Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Değişken fikirleriniz duygusal yaşamınızı besliyor. Kuraldışı etkilenişimler içindeyken, aşkı yine de belli kurallar çerçevesinde tarif etmeniz, aşka yakışan bir çelişki olarak kabul edilebilir.

İş ilişkilerinizde sizde isteksizlik yaratacak sorunlar yok. Sorunlarınızın kaynağını dışarıda aramanız gerekiyor. İşle alakası olmayan kafa karmaşaları,yaşamınızı da karartmamalı.

Geliriniz çok yönlü girişimciliğinizle, belli bir standardın altına düşmüyor. Akılcı tutumunuzla para durumunuzu dengeliyorsunuz. Önünüze hedef olarak koyduğunuz standart, iradeniz dışında birçok koşula bağlı.

Yakında yapacağınız önemli bir görüşmede bırakacağınız son derece kendinden emin bir izlenim, size çok şey kazandırabilir. Son günlerde takındığınız kuşkucu, güvensiz tavırları bir an evvel terk etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşırılıklardan uzak durmanız gereken bir gün. Kendinizi birçok konuda yenileme arzunuz, mantıklı zaman ve imkan değerlendirmelerini gerektiriyor. Uzun süredir barındırdığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeyi çok elverişli görünüyor. Acillik içerdiğine çok inandığınız bazı kararlarınız bile, bu sıralar ertelenebilir.

12 Temmuz 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 03:52 itibariyle Terazi burcunda gerçekleşecek ilkdördün başta güvenliğiniz,çevreniz, sağlığınız, hayatın gerçekleri karşısındaki tutumunuz, yeteneklerinizi geliştirmeniz konularındaki hassasiyetinizin göstergesidir. Kendinize olduğu kadar sevdiklerinize de faydalı olmanın yolu, öncelikle güçlü ilişkiler kurmak, ufkunuzu genişletmek, dışa açılmak, yüksek eğitiminize önem vermek, kısaca dünyaya tarafsız bir gözle bakmakla olur. Alıştığınız şartlar size güvenli geliyor olabilir. Fakat bu şartlarda büyümeniz ve gelişmeniz mümkün değilse o zaman bir anlamı kalmaz. Taşların altına elinizi sokma zamanınız geldiğini hatırlatan ilkdördün,  yaşamınızla ilgili yapmanız gereken düzenlemelerin işaretidir. Gelişmek ve kendinizi büyütmek amacındaysanız o zaman gerçekçi düşünmeniz lazımdır. Sözgelimi, şu ankişartlarınız yeterli düzeyde değilse, yurtdışında veya başka şehirde yerleşmeniz sizin açınızdan olumluysa, illa alıştığım yerde kalacağım demek sizce ne derece doğrudur. Veya amacınız mesleğinizde uzman olmaksa ve bunun için belli bir eğitimden geçmeniz gerekiyorsa, buna hayır demek sizce doğru mudur. Bu örnekler çoğaltılabilir. Fakat bir gerçek var ki, dünya gelişirken, geri kalmak bence yanlışın en büyüğüdür. Kaldı ki siz son derece zeki bir insansınız. Eminim ne yapmanız gerektiğini gayet iyi bilmektesiniz. 12 Temmuz saat 08:34 - 5 Ağustos saat 18:26 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Aslan burcu geçişi, otoriter tavırlı ve kendini önemseyen bir partner rahatsız edici olabilir. Halbuki beraberliği keyifli hale getirmek en doğrusudur. Yaratıcı tarzda düşünüp, birbirinize minik sürprizler hazırlamak, birlikte zevk alacağınız şekilde yenilikler yapmak, fantezilerinizi tekrar güçlendirir. İlişkisi olmayan Kovalar için, yeni biriyle tanışabilirsiniz. Güzel gönlünüz her dem huzur bulsun. Esenlikler dileğimle,

12 Temmuz 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgürlüğünüzü destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız. Kafanızın içinde bir çok düşünce mevcut ve yapacağınız her şeyi planlı bir şekilde uygulama fırsatı bulacaksınız. Değişim içindesiniz ve fikirlerinizi hiç kimseyle tartışmak istemiyorsunuz. Bulunacağınız ortamlarda özel duygularınızı saklama gereği duyacaksınız.

12 Temmuz 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duyacaklarınız sizi şaşırtabilir, ama en çok şaşıracağınız bu tür bir bilginin veya olayın haberini bu kadar geç almanız olacak. Olayların dışında kalmış hissetmeyin, bu size bizzat yapılmadı. Sadece siz çok meşguldünüz. İş birlikleri kurmak, yeni işler denemek,tekliflerini değerlendirmek veyaanlaşmaları yapmak (marina ihalesini kazanmaktan, evinizi boyayacak kişiyle el sıkışmaya kadar uzayan v.b. bir yelpazede düşünmelisiniz etkileri)açısından uygun sürece giriyorsunuz. Evliliğiniz veya ikili ilişkileriniz açısından da olumlu günler başlıyor. 16 Temmuz sonrasında sizin veya yakınlarınızın sağlığını ilgilendiren başlıklar zaman ayırmayı gerektirebilir. Sevgili dostlar burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzun günlük yorumunu da mutlaka okumalısınız. Hepinize keyifli tatiller, sağlık ve sevgi ile kalın...

12 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ruhsal konulara ilginiz artabilir. Farklı ilgi alanları sizi yeni ufuklara taşıyabilir. Gün içinde yabancılarla ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Üzerinde uğraştığınız konularınızı güçlendirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi daha fazla ifade edeceğiniz sosyal gruplar içinde olmak isteyebilirsiniz. Ticari konularda kararlar alabilirsiniz.

12 Temmuz 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Korkularınız ve güvensizlikleriniz ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara dalıp dalıp gidiceksiniz. Geçmişten gelen sorunlu bazı konular odak noktanız olamamalı.

12 Temmuz 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

12 Temmuz 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs, özel hayatınıza güzellikler taşımaya başlayabilir. Ortaklı işleriniz varsa aynı koşullar geçerli olacak. Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde istediklerinizi gerçekleştireceksiniz.

12 Temmuz 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel olarak kendinizi ağır sorumluluk ve disiplinle sınıyorsunuz. Fikirlerinizin ve inandığınız değerlerin karşılık bulamadığını ve anlaşılamadığınızı hissediyorsunuz.Yine de kendinizi ispat edecek itici güce sahipsiniz. Akşam saatlerinden itibaren öncelikle zihinsel ve ruhsal olarak kendinizi rahatlatmaya ihtiyacınız olacaktır. İlişkiler ve ortaklıklar alanınıza giriş yapan Venüs sayesinde bu konularda ilerleme sağlamanız kaçınılmazdır. Yeni bir ilişki olabileceği gibi işinizde dayanışma sağlayabilecek bir ortaklık da hayatınıza dahil olabilir.

12 Temmuz 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz.

12 Temmuz 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 45' 41" R
Ay
Başak
27° 26' 15"
Merkür
Boğa
03° 14' 28"
Venüs
Boğa
23° 03' 59"
Mars
Koç
13° 27' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 23"
Satürn
Balık
17° 57' 60"
Uranüs
Boğa
23° 23' 03"
Neptün
Balık
29° 23' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 07"
Lilith
Başak
25° 19' 32"
True Node
Koç
14° 55' 31"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>