Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda durgunluk bugün de devam ediyor. Sevgilinizle aranızdaki problemleri ortadan kaldırmak için yoğun istek bugün yoğun istek duyacaksınız. Fakat bu konuda girişimde bulunamayacaksınız.

Çalışma hayatınızda üzerinize aldığınız sorumlulukları yerine getirmede üstünüze yok. Yalnız arada bir hercailiğiniz tutuyor, biraz tembellik yapıp, işinizi yavaşlatıyorsunuz ama daha sonra çalışmalarınıza ağırlık vererek, eksik işlerinizi telafi edebiliyorsunuz.

Parasal açıdan beklediğiniz gelişmeleri yaşayamayacağınız bir gün. Hala alacağınız olan parayı alamadınız. Bugün de almanız zor görünüyor. Bu konuda yapacağınız görüşmelerden eliniz boş döneceksiniz.

Her ne kadar kontrollü bir kişi olsanız bile bugün duygusal açıdan ani reaksiyonlara çok daha açıksınız. Yapmanız gereken işler sizi pek rahat bırakmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Sürekli dinlenmeye ihtiyaç duyacaksınız. Bu ruh haliniz sebebiyle bugün evden çıkmayı hiç istemeyebilirsiniz. Günü zihinsel faaliyetlerinize ya da dinlenmeye ayırmak için fırsat kollamakla geçireceksiniz. Bu akşam ailenizle birlikte bir davete katılabilirsiniz. Orada tanışacağınız bazı kimselerle hoş sohbetler yapabilirsiniz.

12 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 04:17 Ay-Boğa burcu seyir etkinliği altında Cuma gününe uyanıyoruz ve  dışarıdan gelebilecek herhangi bir tersliğe karşı duyarlıyız. Huzurumuzu hiçbir şeye değişmeyeceğiz. Dışa karşı güçlü görünmeye çalışacağız. Toplum içindeki konumumuz, insanların bizi takdir edip etmediği, ailemizle olan ilişkimiz tümüyle baş planda yer alabilir. Ancak, hiç kimsenin keyfimizi kaçırmasından hoşlanmayız. Saat 14:16 Ay-Neptün faydalı görünüm etkisi altında, huzuru, güvenliği, sevgiyi önemsiyoruz. Ailemizle ilişkimizde  ılımlı,girişimlerimizde ise, emniyetimizi önemseyeceğiz. Güzellikler isteyeceğiz ve keskin sözler eden, huzursuz insanlardan uzak durmaya çalışacağız. Saat 19:09 Ay-Venüs görünüm etkisinde, gerçek anlamda huzurlu olmaktan yanayız. Hiçbir soru işaretiyle hareket etmemiz, karar vermemiz mümkün değil. Hem maddi hem manevi anlamda uzun ömürlü ve temeli sağlam olan bir yaşam sürmek isteyeceğiz. Karşımıza çıkabilecek kişileri veya durumları da bu kriterler çerçevesinde ele alacağız. Saat 23:21 Ay-Pluto görünümü,  her durumu derinlikli olarak gözden geçirmemizi sağlayacak. Kafamızın içindekileri uygulamak için tüm ihtimallerin ele alınması gerekiyor.  Hani derler ya, kaçışımız yok diye. Aynen öyle. İnsana insan gerek, İnsanlığa sevmek gerek, Sevmek için yürek gerek… Yürekten seven gönüllerle buluşmamız dileğimle,

12 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hatalarınızı çok çabuk anlıyor ve geriye dönmeye çekiniyorsunuz. Sizi tanıyanlar bile, bu yönünüzü hala çözemediler. Anlaşılmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Duygusal ilişkilerinizde, özgürlüğünüzden vazgeçmediğiniz için, hep yarım kalmış aşklar yaşıyorsunuz. Sadece itiraf edemiyorsunuz. Bugün, dış etkenlerden çok çabuk etkileniyorsunuz.

12 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınız veya maddi durumunuzla ilgili doğru kararlar alabilmek için detaylı düşünmeniz ve dikkatli hareket etmeniz gerekiyor. Sevdiğiniz kişilerle kısa bir yol yapabilir veya seyahate çıkabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Tercih ettiğimiz konularda ilerleme sağlayabileceğimiz fırsatlara açık bir iki günlük süreç. Dolayısıyla, belli bir hedefiniz, projeniz, aşk hayatınızı ilgilendiren bir konu ya da faklı girişimleriniz konusunda aklınıza gelen ani fikirler çoğalırken ya da ani beyin fırtınaları sonucunda hatırladığınız amaçlarınıza ulaşmanıza katkısı olabilecek kişiler, kaynaklar veya bilgiler anlamında farklı şanslara sahip olduğunuzu görebilirsiniz.

11 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün emlak ve arsa işlerinizle ilgili bazı gelişmeler olabilir. Kendinizi güvende hissetmek ve maddi konularda istikrar sağlamak ihtiyacı duyabilirsiniz. Ailevi meselelerde aceleyle büyük sözler söylememeye dikkat edin. Sözlerinizi tutmakta zorlanabilirsiniz. Evle ilgili taşınma veya büyük tadilatlar gündeme gelebilir.

12 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MERHAMET ve şefkati yoğun olarak hissedeceksiniz. Kırgın olduğunuz kimseler varsa büyüklük bende kalsın deyip siz adım atın.

12 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

12 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 32' 37" R
Ay
Terazi
07° 03' 09"
Merkür
Boğa
04° 20' 56"
Venüs
Boğa
24° 03' 56"
Mars
Koç
14° 04' 44"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 53"
Satürn
Balık
18° 01' 12"
Uranüs
Boğa
23° 25' 52"
Neptün
Balık
29° 24' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 33"
Lilith
Başak
25° 24' 56"
True Node
Koç
14° 56' 29"
Son Güncelleme : 19/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>