Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2012, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ondan heyecan verici bir öneri gelebilir. Onun geçmişe bağlı yaşadığını düşünüyorsunuz ve bu durumdan rahatsız oluyorsunuz. Oysa o, eski defterleri çoktan kapatmış görünüyor.

Arkadaşlarınızın sizinle ilgili uyarılarını dikkate almalısınız. Yetenekleriniz ve disiplininiz, kafa karışıklığınızın neden olduğu sorunları şimdilik örtmeye yetiyor. Yine de, bir an önce toparlanmanızı bekleyenler var.

Geliriniz belli olmasına rağmen, sanki bir yerlerden fazladan para gelecekmiş gibi gönül rahatlığı içinde harcamaya devam etmemelisiniz. Para konusunda aşırı iyimsersiniz.

Size yönelik sürprizler olabilir. Yakın çevrenizdeki hoşlukları fark edebilmeniz, belli konuları zihninizden atabilmenize bağlı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Artık görüşmekten hoşlanmadığınız bir arkadaşınız bugün hiç umulmadık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Ona olan duygularınızı belli etmekten kaçınmayacaksınız. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz biri, sizden ziyaret bekliyor. Aramanız halinde siz de mutlu olacaksınız. Sabah saatlerindeki durgun haliniz, öğleden sonra yerini bir hareketliliğe bırakacak.

12 Haziran 2012, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 11 Haziran-4 Ekim tarihleri arasında İkizler burcunda seyrini sürdürecek Jüpiter, 12 yıl sonra aşk hayatınız, yaşamın ritmi, hızı, her türlü yeniliği, iletişimi anlamında bir ışıltılı dönemdir. Işıltı kelimesinin ardında saklanan bazı önemli noktaları göz ardı etmeden bu dönemi geçirebilirseniz hakikaten tadına doyum olmaz. Jüpiter astrolojik olarak İkizler burcu geçişlerinde çok fazla aktiviteyi işaret ederken, dağılmanın da kolay olacağını gösterdiği için güçlü değildir. Hatta dikkat edilmediğinde dönemin sonunda geriye şöyle bir baktığınızda sanki bir rüzgara kapılmış da başı dönmüş biri gibi kendinizi hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konularda bu enerji, arkadaşça paylaşımların, kolayca ilişki kurmanın, benzetme yerindeyse eğlencenin dibine vurma zamanıdır. Aynı anda iki farklı kişiyle aşk yaşamanız olasıdır. Esprileriniz, canlılığınız, ikna yeteneğiniz, kültür yapınız, hazır cevaplığınız, her şeye açık oluşunuz size renkli bir dönem yarattığı gibi popülerliğin de yükselişi anlamına gelebilir. Üzerinizde şeytan tüyü var deseler inanın doğrudur. Değişkenlik altın kelimeniz gibidir. Nerde şenlik siz ordasınızdır. Çocukları olan Kovalar bu dönemde yoğun bir şekilde onlarla haşır neşir olabilirsiniz.

11 Haziran 2012, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para durumunuz ve eldeki nakit kaynaklar birinci gündeminiz. Sağlam kararlar aldığınız son dönemde yatırım odaklı girişimler yaptınız. Şimdi daha fazla çalışma kapasitenizi kullanmak, yeni gelirler üzerinden ilerlemek gerekecek. Yine bu günlerde kontrol edemediğiniz harcamalar dikkat çekiyor. Pek fazla destek göreceğiniz söylenemez.

12 Haziran 2012, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sağlığınız son derece iyi. Uzun zamandır yapmak istemediğiniz işlerinizin başına geçmek sizi mutlu edecek. Aşk konusunda biraz daha tutarlı davranmaya bakın. Partnerinizi üzüyorsunuz.

31 Aralık 2008, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkinizdeki çelişki ve stres sona erecek.. Çelişkilerinizi çözmek için bulduğunuz yol en doğrusu. Eğer partnerinizle bu dönemde birbirinizi desteklerseniz ilişkinizde büyük ilerlemeler olacak. Her teşebbüsün karşıdan gelmesini beklerseniz boşuna zaman kaybedersiniz.

18 Eylül 2010, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 37' 48" R
Ay
Balık
26° 32' 43"
Merkür
Koç
19° 11' 04"
Venüs
Boğa
06° 20' 19"
Mars
Koç
03° 03' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 16"
Satürn
Balık
16° 56' 50"
Uranüs
Boğa
22° 35' 45"
Neptün
Balık
29° 02' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 03"
Lilith
Başak
23° 49' 06"
True Node
Koç
15° 23' 54"
Son Güncelleme : 04/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>