Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

O, kendisini size fark ettirmek için elinden geleni yapıyor. Çok yakında bu ilgisinden haberdar olabilirsiniz. Önemli gelişmelere açık günler içindesiniz. Bundan yararlanmayı bilin.

Kararsızlıkların ya da umursamazlıkların yolunuza çıkmasına izin vermiyorsunuz. Bir süre kolektif tutumlardan kaçınıp bireysel davranmanız yararlı olabilir.

İhtiyaçlarınızı asgari ölçülerde sınırlamanın getirdiği rahatlık azımsanacak gibi değil, doğru yoldasınız. Alacağınız maddi değeri yüksek bir hediye sizi sevindirecek.

Çevrenizdekileri görmeniz için, daha alıcı gözlerle bakmayı bilmeniz gerekiyor. Hemen yakınınızda fark etmenizi bekleyen pek çok güzellik var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen geçmişi düşünmekten bugünü yaşayamaz hale geliyorsunuz. Bugünlerde içinde bulunduğunuz zamanı değerlendirmek yararınıza olacak. Duygusalsınız. Davranış ve kararlarınızı bu özelliğinizden bağımsız belirlemede zorluklar çekiyor gibisiniz. Bugünü, algılama yeteneğinizi diri tutarak geçirmeniz halinde çok sevinçli bir akşam yaşayabilirsiniz.

14 Aralık 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Pazar günümüz saat 14:50 Başak burcunda sondördün fazı altında başlayacak. Bu oluşum, başkalarına bağımlı olduğumuz maddi, cinsel, manevi anlamda ne varsa, bu konular üzerinde bir hayli titizlenmemize yol açabilir. Ancak diğer yandan sosyal hayattaki paylaşımlarımız, dostlarımız, yenilikler bizi bir hayli çekebilir. Hangisi daha önemli diye düşünürüz. Tabii ki hayatın güzelliklerini yaşayacağız ancak problemlerimizi de titizlikle ele alacağız. Saat 17:56 Güneş-Jüpiter görünümü içinizde yükselen iyimserliğin size kazandırdığı moral duygusunun işaretçisidir. Kendinizle barışık olmanın göstergesidir. Yaklaşan yeni yılın bazen hüzünlendirici yanları olsa da, size getireceği güzellikleri düşünürsünüz. Olumlu arkadaşlıklar, pozitif insanlar, paylaşımlar, konuşmalar hoşunuza gider. Saat 18:55 Venüs-Neptün olumlu görünümü altında, parasal ve duygusal konularda gerçekçi düşünmemizde yarar var. Gelirimize göre hareket edelim. Ayrıca hesabımızı, bütçemizi gözden geçirelim. Bu görünümün faydalı tarafı,  pürüz olarak gördüğünüz ve rahatsız olduğunuz meseleler üzerinde maneviyatınızı güçlendirerek çözüme kavuşturmanızda azimli kılabilir. Saat 22:47 itibariyle Ay-Merkür arasındaki mücadeleci görünüm, para-ilişki-iş hayatı bazı özel ve önemli meseleler üzerinde bir hayli detaylı ve derinlikli düşünmenizi sağlıyor. Kafanızın içinde belli kriterler var. Hem prensiplerinizden ödün vermeden hem de arzu ettiğiniz şekilde işleri nasıl yoluna koyacağınızı düşünebilirsiniz. Doğan Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

14 Aralık 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu günde, akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir.

14 Aralık 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

En doğru pozisyonu bulmanız gerekiyor veya sizin verebileceğiniz hizmetleri, servisi ya da sunabileceklerinizi tamamlayacakbirliği veya ilişkiler kurmalısınız. Gelir elde etme biçiminiz veya işiniz değişti ya da değişiyor. Ancak, bu durum sizin için çok daha faydalı olmakla kalmayıp daha eğlenceli olacağa benziyor. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde dalgın olabilir, kararsızlıklar veya belirsizlikler nedeniyle sıkılabiliriz. Öğle saatlerinden itibaren ortam daha olumlu bir hale dönüyor. Genelde ufak tefek huzursuzluklara açık bir günde olmamıza rağmen, öğle sonrası ve akşam saatleri pek çok işimizi halledebilir ve karşılıklı diyalog zemini bulabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça karışık etkiler söz konusu. Terazi burcundaki Güneş'in desteği özellikle eğitim, yabancılar ve yurtdışına ait konularda size yeni açılımlar getirmekte. Yabancılarla ilgili ortaklıklar ya da düşünsel açıdan kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar mümkün. Bu aradaortamında daha yorucu koşullar gündeme gelebilir. Bu dönemde fiziksel açıdan kendinizi daha gergin bulabilir ve eldeki işlere konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi dengede tutmaya bakın. Bazı fikir ayrılıkları yüzünden çatışabilirsiniz.

14 Aralık 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BIRAKMANIZ gereken kötü alışkanlıklarınız varsa şimdi tam zamanı. Yeter ki kendinize inanın. Sorunlu arkadaşlarınızla görüşmeyin.

14 Aralık 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dostlarınız ve yakınlarınızla keyifli ortamlarda yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda teklif ve davetlerle karşılaşabilirsiniz. Devam eden ilişkilerinizde partnerinizle fikir ayrılığına düşebilir, egosal çatışmalar yaşayabilirsiniz ancak olası sorunlar karşısında kendi sınırlarınızı iyi ifade eder ve sakin davranırsanız problemleri çözümleyebilme şansına sahip olacaksınız.

14 Aralık 2014, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Her şeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 35' 35" R
Ay
Balık
11° 01' 42"
Merkür
Koç
18° 30' 06"
Venüs
Boğa
05° 01' 16"
Mars
Koç
02° 14' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 13"
Satürn
Balık
16° 51' 27"
Uranüs
Boğa
22° 32' 03"
Neptün
Balık
29° 00' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 30"
Lilith
Başak
23° 41' 59"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>