecek her şeye karşı belli bir mesafe koyabilmenizde yardımcıdır. Böylece hem huzurunuz kaçmaz hem de asıl yapmanız gereken işlere zaman ayırmış olursunuz. Bu açıdan bakarsak bu görünüm gayet faydalıdır. Saat 15:45 Ay-Jüpiter görünümü, aşkta sizi aktif hale getiriyor. İsteklerinizi elde etme yönünde destekliyor. Güven duygunuzu yükseltiyor. Kişisel anlamda arzu ettiğiniz gelişmeleri size sunuyor. Saat 23:45 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yeni ve farklı olan deneyimlere hevesli bir şekilde katılmamızı veya açık olmamızı  sağlıyor. Heyecanımız yüksek ve özgürce hareket etmekten yanayız. Farklı insanlar ve ortamlar dikkatimizi bir hayli çekebilir. Güzelliklerin hepimizden yana olacağı bir gün geçirmemiz dileğimle,  

6 Mayıs 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleki olayların gündeme gelmesi nedeniyleilişkilerine ağırlık vereceksiniz. Yaklaşımlarınızda daha bir kendinize yönelik olmanıza rağmen, hedefleriniz belirgin olacak. Değişik araştırma gurubu içinde çalışan arkadaşlarınızdan yardım alabilir onların fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Bazı şeyleri içinizde biriktirmeyin.

6 Mayıs 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren, sanatla ilgili, sosyal veya maddi durumunuzla bağlantılı bazı konuları yeniden yapılandırmak ve sizi tatmin edecek değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkna yöntemlerinizin ne kadar kuvvetli olduğunu hatırlarsak, bu alanda ilerleme sağlayacağınız da şüphesiz gibi duruyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Boğa burcundaki Güneş ve Oğlak burcundaki Pluton arasındaki olumlu açı, birkaç gün için pek çok şeyi yapabilmemiz için bize gereken desteği sağlayacaktır. Kendimize güvenimiz ve başladığımız işleri bitirme şansımız yüksek olabilir. Bize yardımı dokunabilecek kişilerden yardım ve destek alabiliriz. Ancak, daha esnek olunması ‘' İleri! Daha da ileri!'' modunun olası kişisel zararlarına karşı tedbirli olunması gerekebilir. Psikolojik anlamda halledilmesi gereken veya çözülmesi lüzumu olan problemler varsa, bunun için de uygun ortam oluşacaktır. Öğle sonrası saatler, anlaşmalar, ticaret, hukuk, sözleşmeler ve görüşmeler anlamında olumlu etkiler var. Akşam saatleri de hoş gelişmelere ve bazılarımız için ufak tefek sürprizlere açık. Özellikle Boğa ve Oğlak burçları cesaretle hareket edebilirler veya olumlu gelişmelere çok açıklar. Her ne kadar olumlu etki alsa da, İkizler burçları bu etkiden en az yararlanan burç olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

6 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

6 Mayıs 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve özel hayatınız birbirine karışmış durumda. Mantıklı düşünüp bunları bir çözüme kavuşturmalısınız.

6 Mayıs 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde enerjinizi yüksek şekilde ifade edebilir, hayatınızda coşku, tutku ve heyecanı deneyimleyebilirsiniz. Aşk hayatınızda fırsatlara açık olduğunuz bugün, tatil planları yapabilir, varolan enerjinizi spora kanalize edebilirsiniz.

6 Mayıs 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Süpriz gelişmeler olabilir. Birkaç işi birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Zaman zaman karamsarlığa kapılsanız da sizi üzen ve düşündüren olaylar iyi bir şekilde noktalanacak. Dostlarınızdan yardım göreceksiniz.

6 Mayıs 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 11' 39" R
Ay
Terazi
27° 36' 18" R
Merkür
Boğa
06° 46' 28"
Venüs
Boğa
26° 10' 30"
Mars
Koç
15° 22' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 09"
Satürn
Balık
18° 07' 47"
Uranüs
Boğa
23° 31' 49"
Neptün
Balık
29° 26' 49"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 37"
Lilith
Başak
25° 36' 20"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>