Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günlerde birlikte alacağınız davetler, aşkınızı tazeleyecek. Beklenmedik karşılaşmalar heyecan, üzüntü ve panik yaratabilir. Bazı açıklamalarda zorlanabilirsiniz.

Bugün alacağınız övgüler sizi motive edecek. Bu motivasyonla, cesaret edemediğiniz taleplerinizi dile getirebilirsiniz. Rutin işlerinizin aldığı zaman, uzun zamandır ele almayı düşündüğünüz çalışmaları bir süre daha engelleyecek.

Sorumluluğunu almak istemediğiniz bir gelişme size büyük paralar kazandırabilir. Sürpriz yerlerden para edinme ihtimaliniz var. Para konularında çeşitlilik arz eden fikirleriniz, size belli kararsızlıklar yaşatacak.

Bazı durumlarda, statüko sizin için her şeyin önünde. Bu şekilde kendi özgürlük alanınızı sınırlayabiliyorsunuz. Bugün önemli konularda bu yönünüzü kontrol altına almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostlarla çok yıpratıcı konulardan kaçınmanız gerek. Bir dostla, karşılıklı olarak bir çıkar tartışması içindeymiş görüntüsü sergiliyorsunuz. Aranızdaki bağlılık ve sonsuz güven, bugünlerde pek göze çarpmıyor. Akraba ilişkilerinizde hissettiğiniz boşluğu bugünlerde doldurmayı düşünebilirsiniz. Bunun fırsatlarını yakalayacaksınız.

11 Mart 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:07 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, her türlü finansal konunun, ortaklaşa paylaşımların, eş veyaortağınızla ilgili meselelerin, bankalar, krediler, yatırım konularının titizlikle ele alınmasını gerektirir. Öyle aklınızın estiği şekilde hareket etmemelisiniz. Yararlı olanla olmayanı tespit edecek şekilde düşünmelisiniz. Saat 04:35 Merkür-Chiron kavuşumu, maddiyatın ve sahip olduğumuz değerlerimizin, yaşamsal amacımızın, içimizdeki gücün, kendimizi anlamanın ve bu sayede bilinçlenmenin farkına varmamızı sağlar. Bunu sağlamakla kalmaz, ayakta durabilmemiz için illaki birilerinin desteğine ihtiyacımız olmadığını da bize öğretir. Çünkü içimizdeki özle bizi buluşturur. İşte bu öz, kendimize olan güven duygumuzdur. Böylece yaralarımızı sarmamız, şifaya kavuşmamız mümkün olur. Burada esas olan, bizim öncelikle kendimizin farkında olmamızdır. İşte bu kavuşum, bunu anlamamızda bize rehberlik eder. Özgüven duygumuzun oluşması için bize yardımcı olur. Bilincimizi aydınlatarak her türlü güçlüğün üstesinden gelmemizde temel oluşturur. Bu sayede aslında devleştirdiğimiz her sorunun kolayca çözülebileceğini gösterir. Saat 05:46 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu yolculukların göstergesidir. Eşiniz-partneriniz veya dostlarınızla bir araya gelerek hoşça vakit geçirebilirsiniz. Genel olarak baktığımızda bu enerji size gelişim yönünde umut verir. Aşk hayatınız, çocuklarınız varsa onlarla olan bağınız güçlenir. Aşk başköşenize oturur. İlişkiler gayet keyifli yürür. Saat 23:08 Ay-Neptün karşıtlık etkisi, gün boyu hukuk, devlet, bankalarla alakalı işler, ortaklarımız, eşimizle aramızdaki hesaplar, paylaşımlar, bölüşümler yormuş olmalı sizi. İşte tam bu saatte, şöyle bir rahatlamak için insan kendisine zaman ayırmayı bilmeli. Çünkü en büyük zenginlik huzurdur. Bu huzuru yaratmak da en azından bizim elimizde. Sakince hayatı kendi haline bırakmak ve içimizdeki çocukla el sıkışmak. Deneyelim mi ne dersiniz? İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

11 Mart 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dikkatini toplamakta zorluk çekebileceğin bir gün. Ancak hayır diyemeyeceğin bir teklif alabilirsin.

11 Mart 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli toplantılar ve ziyaretler günün tamamını meşgul edebilir. İlişkilerde dengeyi bulmanın aslında zor olmayacağı bir gün.

11 Mart 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz sabırlı davranmak ve endişelenmemek gerekiyor. Psikolojik açıdan hassas olabilirsiniz.

11 Mart 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size bir takım yeni sorumluluklar vermek isteyebilirler. Fakat siz önce özel yaşamınızdakileri gündeme getirmeyi amaçlıyorsunuz. Her işinizi doğru zamanda çözmelisiniz.

11 Mart 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca patronlarınız, aile büyükleriniz ve kurumlarla ilgili problemlere açık bir enerjiden geçerken, toplum içinde kendinizi nasıl ifade ettiğinize özen göstermelisiniz. Ruhunuzu dinlendirmek, ev ve aile ortamına zaman ayırmak için ideal bir zamandasınız.

11 Mart 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda hâlâ bir düzene oturtamadığınız konular veya sorunlarınız olabilir. Sırayla gitmeli, daldan dala atlamamalısınız. Olaylara yaklaşımınızda iç sesinizle hareket etmek yararınıza olacak. Her şeyi mantığınızla halledemezsiniz.

11 Mart 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarını toparlamak için kafa yoracağınız bir gün deneyimliyorsunuz. Cinsel motivasyonunuzun yüksek olmasından dolayı bu tarz kaçamaklara yönelebilirsiniz. Ortaklık işlerden kazanımlarla ilgili fırsatları iyi değerlendirmeli maddi gelir ve kaynaklarla ilgili hedefleri gözden geçirmelisiniz. Sezgilerinizin sizi doğru noktalara taşıyabileceği somut düşüncelere sahip bulunuyorsunuz. Dolayısıyla düşünsel fırsatları değerlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Somut fikirleriniz ve içsel sezgileriniz çatışabilir. Baskı altında hissedebilirsiniz.

11 Mart 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Huzuru kendi iç dünyanızda bulabilirsiniz. Ancak; bazı sebeplerden ötürü, iç dünyanızda kalamayabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınız veya aile çevreniz ile ilgili bir durum sizi, kabuğunuzdan çıkmaya zorlayabilir.

11 Mart 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 53' 05" R
Ay
Terazi
11° 15' 42"
Merkür
Boğa
04° 50' 24"
Venüs
Boğa
24° 30' 04"
Mars
Koç
14° 20' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 53"
Satürn
Balık
18° 02' 35"
Uranüs
Boğa
23° 27' 06"
Neptün
Balık
29° 24' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
21° 40' 36"
Lilith
Başak
25° 27' 17"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>