Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda genel olarak gerilimli etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Duygusal olarak bir huzursuzluk içine gireceksiniz ve nedensiz bazı gerginlikler olabilir. Nedensiz bazı kuşkular duyabilirsiniz ve küçük sorunlar gözünüzde büyüteceksiniz. Duygusal durumunuz gün içinde değişiklikler gösterecektir ancak genel anlamda bazı kararsızlıklar yaşayabileceksiniz. Duygularınız düşüncelerinizi etkileyecektir ve olaylara daha duygusal bir açıdan bakabilirsiniz.

İş yaşamınızda çevrenizdeki insanlara güven duymakta zorlanacaksınız ve koşulların sizi zorlaması söz konusu olabilir. Bir konuda kararsızlığa düşebilirsiniz bu sizin için beraberinde kötümserliği de getirecektir. İş ortamınızda insanların sizden beklentilerinde bir artış olabilir ancak üzerinize aldığınız sorumlulukları zorlanarak da olsa yerine getirebiliyorsunuz. İşlerinizi yaparken temkinli hareket edeceksiniz ve detaylara dikkat edeceksiniz.

Maddi konularda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle evinizi ilgilendiren konularda çeşitli masraflar yapabilirsiniz. Gelir gider dengenizi ayarlamak sizin için oldukça önemli olacaktır.

Planlarınızda yavaş da olsa bir gelişme var ve hedefinize kararlı olarak yürüyorsunuz. Kökenini geçmişinizden alan konuları yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizi ve evinizi ilgilendiren konularda genel bir gerginlik olabilir ve ailenizle fikir çatışmaları içine girebilirsiniz. Kendi içinize dönem eğilimine girebilir ve hayatınızla ilgili kendinize saklayacağınız planlar yapabilirsiniz. Konular üzerinde sakin düşünmeye fırsat bulacaksınız ve sonuçlara ulaşmakta acele etmeyeceksiniz. Kararlar vermeniz zorlaşabilir ve iç dünyanızda karamsarlıklar oluşabilir. Herhangi bir konuda girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

11 Temmuz 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 06:25 Ay-Oğlak burcu seyri ile Cuma gününe adım atıyoruz.  Kendinizi her anlamda garanti altına almaktan yana olduğunuz bugün, hiç kimsenin etkisi altında kalmak istemezsiniz. Benim size tavsiyem, hangi konuda olursa olsun bugün  karamsar düşünmek yerine, meseleleri sakince ele alınız. Bu soğukkanlılık, çözüm bulmanızda yardımcı olacaktır.  Ancak Ay-Oğlak geçişlerinde, kişi iç derinliklerinde kendine olan saygısını, inancını mutlaka ayakta tutmalı. Durumlar umduğumuz gibi gitmiyor diye karamsarlığa kapılmayınız. Saat 18:13 Ay-Neptün olumlu görünümü, maddi konularda gerçekçi ve  doğru karar vermenizi sağlayıcıdır. Paranın öneminin farkında olacağınız bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Sabahın aydınlığı, güzel bir günün müjdecisi olsun. Gönülden sevgilerimle….

11 Temmuz 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı saklayarak çevrenize gizemli bir hava yaratıyorsunuz. Olayları derin bir şekilde algıladığınız için, sizi ikna etmeleri çok zor. İş arkadaşlarınızın davranış biçimlerinden farklı anlamlar çıkarmanızın tek nedeni, bugün kişisel olarak içsel güvensizlik taşıyor ve olayları yanlış algılıyor olmanız. Uzak yollardan misafirleriniz gelecek.

11 Temmuz 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin akıldan uzak hareketleri nedeniyle olayların dışında kalırsanız, belli düzenlemeleri onarmaya çalışabilirsiniz. Yeteneklerinizi doğru kullanmalısınız. Yeni özellikler edinmeniz ve yeteneklerinizi geliştirmeniz durumunda maddi kazançlarınız artabilir. Ek bilgiler edinmeniz bazı arkadaşlarınız kanalıyla yakalanabilecek yeni fırsatlar anlamına da geliyor. Tüm burçlar için gün geneli: Ticari, romantik, eğitimle veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili ya da maddi seçenekler, olanaklar veya maceralar kapıda! Bu kadar şey olup biterken tek handikap şu: Acaba biz gerçekten işleri kotarabilecek, bize güç katacak, motive edecek ve eksiğimizi tamamlayacak kişilerle birlikte miyiz veya bu kondisyonda mıyız? Bu sorunun cevabı olanakları doğru kullanmamız veya arkamızı dönüp gitmemiz gerekliliğini anlamamıza yardım edecek.

11 Temmuz 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel gelişiminize odaklanmanızda fayda var. Özellikle sizi rahatsız eden duygularınızla yüzleşmeye ve üzerinizdeki yükleri hafifletmeye çalışmalısınız. Bunun için uzman kişilerle görüşmeye gidebilir, yardım alabilirsiniz. Gizli rakipleriniz size biraz zorluk çıkarabilir. İşlerinizi hallederken sakin olmaya özen gösterin.

11 Temmuz 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlığınızı ihmal etmeyin. Geçmişteki bir rahatsızlık tekrar nüksedebilir. Tüketmediğiniz bir yiyeceğin bedeninizde eksikliği var. Bunu önemseyin.

11 Temmuz 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

11 Temmuz 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 09' 46" R
Ay
Terazi
02° 21' 45"
Merkür
Boğa
03° 48' 21"
Venüs
Boğa
23° 34' 44"
Mars
Koç
13° 46' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 17"
Satürn
Balık
17° 59' 39"
Uranüs
Boğa
23° 24' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 22"
Lilith
Başak
25° 22' 18"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>