Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir süre yalnız kalma kararınızı, karşınıza aniden çıkan bir ilişki nedeniyle bozmak zorunda kalacaksınız. Bu kez büyük olasılıkla hayatınızın aşkına rastlayacaksınız. Eskinin izleri silinmek üzere.

Sizden süratli bir tempo bekleniyor. Bu enerjiyi kendinizde bulacaksınız.. Özel yaşamınız nedeniyle işlerinizi ihmal etmek durumunda kalmanızı, çevrenizdekiler anlayışla karşılayacaklar.

Paranızı doğru yerlere kanalize edebilmeniz, gerçekçi bir gözlem gerektiriyor. Önemli olan doğru kararlar verebilmeniz. Bir yakınınız bu konuda size destek olma yanlısı.

Kötü deneyimler, olumsuz örnekler sizi fazlaca etkilemiş görünüyor. Yaşadığınız olumsuzluklar nedeniyle temkinli davranmak istiyorsunuz, ama hayat sadece olumsuzluklardan ibaret değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Büyük bir heyecanının eşiğindesiniz. Almanız gerekecek duygusal riskler bile bu heyecanın karşısında önemini yitirecek. Önemli değişikliklerin yaşamınızı yeniden şekillendirmesi çok mümkün. Uzun süredir devam eden karmaşık ruh halinden artık kurtuluyorsunuz. İç huzurunuzu bulmanıza çok az zaman kaldı. Eski gamsız, tasasız günlerinize dönmek üzeresiniz.

13 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:54 Venüs-Neptün kavuşumu şifalandırıcıdır. Yetersizlik duygusunu ortadan kaldıran, manevi anlamda size güç kazandıran ideallerinize sahip çıkmanızı sağlayan bu olumlu enerjinin ilişki ve kazanımlar anlamında size faydalar getirmesini diliyorum. Saat 03:08 Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğinde, aşk ve kendinizi ifade konularında aktif olmanızı sağlayacak enerjiler altındasınız. Bir yanınız sıcak ve cömert, sevgi dolu olmasına rağmen, bir yanınız yine de özgür kalmaktan yanadır. Dış dünyada güler yüzlü, neşeli ve ışık saçan görüntünüzle insanları kendinize çekebilirsiniz. Huzura erişebileceğimiz bir gün geçirmemiz dileğimle,

13 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarına odaklanmakta zorlanacağın bir gün. Kendini ödüllendirmek motive olmanı sağlayabilir.

13 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yatırım yapmanın zamanı geldi Sevgili Kova'lar. Prensiplerinizden ödün vermeden daha fazla sorumluluk alırsanız, başarı sizinle... Özverili çalışmalarınızın karşılığını çok yakında göreceksiniz. Günün Atmosferi:Aslan burcuna geçen Ay ne kadar paraya ihtiyacımız olduğu, bütçemiz ve finansal gelişmeler ve alışverişler üzerine yoğunlaşabileceğimiz bir günde olduğumuza işaret ediyor. Dolunayın haftabaşında dile getirdiğimiz etkileri sürse de, olumlu ya da keyif alacağımız şeylerle ilgilenmek istiyoruz. Daha net ve özgüvenli olabiliriz. Yardımlaşma, fedakarlık yapma ve karşılıklı anlayış temaları gündemde. Duygusal alışverişler ve empati artabilir. Paranormal olaylar, spritüel çalışmalar, yüksek yaratıcılık ve romantizm de öne çıkan başlıklar arasında.

13 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda yenilenme isteği içinde olabilirsiniz. Bugün ortaklı konularla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışın. Duygusal konularda özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz. İlişkilerinizde ve işlerinizde olgunlaşacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durun.

13 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizdeki değişiklikler hoşunuza gidiyor. Bugünlerde her alışverişinizi eviniz için yapmaktan memnunsunuz. Bu enerji ruhunuza ferahlık saçıyor. Bu aradahayatınızda olur olmaz her şeyde olumsuzluk arıyorsunuz. Başka insanların huzurunu kaçırabilirsiniz. Kendi işlerinizle ilgilenin çünkü yoğun bir gündeminiz olacak.

13 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Size keyif veren, konfor alanınızı genişleten, lükse kaçabilecek alışveriş ve harcamalarınız olabilir. Güzel yemekler yiyebilir, tatlı yiyeceklerle kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz. Maddi konularda yakın bir arkadaşınıza danışmak aklınızda olsun.

13 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konulara yönelik yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Büyük bir istek ve olumlu duygular içinde bulunacaksınız. Kendinizi güçlü ve başarılı hissedecek, planlarınızı uygulamak için büyük bir istekle harekete geçeceksiniz.

13 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiniz veya ortaklığınızla ilgili çok olumlu enerjilerin, coşkunun ve umudun olduğu, dayanışmanın ve cömertliğin hüküm sürdüğü bir gün yaşıyor olabilirsiniz.İlişkinizde baskın, yönlendirici ve buyurgan davranmamaya özen göstermeli, karşı tarafa duygu ve sevginizi cömert bir nitelikte aktarmanız gerekmektedir. Hukuki bir kayıp yaşamanız mümkündür. Yabancı kaynaklı bir işe girişmek veya yolculuğa çıkmak için yanlış bir zamanda bulunuyorsunuz. Gereksiz yere riskler almaktan kaçınmalısınız.

13 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak

13 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 43' 29" R
Ay
Aslan
07° 18' 32" R
Merkür
Koç
27° 58' 14"
Venüs
Boğa
17° 54' 54"
Mars
Koç
10° 16' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 06"
Satürn
Balık
17° 40' 39"
Uranüs
Boğa
23° 08' 27"
Neptün
Balık
29° 17' 20"
Plüton
Kova
02° 04' 28"
Chiron
Koç
21° 24' 19"
Lilith
Başak
24° 51' 40"
True Node
Koç
14° 53' 59"
Son Güncelleme : 14/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>