Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi başlatıp başlatmamakta son derece kararsız görünüyorsunuz. Çekingenliğinizin anlaşılır sebepleri var, ama kaybettiğiniz zaman siz farkına olmadan bir şeyleri soğutabilir.

Akşama yakın saatlerde alacağınız haberler, bazı kökten kararlar almanıza neden olacak. Aldığınız bir işi sonuna kadar götürüyorsunuz. Bu özelliğiniz çok takdir ediliyor.

Bugün ilk girişiminizi yapabilir ve gereksindiğiniz desteği edinme yolunda bir adım atabilirsiniz. Bu konuda krediniz sınırsız gibi. Geleceğe dönük parasal endişelerinizi, isabetli kararlarla yok edeceksiniz.

Sizden açık olmanız bekleniyor, bunu bekleyenlerin haklı olduğunu anlamalısınız. Bazı görüşlerinizi tartışmaya kapalı olarak sunuyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınızla birlikte önümüzdeki günlerde eğlenceli bir kalabalığınız var, sizi biraz masrafa sokabilir. Günün ilerleyen saatlerinde, önlemeye çalışacağınız bir hareketlilik var. Bu hareketliliğin içinde belli belirsiz bir gizlilik söz konusu. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Meraklı kişiliğinizle yine bir şeylerin peşine düşeceksiniz.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 13 Haziran saat:02:22 - 30 Haziran saat:02:24 tarihleri arasında Merkür-ikizler burcunda ilerleyecek. Bu enerji etkinliği,  aşkta aktif bir dönemi işaret ediyor. Konuşmak, yazışmak, haberleşmek ön plandadır. Akıcılık, ilişkinin zorlanmadan sürdürülmesi, gerginlikten uzak durulması, sabırlı olunması zamanıdır. Çok yönlü düşünen, becerikli kişilere ilgi duyarsınız. Birbirinizi sözlerinizle teşvik edersiniz. Dinlemek önemlidir. Genelde çok konuşan ancak bazen sizin söylediklerinizi duymayan yapıda bir partneriniz varsa sıkılabilirsiniz. Yeni biriyle tanışmak, aşkta iletişimi öne almak, konuşmak kadar dinlemek de bu dönemde önem taşıyor. Saat 03:33 Ay-Terazi burcu seyir etkinliği altında, etrafımızdaki dünyayı adil bir bakış açısıyla değerlendirmekten yanayız. Uyum, denge, huzur ve güzelliklerle çevrili bir yaşam arzuluyoruz. Sosyal ilişkilerde farklı görüşlere karşı tahammülüyüz ancak değerlerimize saygı duyulmasını da bekliyoruz. Her şey karşılıklı olmalı, herkes dinlenmeli, görüşleri alınmalı ve ortak bir noktada buluşulmalı diye düşüneceğiz. Saat 03:42 Ay-Merkür görünümü, güvencemiz konusunda hassas düşünebiliriz. Çünkü hiçbir şeyin garantisi olmadığını öğrendik. Hesabımızı bilerek hareket etmeliyiz. Günümüz güzel gelişmelerin işaretçisi olsun. İşlerimizde ve her şeyde şans bizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

13 Haziran 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişiselliğinizi ortaya koymak için ekstra bir çabaya ihtiyacınız yok. Sizin gibi orijinal düşünen kişilerle bir arada olmaktan hoşlanacağınız bir gün. Yaşantınıza yeni kişiler katılabilir. Yaşam kalitenizde çıtanız yükselirken, eski dostlarınızın da katkılarını unutmamalısınız. İletişim konusunda başarılı yerlerdesiniz..

13 Haziran 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

5 Haziran yeni ayı aşk hayatınızı, çocuklarınızla ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda yenilikleri ve yeni başlangıçları devreye sokabilir. 12 Haziran civarında, analitik düşünmeniz gerekebilir veya siz detaylara çok fazla önem verebilirsiniz. Detay gerektiren işlede çalışanlar için verimli günler olacaktır. Kısa mesafeli yolculuklar, seyahatler veya ziyaretler ya da farklı ve keyifli aktiviteler de söz konusu olabilir.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi sınırlarınızı aşmak ve yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz. Farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Hayatınıza başka bir bakış açısıyla bakmak durumu anlamak için iyi gelebilir. İşlerinizde ilerleme kaydetmek için istikrarlı davranmanız gerekebilir. Gün içinde ikili ilişkileriniz keyfinizi kaçırabilir. Sakin kalmanızda fayda var.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cesaret duygunuz göz alıcı. Arzularınızın gerçekleşmesi için önce güler yüzlü olmanın bilincine vardınız. Akşam saatlerinde yakın dostlarınızla buluşabilirsiniz

13 Haziran 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

13 Haziran 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa zorlanmadan çözüm bulabilirsiniz. 2 hafta boyunca sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde kendinizi ortaya koyacaksınız.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hukuki bir konuda aşama yakalayabilirsiniz. Adalet sizden yana tecelli edebilir.Uluslararası bir konuda ilerleme kaydedebilirsiniz. Majör bir eğitim sürecinde bulunuyorsanız zihninizin dengeye ulaşıp başarıya ilerlemeniz kaçınılmazdır. Ailenize, ebeveyninize ve yaşam alanınıza odaklanabileceğiniz bir sürece başlıyorsunuz. Bulunduğunuz yere alışma devresi olabilir.Genel olarak ise; Ay bugün saat 01:23'te kısa bir süre boşlukta kaldıktan sonra 02:34'de Terazi burcuna geçiyor. İletişim, haberleşme, eğitim, ticaret, yolculuklarla ilgili Merkür gezegeni bugün kendi yöneticisi ve bu konumda oldukça güçlendiği İkizler burcuna geçiş yapıyor. Siz de bu konuşkan, yerinde duramaz, hızlı, hareketli kalabalık yerleri tercih eden İkizler atmosferinden etkilenebilirsiniz. Sözel gücünüz artar, kelimeleri en etkili biçimde kullanmak, kelime ve bilgi oyunları oynamak, bilginizi geliştirecek araştırmalar, eğitimler, kurslar, seminerlere katılmak, entelektüel konuşmalar yapmak, merakınızı çeken konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.Haberleri, güncel ve sosyal medyayı takip etmek, yeni moda ve akımları öğrenmek, kültürel faaliyetlere katılmak ve ilginizi çeken yeni insanlarla tanışmak arzusu duyabilirsiniz. Merkür yöneticisi olduğu bu burçta; işlek, esnek, ve açık görüşlü bir düşünce tarzına sahiptir. Zeki, komik, nükteli, bilgili insanlarla bir araya gelip bol bol sohbet edip fikir alışverişi yapabilirsiniz. Konuşmalar bu dönemde oldukça zevkli ama daldan dala atlayan bir tempoda gelişir, insanlar bir yere uzun süre bağlı kalmaktan hoşlanmazlar, çeşitlilik ilkesini ön planda tutmakta fayda var.Sosyalleşmek, yeni yerler, kültürler tanımak, eğitime önem vermek, iletişim araçları alışverişi yapmak, bilgisayar programları yüklemek, sosyal medyayı etkin bir biçimde kullanmak, yolculuklar yapmak için harika bir zamandır. Bugün Güneş, Merkür ve Venüs iletişim ustası İkizler burcunda, Ay da ilişki ustası Terazi burcunda yer alacağı için bu fırsatı değerlendirip ilişki ve sosyal bağlarınızı güçlendirmek için bulunmaz bir fırsatınız var.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

13 Haziran 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 28' 37" R
Ay
Terazi
06° 13' 43"
Merkür
Boğa
04° 15' 11"
Venüs
Boğa
23° 58' 49"
Mars
Koç
14° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 54"
Satürn
Balık
18° 00' 56"
Uranüs
Boğa
23° 25' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 21"
Lilith
Başak
25° 24' 28"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>