Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda oldukça aktif olacaksınız ve duygularınızı içinizden geldiği gibi yaşamak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insana karşı oldukça açık sözlü olacaksınız ve davranışlarınızda spontanlık hakim olacaktır. Ancak bazı küçük gerilimler ve yanlış anlaşılmalar yaşama ihtimaliniz de olacaktır. Aşk hayatınıza ilişkin yeni gelişmeler olabilir ve kalabalık ortamlara girebilirsiniz. Hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süredir beklediğiniz gelişmelere ilişkin yeni adımlar atabilirsiniz.

İş yaşamınızda oldukça aktif olacağınız bir gündesiniz ve amaçlarınıza ulaşmak için ara vermeden çalışmak zorunda kalacaksınız. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Aynı anda bir çok işle ilgilenmek ve yeni fikirler geliştirmek sizin için zor olmayacaktır. Yapacağınız girişimlerde sabırsız davranma eğiliminiz bazı fırsatları kaçırmanızla sonuçlanabilecektir. İnandığınız konularda sabit fikirli davranacaksınız ve sizi yolunuzdan döndürmek kolay olmayacaktır.

Maddi konularda rahat hareket edecğeiniz bir gündesiniz ve harcamalarınıza dikkat etmeyeceksiniz. Beklenmedik bazı harcamalarla karşılaşabilirsiniz ve bu anlamda dikkatli olmalısınız.

Bugün sizi aşırı yoracak aktivitelerden ve stres oluşturucu durumlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ofis arkadaşlarınızla ve çalışma ortamınızda dostlarınızla denge kurmak isteyeceksiniz.Çalışma hayatınızla ilgili bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Aşk'ta gizli oluşumlara karşı dikkatli olun!

8 Şubat 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Yengeç burcunda ilerlemekte olan Ay, saat 04:19 itibariyle Neptün ile olumlu görünüm yapacak. Hem ailevi konular üzerinde hem de iç dünyanızda huzur, güven ve korunma duygularınızı baş tacınız yapacaktır. Sevilmek, şefkat, ilgi, romantizm, ılımlılık gibi olgular kıymetlerimiz olarak önem taşıyacak. Saat 16:42 Ay-Pluto karşıtlığı, iş-aile-ev hayatımızla ilgili kararların derinlikli gözden geçirilmesini sağlıyor. Ancak bilinçli olmak, gerçekleri göz ardı etmemek lazım. Geçmişin etkisinde kalmamak, geleceği önemsemek gerekir. Saat 21:52 Ay-Uranüs görünümü, meslek, özel hayat, ilişki ve kişisel konulardaki hassasiyetin göstergesi. Size karşı olan sistem, kişi veya durumlarla hem dış hem iç anlamda mücadeleye zorlanabilirsiniz. Haksızlıklara dayanamayan bir kişi olarak, birileriyle çatışabilirsiniz. Kazancınız bereketli, sağlığınız yerinde olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

8 Şubat 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Meraklı yönün bugün başınaaçabilir. Toplum arasında yanlış anlaşılabilir sert tepkilere maruz kalabilirsin.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis arkadaşlarınızla ve çalışma ortamınızda dostlarınızla denge kurmak isteyeceksiniz. Çalışma hayatınızla ilgili bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Aşk'ta gizli oluşumlara karşı dikkatli olun!

8 Şubat 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda güçlü kişilerle karşılıklı gelebilirsiniz. Karşıt fikirlerden dolayı tartışmalar yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. İşleriniz için mücadele edebilirsiniz. Sizi daha fazla sorumluluk almaya iten koşullar oluşabilir. Gün içinde değişiklikler olabilir.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kıskançlık gibi zararlı duygulardan kendinizi korumaya çalışmalısınız. Sağlık konusuna biraz önem vermeli ve kendinizi yormamalısınız.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

8 Şubat 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür'ün Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte arkadaş ilişkilerinizde, sosyal gruplarınızda iletişimin, etkileşimin artacağı bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Yenilikçi fikirlerinizi paylaşabileceğiniz,  kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayat çizginizi belirleyeceğiniz veya uzun ve sağlam bir kariyere başlayabileceğiniz özel bir Merkür günü deneyimliyorsunuz. Otorite figürleri tarafından güçlü baskılara maruz kalabilirsiniz.Ancak bu etkeni olumluya çevirmek ve faydalanmak sizin elinizdedir. Evinizle ilgili tadilat ve yenileme işlemlerine başlayabilirsiniz. Ebeveyniniz ile bir arada olmak, eski günleri anmak ve nostalji yaşamak isteyebilirsiniz. Ev işleriyle ilgilenmek, yemek pişirmek, aile büyüklerinize sevgi göstermek arzusu taşıyabilirsiniz. İç huzurunuz yüksek olacaktır.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Sosyal faaliyetleriniz hızlanıyor. Dostlarınız ve arkadaşlarınızla yaptığınız programlar o kadar fazla olacak ki, siz tercih yapmak zorunda kalacaksınız. Bütün bunlar sizi keyiflendirecek.

8 Şubat 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 46' 41" R
Ay
Başak
15° 23' 14"
Merkür
Boğa
01° 53' 17"
Venüs
Boğa
21° 48' 39"
Mars
Koç
12° 41' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 56"
Satürn
Balık
17° 53' 54"
Uranüs
Boğa
23° 19' 30"
Neptün
Balık
29° 21' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 02"
Lilith
Başak
25° 12' 44"
True Node
Koç
14° 53' 57"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>