Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gündelik sorunların aşk yaşamındaki olumsuzluklarını görüyor ve umutsuzluğa kapılıyorsunuz. Gündelik sorunların etkileyemeyeceği bir aşk istiyorsunuz. Yakın gelecekte böyle bir şey görünmüyor.

Bir haksızlığın karşısındasınız. Bu haksızlık sonucu doğacak sorunlarda sizi sorgulama durumundaki kişi bütün gelişmeyi dikkatle izliyor. Bu haksızlığa hiç tepki vermemekle en akılcı tavrı göstermiş olacaksınız.

Şans oyunlarına düşkünsünüz Bu düşkünlük sizin küçük paralarınızla birlikte büyük umutlarınızı da bağlıyor. Bugünlerde bir kefil olma olayından başınız ağrıyacak.

Soğukkanlı olmanız gereken bir gün. Duygusal değil mantıklı davranmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu gittiğiniz bir yerde tanık olduğunuz bazı olaylar sizi dünyadan koparmış gibi görünüyor. Üzerinizde bıraktığı etkiyi bir türlü atamıyorsunuz. Kendi yaşadığınız, çok zaman da beğenmediğiniz yaşamınızın değerini şimdi daha iyi anlıyorsunuz. Sizi küçük bir üzüntü bekliyor. Nedeni siz değilsiniz, ama bu üzüntüyü yaşamamak için üzerine gidip halletmeye çalışacaksınız.

13 Eylül 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:40 Güneş-Merkür kavuşumu, geri hareket dönemine rastladığı için, ilişkiniz, işiniz, çocuklarınız, aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde tekrar bir düşünmek yönünde olumlu görüyorum. Böylece sorun çıkarabilecek meseleleri hem yasal hem çıkarlarınız doğrultusunda ele almış, önceden tespit etmiş olursunuz.  Haksızlığa uğradığınız meselelerin bir an önce çözüme kavuşmasını istediğinizi biliyorum.  İnce eleyip sık dokuyorsunuz.  Her şeyin mükemmel olmasını istiyorsunuz.  En ufak bir problem olduğunda bunu endişeyle karşılıyor olabilirsiniz.  Oysaki sahipsiz değilsiniz. Yasalar sizi koruyucudur. İlgili kişilerle tekrar görüşerek  ve bir daha artı ve eksileriyle durumu ele alarak yanlış bir adım atmamış olursunuz. Saat 19:30 Ay-Satürn görünümü, mesafeli ve  kendinizde ödün vermeden insanlarla ilişki kurarsınız.  İşiniz veya hedefiniz ne ise, ona göre paylaşımda bulunmak taraflısı olacaksınız. Ne fazla sıcak ne de çok soğuk. Gerektiği kadar iyidir diye düşünüyorsunuz. Saat 23:39 Güneş-Mars görünümü, maddi veya başka nedenler yüzünden her şeyi ince eleyip sık dokuruz. Bu bizim yapımıza uymadığı için zorlanırız. Özgürce hareket etmek, dostlarla muhabbet etmek, gezmek, hayatın güzelliklerinin keyfini çıkarmak isteriz. Bayramımız güzel buluşmalara, huzurlu gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,  

13 Eylül 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizle ilgili yenilikler ilginizi çekiyor fakat bazı detayların ve maddesel konuların güncellik kazanmasıyla, tereddütleriniz artıyor. İkilem yaratacak olaylardan uzak kalmak isteyebilirsiniz. Seçimlerinizi yaparken, hata yapmaktan çekiniyor ve duygularınızı yaptığınız işe karıştırmak istemiyorsunuz. Uyku düzeninize dikkat etmelisiniz

13 Eylül 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Adil olmadığını düşündüğünüz bazı kişilerle duygusal konuşmalar yapabilir ve daha net bir tavır sergilemek durumunda kalabilirsiniz. Sağlıklı yaşam için yapılması gereken şeyler olduğunun farkına varabileceğiniz günlerdesiniz. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz ön planda. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kova burcundaki Ay fikir alışverişlerini, sosyal organizasyonları ve ilişkilerde uyumu destekliyor olacak. Ancak, tansiyon yükselebilir. Rekabeti, meydan okumaları, güç gösterilerini, öfkeyi körükleyen günlerdeyiz. Sakinliğimizi korumaya, kelimelerimizi dikkatli kullanmaya ve en önemlisi acele hareketlerden kaçınmaya çalışalım. Zira, ufak tefek kazalar, sakarlıklar bazılarımızın özellikle dikkat etmesi gereken başlıklar. Bu anlamda Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrar etmiyorum. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli bayramlar, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlere kendi yaratıcılığınızı katabilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda önem verdiğiniz konularla ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. Eğitim fırsatları gündeme gelebilir. Ticari konularda kararlar alabilirsiniz.

13 Eylül 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Soğuk görüntünüz çevrenizde olumsuz düşüncelere sebep olabilir. Daha güler yüzlü ve içten olmalısınız. Dostlarınız sizden bunu bekliyor. Ailenizi ihmal etmeyin.

13 Eylül 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde özel yaşamınızda mutluluk ve uyumun hakim olacağı, partnerinizle görüşmelerinizden olumlu sonuçlar alabileceğiniz, seyahat planı, spora zaman ayırmak ve eğlenceli aktivitelerde yer almak gibi düşüncelerde olacağınız keyifli bir zamandasınız.

13 Eylül 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz isteksiz ya da yorgun olabilirsiniz. Sosyal ortamlarınızda paradan kaynaklı bazı sıkıntılar yaşanabilir. Önümüzdeki birkaç gün fikirlerinizi söylerken dikkatli olun.

13 Eylül 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişimi yoğun yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla, sosyal gruplarınızla bağlantıda olarak ilerlerken herhangi bir akit veya sözleşme yapmadan önce şartları iyi incelemeniz gerekebilir. Yapacağınız başlangıçlarda ikilem oluşabilir. Yahut zemin gevşek olabileceğinden iki kere ölçmeniz gerekebilir. Çocuklarınız veya eşinizle ilgili maddi bir külfetle karşılaşma riskine sahipsiniz. Arkadaşlarınız yüzünden başınıza açılacak bir kriz durumuyla karşılaşabilirsiniz. Bir arkadaşlığınızı sonlandırmanız bile gerekebilir.

13 Eylül 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hakkaniyetli davranmayan kişilerle hassas diyaloglar yapabilir ve sert bir duruş sergileyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli, sporu aksatmamalısınız. Aşk hayatında heyecan ve romantizm ön plana çıkıyor.

13 Eylül 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 02' 32" R
Ay
Terazi
00° 53' 02"
Merkür
Boğa
03° 38' 09"
Venüs
Boğa
23° 25' 30"
Mars
Koç
13° 40' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 31"
Satürn
Balık
17° 59' 09"
Uranüs
Boğa
23° 24' 03"
Neptün
Balık
29° 23' 47"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 60"
Lilith
Başak
25° 21' 28"
True Node
Koç
14° 55' 55"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>