Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin gözünde farklı bir yeriniz var. İlişkinizin dışında, sizden gizlemeye çalıştığı birtakım sorunları olabilir. Ona dışardan bir yabancı gibi yaklaşmayı denemelisiniz.

Mesleğinizi geliştirmeyi, kazancınızdan daha çok önemsiyorsunuz. Geleceğinizle ilgili çok idealist planlarınız var. Sizi çok takdir eden biri tarafından gizli bir şekilde destekleniyorsunuz.

Paranızı idareli kullanmak durumundasınız. Yakında bir para haberiniz olabilir. Masraflardan kurtulmak için ilginç yöntemler geliştiriyorsunuz. Aileniz de sizi bu çabanızda destekliyor.

Hakkınızda söylenen sözler sizin kulağınıza kadar geliyor. Duymakla yetinmemelisiniz, doğruluğunu araştırmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki bazı gelişmelerin etkisindesiniz. Çevrenizdeki bir iki insanla yıldızınız bir türlü barışmıyor. Bir araya gelmemeye çalışıyorsunuz. İş yaşamınızda başarılısınız. Tek tük aksamalar kariyerinizi etkilemeyecek gibi görünüyor. Bir program çerçevesinde çalışmayı seviyorsunuz. Aşk yaşamınız bugünlerde bazı müdahaleler gerektiriyor.

9 Ekim 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 07:33 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak ilkdördün,  sizleri  iki konuda sıkıştırabilir. Sorumluluklarınız ve ilişkiniz. Sorumluluklar derken bu ister ailenize ister topluma isterse kendinize karşı olsun farketmez. Anne ve babamıza hesap vermek durumundayız. Öyle istediğimiz gibi kararlar vermemiz  pek  mümkün değil. Kimimiz çalışıyoruz, ekmek paramızı kazanmaya gayret ediyoruz. Burada da,  iş yerinin kuralları ve patronlarımızın istediği gibi davranmak durumundayız. Bazılarımızsorunu yaşıyor belki de yıllardırbulmak, hayatını düzene koyabilmek için mücadele veriyor. Kimimiz farklı bir şeyler yapmak istiyor ancak para ve sektörün içinde bulunduğu durum nedeniyle çekiniyor. Bir çoğumuz evladına yardım ediyor, torununa bakıyor, anne ve babasına destek oluyor. Bu arada bir de kendimize karşı sorumluluğumuz var. İlkdördün etkisi altında,  hayatla mücadele etmek  bizleri bunaltabilir. Bir yandan dış dünyada sorumluluklarınızla başa çıkmaya çalışacak diğer yandan ilişkinizle ilgili konularda dengenizi sağlamak için güç sarfedeceksiniz. Haklısınız pek kolay değil. Ancak  ilkdördün etkisi altında yapılması gereken elden geldiğince sakin bir şekilde düşünmek ve kendimize fazla yüklenmeden düşünmeye çalışmamız gerekecek. Saat 13:10 Ay-Venüs olumlu görünümü, ilişkilerimizde karşılıklı paylaşımı önemsememiz vehayatımızla ilgili konularda ciddiyetle durmamızı gerektiriyor. Saat 19:50-10 Ekim saat 09:33 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Ani kararlar vermeyelim. Sevdiklerinizle beraber güzel bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

9 Ekim 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarının yaşamını merak edebilir, birlikte olduğunuz ortamlarda onları tenkit edebilirsiniz. Maddi konularla ilgili yenilikleri denemek istiyorsanız, şimdiye kadar cesaret edemediğiniz konular için, iyi bir başlangıç yapabilirsiniz. Birlikte olacağınız kişileri iyi seçmeli ve güvenebileceğiniz insanlarla çalışmalısınız.

9 Ekim 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı karmaşaların veya işinize karışan kişilerin işlerinizi veya planlarınızı bozmasına izin vermemeniz gereken hafta sonu. Rahat ilerleyebilmek için, pozisyonunuzu açıkça ortaya koymanız gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Altından kalkamayacağımız işlere soyunmamalı, tutamayacağımız sözler vermemeliyiz. Fazla ısrarcı, iddiacı veya baskıcı olmak sorun yaratabilir veya bu tipte kişilerle uğraşabiliriz. Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerde problemler yaşanabilir. Artan talepleri olan veya kötü niyetli kişilere dikkat edelim. Güç mücadeleleri ve finansal alanlarda dikkat gerektiriyor birkaç gün boyunca. Saldırgan tutumların artığı zaman dilimi başlıyor bugünden itibaren. Öğleden sonra daha rahat hareket edebiliriz, rahatlayabiliriz, ama yine risk almaktan ve kendimize risk teşkil ettiğini düşündüğümüz kişilerden kaçınalım ve ilişkilerde dengeyi sağlamak adına politik olalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

9 Ekim 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal alanda kendinizi baskı altında bulabilirsiniz. Alternatifler üretmek elinizde, oldukça aktifsiniz.

9 Ekim 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konuları ön plana almanız gerekiyor. Vurdumduymaz davranırsanız yakın gelecekte sıkıntılı bir konuya dönüşebilir parasal durumunuz.

9 Ekim 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Ekim 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda oldukça aktifsiniz. Kararlar alırken güçlü kişiliğinizle hareket edecek, buna destek olarak da etrafınızdakilerden yardım görebileceksiniz.

9 Ekim 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda düşük enerjiler deneyimleyeceğiniz bir güne başlıyorsunuz. Ay'ın akşamdan itibaren boşluk etkisinde olması özellikle mesleki alanda yeni haftaya girerken ağır ilerlemenize neden olabilir.Dolayısıyla isteksiz davranışlar sergilemeniz ve herhangi bir başlangıç yapmadan elinizdeki meseleleri toparlamanız gerekebilir. Merkür'ün ikili ilişkiler alanınıza girmesinden yararlanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Odaklanacağınız meseleler toplum yararına olacaktır.

9 Ekim 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

9 Ekim 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 51' 04" R
Ay
Terazi
10° 50' 54"
Merkür
Boğa
04° 47' 30"
Venüs
Boğa
24° 27' 31"
Mars
Koç
14° 19' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 24"
Satürn
Balık
18° 02' 26"
Uranüs
Boğa
23° 26' 59"
Neptün
Balık
29° 24' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 30"
Lilith
Başak
25° 27' 03"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>