Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz bugün size zaman ayırmak istiyor, ama siz kararsız kalacaksınız. İşin ve duygusallığın birbirine zarar vereceği bir süreçte olduğunuz yönündeki saplantınız sizi kararsızlaştırıyor.

Bugün, bir erteleme sorunundan rahatsız olabilirsiniz. Özgüveniniz ve rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Çok kolay iletişim kurabilmenize karşın, aynı karşılığı kolayca bulamıyorsunuz.

Bugün sizi baştan çıkaracak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça yararlı. Aynı kararlılıkla devam etmeniz, sorunları bir, bir yok edebilir.

Tam gözünüzü karartıp temkinli olmadan bildiğiniz gibi davranmanın zamanı. Cesaretli yaklaşımlar sizi kazançlı çıkartacak. Bazı ilişkilere girmekten kaçınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi geliştirecek fikir tartışmaları yaşayabilir, geleceğe dönük verimli yakınlaşmalar sağlayabilirsiniz. Çok yakınlarınızdan biri size biraz eleştirel bakıyor ve bunu açığa çıkartamıyor. Ona, bazı sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuzu kanıtlamanız gerekebilir. Bugün sosyal zekanızdan yararlanabileceğiniz bir gün. İnsan ilişkilerindeki başarınız yine işinize yarayacak.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar haftanın ilk gününe Ay-Boşluk etkisi altında başlıyoruz. Saat 10:38 olana dek aşk hayatınızla ilgili konularda dikkatli ve sakin bir şekilde düşünmenin, gözden geçirmede bulunmanın faydalı olduğunu göstermektir. Çünkü yanlış anlaşılmaların yarattığı sorunları çözebilmenin yolu ancak bu şekilde mümkündür. Bu zaman dilimi içinde yeni bir aşk veya yenilik anlamındaki mevzular üzerinde çok dikkatli durmak gerekir. Çünkü atılacak bir adımın uzun ömürlü olması oldukça zordur. Telaşlı bir şekilde karar verilmemeli, enine boyuna düşünülmelidir. Saat 10:38 Ay-Yengeç burcu geçişi, duyguları bir hayli baskın kıldığı için, değerlerimizi savunmak gereği duyarız. İş veya sağlığımızla ilgili meselelere eğilebiliriz. Ailemizin birlik ve beraberliğini önemseriz. Bazı konularda hayata karşı olan duruşumuzu ele alırız. Daha güçlü olmak isteriz. Kimsenin bizi üzmesine, yormasına izin vermeyiz. Saat 15:04 Ay-Merkür olumlu görünümü altında, huzur ve güven içinde olmanın en önemli koşulu, dikkatli ve sevgi dolu bir iletişimi tercih etmektir. Karşınızdaki kişi ister anne-babanız,  ister eşiniz-sevgiliniz,  isterse yavrunuz olsun farketmez,  birbirinize destek olmanız, sorunlara ortak bir şekilde çözüm bulmaya çalışmanız,  aşırı duygusal tepkilerden uzak,  başkalarını kontrol etmeye kalkışmadan günü geçirmeniz  gayet faydalıdır. Saat 19:44 Ay-Neptün görünüm etkisi altında, birileri bize derdini anlatmak rahatlamak isteyebilir. Bu ailemizden bir kişi veya sevdiğimiz bir dostumuz olabilir. Ancak maddi anlamda eğer bir yardımda bulunmanız istenirse iyi düşününüz. Ulu Önderimiz Atatürk’ü ölümünün 76. yıldönümünde özlem ve sevgiye anıyoruz. Nurlar içinde uyusun.  

10 Kasım 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel ve sosyal ilişkilerinizde ön planda olmaktan yanasınız. Bugün paylaşım içinde olduğunuz kişilerin duygusal problemlerinden etkilenmeniz söz konusu. Kendi olanaklarınızı onların yararı için kullanabilirsiniz. Yardım etme duygunuzun yoğun olmasından dolayı, çevrenizden takdir alacaksınız.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Söylenenleri ya da size verilen tepkileri dikkate almadan objektifliğinizi korumanız, endi bildiğiniz gibi hareket etmenize olanak tanıyacak bir yol haritası çizmeniz gerekiyor. Bazı fırsatları kaçırmamanız ve uzlaşmacı bir görünüm vermeniz yararınıza olur. Tüm burçlar için gün geneli: Kafamızda olan şey her ne ise ya da belli hedeflerimiz, yapmak istediğimiz şeyler ya da amaçlarımız varsa, bugünlerde, bizi yolumuzdan çevirmek, motivasyonumuzu kırmak ya da olumsuz eleştiriler getirmek isteyen kişilerle karşılaşabiliriz. Yanıltıcı haberler veya yanlış bilgilerle uğraşmamız gerekebilir. Her şeye rağmen hızımızı kesmeden işimize(kafanızdaki şey her neyse buraya onu yerleştirin) konsantre olmalıyız.Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider.

9 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Üretken ve verimli bir gününüzdesiniz. Yoğun bir çalışma temposu içine girebilirsiniz. Yalnız ekip çalışmalarında biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızın önerilerini dikkate almanızda fayda var. Kariyerinizde ilerlemenizi sağlayacak bazı gelişmeler olabilir. Fırsatları iyi değerlendirmeye bakın.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UMURSAMAZ tavırlar içine girip, çevrenizde antipati toplayabilirsiniz. Tepki vereceksiniz sınırını iyi ayarlayın. Diş sağlığınıza özen gösterin.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

10 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 54' 30" R
Ay
Başak
04° 41' 41"
Merkür
Boğa
00° 43' 38"
Venüs
Boğa
20° 42' 01"
Mars
Koç
11° 59' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 09"
Satürn
Balık
17° 50' 12"
Uranüs
Boğa
23° 16' 21"
Neptün
Balık
29° 20' 40"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
21° 31' 18"
Lilith
Başak
25° 06' 44"
True Node
Koç
14° 52' 49"
Son Güncelleme : 16/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>