Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki iniş çıkışlardan her ne kadar rahatsızlık duysanız da bunun ilişkinizi ayakta tutan asıl sebep olduğunun farkındasınız.

İş çevrenizde başarılarınızı kıskanan insanlardan çok sıkıldınız ve bunlardan kurtulmak için başvurduğunuz girişimler yakında olumlu sonuçlar getirecek.

Parayı çok sevmenize rağmen tutumlu olmayı biliyorsunuz ve harcamalarınızı kısıtladınız. Önümüzdeki günlerde alış verişe çıkmak isteyebilirsiniz.

Bugün çevrenizdeki kötü niyetli insanlara karşı daha dikkatli olmalısınız. Çok güvendiğiniz bir insan sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün olumsuz düşüncelerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışacak ve bunu kısmen başaracaksınız. Heyecan verici bir aktiviteye bir kaç arkadaşınızla katılacaksınız ve güzel zaman geçireceksiniz. Yorucu ve hafif stresli bir gün olabilir. Dışarı çıkıyorsanız yanınıza ağrı kesici almayı ihmal etmeyin.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 08:17 Venüs-Neptün görünüm sayesinde iç huzurumuz yüksektir. Hayatımızda neyi önemsiyor, neyi merkez alıyorsak gün boyunca bu meseleler üzerinde hassasiyetle durabiliriz. Maddi ve manevi sahip olduklarınız sizi tatmin etmiyorsa, üzülmeyiniz. Çünkü bu görünüm sayesinde kendimizle barışıklığımız yükseliyor. Saat 08:36 Ay-Venüs görünümü, çevremizdeki insanlarla olan ilişkimizi kendi görüş ve düşüncelerimize göre ele alacağımızı gösteriyor. Biz fikirlerimize uymayan veya hakikaten anlaşamadığımız kişilere bu saatlerde pek katlanmayacağız. İlişkilerimizde titizlikle üzerimizde durduğumuz nokta, karşımızdaki kişinin gerçekten insan gibi insan olması. Eğer bu yoksa, değerlerimizden asla taviz vermeyiz, hatta böyle kişilerden uzak durabiliriz. Saat 10:39 Ay-Mars olumlu görünümü, cesaret ve mücadele gücünüzü yükselticidir. Hem duygularınızı hem de isteklerinizi kolayca öne sürebilirsiniz. Eğer buna karşı çıkan biri varsa, mücadelenizi gayet hevesli ve kendinizden emin bir şekilde sürdürürsünüz. Deyim yerindeyse gözünüzü budaktan pek sakınmazsınız. Saat 15:27 Ay-Pluto görünümü, içinizde var olan ancak bir türlü cesaret edemediğiniz işlerde size kuvvet verir. Ayrıca, işlerinizi başarılı bir şekilde ortaya koyabilmeniz için mücadelenizde yardımcıdır. Saat 17:48 Ay-Jüpiter karşıtlığı, fikirlerimizi cesaretle dile getirmemizi sağlıyor. Dışa açılmak, insanlarla ortaklaşa hareket etmek, canlanmak, keyiflenmek arzumuz bu saatlerde yüksek olur. Saat 20:27 Ay-Güneş görünümü, akşam saatlerini bir hayli aktif edicidir. Dostluklar, arkadaşlıklar güçlenir. Karşı cins üzerinde etkiniz ve diğerlerine göre farkınız apaçık bellidir. Birlikte bir şeyler yapmaktan zevk alırsınız. Hayatın tadını çıkarmaktan yanasınız. Saat 22:26 Ay-Satürn görünümü, hem yakın çevrenizden hem de yaşça deneyimli kişilerden gelebilecek destekleri, toplumsal alanda güçlü kişilerle bağlantınızı, hedeflerinizi gerçekleştirme sabır ve kararlılığınızın işaretçisidir. Gayet güçlüsünüz ve kendinizden eminsiniz. Yüzünüzde gülüşlerin çiçek çiçek açtığı güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay tutulmasının etkilerini hissetmeye başladın. Uzun zamandır emek verdiğin konularda bugün net bir sonuç alabilirsin.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde bazı konularda önemli başlangıçlar ve planlar zamanı. Kariyer çevrenizdeki kişilerle, önemli bulduğunuz fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa ziyaretler ya da görüşmelerde daha dikkatli davranabilirsiniz. Kardeşlerinizle, yakın çevrenizle ilgili konulara daha duyarlısınız.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz insan ile aileniz arasında kalabilirsiniz. Tabi ki hayat sizin hayatınız ama bir tarafı tutarken diğer tarafı incitmemeniz gerekiyor.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca patronlarınız, aile büyükleriniz ve kurumlarla ilgili problemlere açık bir enerjiden geçerken, toplum içinde kendinizi nasıl ifade ettiğinize özen göstermelisiniz. Ruhunuzu dinlendirmek, ev ve aile ortamına zaman ayırmak için ideal bir zamandasınız.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,ilişkilerinizde yaptığınız yatırımlar size parasal olarak geri dönebilir. Yaptığınız her tür yardımın ve fedakârlığın karşılığını almanız mümkün olacak. Ev ve aile hayatınızda devamlı başkaları için endişe etmekten bir an önce sıyrılmanız gerekiyor.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak paylaşım alanınızda kazançlarla ilgili verimli bir gün. Belki bir ortaklığa imza atarsınız. Çalışma arkadaşlarınızla harika bir akşam yemeyi planlayın. Hatta belki birinin evinde toplanmak da çok keyifli olabilir. Nostaljik müzikler eşliğinde felsefi konulara yenilikçi bakış açıları taşırsınız. Yemek yerken abartmayın. Fazla baharatlı ve yağlı yemekten kaçının.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 50" R
Ay
Oğlak
15° 08' 12"
Merkür
Koç
16° 37' 56"
Venüs
Boğa
00° 04' 34"
Mars
Balık
29° 08' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 57"
Satürn
Balık
16° 30' 33"
Uranüs
Boğa
22° 18' 16"
Neptün
Balık
28° 53' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 59"
Lilith
Başak
23° 15' 16"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>