Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

birbirinden farklı bir kaç insandan birden hoşlanıyor olmanız şu aralar ne yapmak istediğnize karar veremiyor olmanızdan kaynaklanıyor. Üstelik hepsine karşı duygularınızı açıkça belli etmekten kaçınmıyorsunuz.

İş bakımından durgun bir gün geçireceksiniz. Öncelikle neyapmak istediğinize karar vermelisiniz. Sürekli zaman zaman aldığınızteliflerine karşı biraz daha ılımlı bakmalısınız.

Parasal açıdan kötü bir gün geçireceksiniz. Kafanızda tatil de dahil türlü planlar kuruyosunuz fakat yeterli paranız olmadığı bir gerçek. Bunun nedenide yine bilinçsizce yaptığınız alışverişler.

İşinizle ilgili aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Ayrıca çok yeni tanıştığınız insanlara bu kaar güvenmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır tatil yapmak istiyorsunuz. Bugün bu planları gözden geçirip, size uygun şartlardaki bir tatili ayrıntılı olarak düşüneceksiniz. Tatile kiminle çıkmak istediğinize karar verdiniz. Akşam saatlerinde çok sevindirici bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Ayrıca ne zamandır ziyaret etmek istediğiniz eski bir dostunuzla aynı mekanı paylaşabilirsiniz.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Çarşamba günümüz, Ay-Balık burcu geçişiyle başlıyor ve maddi-manevi anlamdaki zorlukları aşabilme arzumuz yoğunlaşıyor. Saat 01:28 Ay-Merkür görünümünde, ihtiyaçlarımızı karşılarken, gücümüzü aşmamasına, bütçemizi şaşmamasına dikkat edelim. Aşkta verilen sözlere değil, gerçekten uygulanabilecek olanları önemseyelim. Çocuklarımız varsa, onlarla ilgili harcamalarımız artabilir. Hesabı bilmekte yarar var. El ürünleri, sanatsal aktivite, şifaya dayalı işlerden para kazabiliriz veya bu işler için para harcayabiliriz. Saat 07:49 Ay-Pluto görünüm etkisi altında,  özel hayatımızla ilgili sırları, yaşadıklarımızı kimsenin bilmesini istemeyiz. Her ne kadar dışarıyla haşır neşir olsak da, nasıl konuşmamız gerektiğini iyi biliriz. Baskı kurmaya çalışanlara pek pabuç bırakmayız. Saat 19:55-14 Mayıs saat 08:14 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek.  Bu süre içinde çok  bilinçli  düşünmek lazım. Bu sizi hayal kırıklığı yaşatabilecek durumların önüne geçilmesinde bizi korur. Bu zaman dilimi içinde hayati kararlar vermeyiniz. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, evinizle ilgili birçok aktiviteye ihtiyaç duyuyor ve sevdiklerinizle ortak bir performans sergilemek istiyorsunuz. Duygusal desteklerin motivasyonunuzu arttırdığı bir gerçek. Evinizde dostlarınızı ağırlamak isteyecek ve hoş sohbetlerin yapılacağı bir gün geçireceksiniz. Bazı güzel başlangıçlar da, yapabilirsiniz.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta içerisinde, tüm itirazlara rağmen, sonuna kadar özgür tavırlarınız veya özgür yaklaşımlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Sınır tanımayacağınız gibi, yeni şeyler deneme ve keşfetme arzunuz sizi doğru yerlere de taşıyabilir. Aile üyeleriyle ilişkilerin gerilebileceği bir süreçtesiniz aynı zamanda. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Özellikle dün gece civarı daha belirgin olmakla birlikte, cesaret kırıcı olaylar veya düşmanca tavırları olan kişilerle karşılaşabiliriz( geçtiğimiz Salı veya Çarşamba günleri bu etkiyi hissedenler dikkate almasınlar). Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir. Motivasyonu düşüren, tahrikkar özellikleri olan kişilerden ve riskli hareketlerden kaçınılması gereken bir haftalık süreçteyiz (İkizler, Yay, Balık, Başak burçlarının ilk günlerinde doğanlar veya yükselenleri bu burçların ilk derecelerinde olanlar daha fazla etkileniyor bir hafta boyunca) . Ancak, günün genelinde Ay'ın olumlu açıları mevcut ve sabah saatlerinde eğlenceli aktivitelere, sevdiğimiz kişilerle yapacağımız eğlenceli konuşmalara açığız. Akşamüstü saatlerinde manevi çalışmalara ağırlık verebilir, spritüel konulara eğilebilir ya da ihtiyacımız varsa ortaya çıkan şifa enerjisinden faydalanabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Mayıs 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanarak daha kolay ilerleyebilirsiniz. Maddi konularla ilgili sorumluluklar almak zorunda olduğunuz bir gündesiniz. Gün içinde başkalarından gelecek desteklerle işlerinizi kolayca tamamlayabilirsiniz. İş hayatınızın geleceği ile ilgili yeni projeler geliştirebilirsiniz. Ticari anlaşmalara özenli yaklaşın.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GEÇMİŞ zamanda haksızlığa uğradığınız bir konuda içinizi ferahlatacak haberler alacaksınız. Çevrenizde ilginç şekilde yıldızınız parlıyor.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi toplum içinde güçlü, hırslı ve hedefe odaklı gösterebileceğiniz bugün, çalışma hayatınızda üstlerinizin desteğini alabilir, kendi hedeflerinize daha kolay ulaşabilir ve etkili görüşmeler yapabilirsiniz. Finansal konularda pozitif gelişmeler yaşayabileceğiniz bugün, ilişkilerde istediğinizi daha kolay elde edebileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ailenize karşı cömert olabilirsiniz. Özellikle parasal olarak onlara yardım etmek isteyeceksiniz. Bu yardımı yaparken veya harcamalarda bulunurken hayalperest ve fazla dağınık olmaktan kaçınmalısınız.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta içerisinde, tüm itirazlara rağmen, sonuna kadar özgür tavırlarınız veya özgür yaklaşımlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Sınır tanımayacağınız gibi, yeni şeyler deneme ve keşfetme arzunuz sizi doğru yerlere de taşıyabilir. Aile üyeleriyle ilişkilerin gerilebileceği bir süreçtesiniz aynı zamanda. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Özellikle dün gece civarı daha belirgin olmakla birlikte, cesaret kırıcı olaylar veya düşmanca tavırları olan kişilerle karşılaşabiliriz( geçtiğimiz Salı veya Çarşamba günleri bu etkiyi hissedenler dikkate almasınlar). Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir. Motivasyonu düşüren, tahrikkar özellikleri olan kişilerden ve riskli hareketlerden kaçınılması gereken bir haftalık süreçteyiz (İkizler, Yay, Balık, Başak burçlarının ilk günlerinde doğanlar veya yükselenleri bu burçların ilk derecelerinde olanlar daha fazla etkileniyor bir hafta boyunca) . Ancak, günün genelinde Ay’ın olumlu açıları mevcut ve sabah saatlerinde eğlenceli aktivitelere, sevdiğimiz kişilerle yapacağımız eğlenceli konuşmalara açığız. Akşamüstü saatlerinde manevi çalışmalara ağırlık verebilir, spritüel konulara eğilebilir ya da ihtiyacımız varsa ortaya çıkan şifa enerjisinden faydalanabiliriz.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Paranızı iyi saklamalı ve değerlendirmelisiniz.

13 Mayıs 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 39' 46" R
Ay
Aslan
19° 12' 30" R
Merkür
Koç
29° 07' 38"
Venüs
Boğa
19° 06' 40"
Mars
Koç
11° 00' 41"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 51"
Satürn
Balık
17° 44' 48"
Uranüs
Boğa
23° 11' 51"
Neptün
Balık
29° 18' 47"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
21° 27' 20"
Lilith
Başak
24° 58' 08"
True Node
Koç
14° 52' 35"
Son Güncelleme : 15/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>