Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dün yaşadığınız ayaküstü bir hoşluk, bugün sizde bir rahatsızlık yaratmış görünüyor. Bugün de bu hoşluğu yaşadığınız kişi tarafından aranmaktan korkuyorsunuz.

İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçmelisiniz. Sizi bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek birteklifi bekliyor. Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız.

Birtakım masraflarınız oluyor. Bunların bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duyuyorsunuz. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamıyorsunuz.

Sevdiğiniz yaşlıca birinin hastalık haberi şu günlerde kulağınıza gelebilir. Uzun sürecek bir yolculuk yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir tanıdığınızın yaşadığı üzücü bir olaya tanık olmanız, hayatta bazı sorumluluklardan kaçmayıp onların üstüne gitme eğiliminizi iyice pekiştirecek. Bugün bazı düşüncelerinizi kafanızda somutlaştıracaksınız. Sezgilerinize aşırılık ölçüsünde güvenmemelisiniz. Özellikle ciddi konularda bir yargıya varmak için, ciddi verilere gerek duyulacağını unutuyorsunuz.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 05:20 Venüs-Pluto görünümü, kendine güven duyan ve bu güveni her anlamda yüreğinde büyüten kişilerin kaderin elinde oyuncak olmak yerine, kendi gerçeklerine sahip çıkacaklarını müjdelemekte. Siz buna hazır mısınız? evet diyorsanız o zaman dış ve iç baskıların sizi yıldırmaması için var gücünüzle hayata sarılınız. Korkuları güce dönüştürecek olan sizsiniz. İster aileniz isterseniz kendiniz için düşündüklerinizi ancak mücadele vererek elde edebilirsiniz. Saat 08:51 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında, size yakın olan kişiler endişeli olduğunuzu düşünürler. Eşiniz veya  ortaklarınızla bazı belirsiz kalan noktaları aydınlığa kavuşturmak isteyebilirsiniz. Saat 17:27 Ay-Mars görünümü, iş-sağlık-maddi meseleler üzerinde daha dikkatli bir şekilde durabilir ve yapılması gerekenleri titiz bir biçimde gözden geçirebilirsiniz. Dış dünyada aktif bir şekilde hareket etmek zorundasınız. Bir yandan bürokratik engellerle mücadele ederken diğer yandan halletmeniz gerekenler için, bazı kişilerle bağlantıya geçmeniz gerekir. Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, duygusal konularda beklediğiniz somut isteklerinizi, karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Sakin görünen gizli bir inatçılığınız var. Uzun vadeli çözüm bekleyen çalışmalarda sabırlı davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Çekiciliğinizi, yaratma gücünüzle birleştirdiğiniz zaman, sevdiklerinizi kendinize daha fazla bağlayabiliyorsunuz.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizi kullanmanın farklı yollarını bulabilir ve birdeğişikliğine gidebilirsiniz. Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelebilir ve önünüzde yeni fırsatların belirdiğine şahit olabilirsiniz. Değişiklik istiyorsanız siz harekete geçmelisiniz. . Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklaşa konular üzerinde durmak ve bazı kriz yaratan koşulları anlamak gerekiyor. Gereksiz endişelere yönelmemelisiniz.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın geçmişte bir kişi hakkındaki yaptığınız konuşmalardan dolayı pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Özür dileyerek bu hatayı gidermeye çalışın.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para alanlarınıza kanalize olabilirsiniz. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın para durumuyla ilgili güzel gelişmeler sizi de umutlandırabilir. Aile hayatınızda ilişkileriniz güçleniyor.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kredi ve vergilerinizle ilgili bitirilmesi gereken hesap işleri olabilir. Bugün bunları sonlandırmak ve rahatlamak adına çalışacaksınız.Ortak çalışılan projelerde, başkalarının sermayesinin yönetildiği konularda değerli bakış açıları geliştirebilirsiniz. Ruh ve beden sağlığınız ile ilgili gelişmelere açık olabilirsiniz. Somut girişimlerle somut ve pratik sonuçlar almaya odaklı haldesiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 07:52'de Başak burcuna geçiyor. Bu hafta sonu Başak burcunun dikkatli, detaylara önem veren, titiz, planlı enerjisini yararınıza kullanabilirsiniz. Verimli bir çalışkanlıkla rutin işlerle ilgilenip, temizlik yapabilir, işlerinizi veya evinizi yoluna koyabilir,planı çıkarabilir, dağınıklıkları toparlayabilir, yarım kalan işleri bitirebilir, bozuk olan aletlere tamir ve bakım yapabilirsiniz. Muhasebe, bütçe, bilgisayar sistemleri ile ilgilenme, sağlık kontrolleri, doktor ziyaretleri yapma, fırında ekmek türü hamur işleri yapma, vitamini bol ve tahıllara yönelik özlü yiyeceklerle veya besinlerle bünyenizi korumak, midenize özen göstermek, diyet yapmak için uygun bir gün.Endişelenmeye daha müsait olacağız, detaylara takılabilir, bir işi hallederken mükemmel olmak için gayret sarf edebilirsiniz. Bugünün en güzel açısı Merkür ve Venüs kavuşumudur. Zihinsel gerginliklerden uzak, kolay ve huzurlu bir iletişim kurmak için uygundur. Yaratıcı zekanızı rahatlıkla kullanabileceğiniz ve güzel yazı, resim çizmek veya edebi bir biçimde kendinizi ifade etmek için kullanabileceğiniz olumlu bir transittir. Ticari konularda uyum sağlamak ve para kazanmak için de uygundur.Sevgi sözcükleri kolayca ağzınızdan dökülebilir. Sözleriniz ile insanların kalbini kazanabilirsiniz. Düşünceleriniz güzellik ve estetik konularına yoğunlaşabilir. Güzel konuşma ve yazma alanında becerilerinizi sergileyebilirsiniz. Konuşmalarınız samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşebilir. İlişkilerde karşılıklı olarak duygu ve düşüncelerin paylaşılabildiği ve uyum dolu bir beraberlik ortaya koyabilirsiniz.Doğa gezileri, doğayla baş başa alanlarda bulunmak hoşunuza gidebilir. Kişiler veya gruplar arasında uyum ve denge yaratacak biçimde arabuluculuk yapabilirsiniz. Finans vealanında zekanızı kullanabilir ve mali yönden sizi rahatlatacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sanat üzerine tüm alanlarda yeni bir çalışmayı tamamlamak için güzel bir fırsattır.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu yüzdenhayatınızda da zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmeleri de beraberinde getirecek. Seviyor ve seviliyorsanız aranızdaki tüm sorunlar hallolabilir.

14 Mayıs 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 53" R
Ay
Başak
27° 16' 24"
Merkür
Boğa
03° 13' 21"
Venüs
Boğa
23° 02' 58"
Mars
Koç
13° 27' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 11"
Satürn
Balık
17° 57' 56"
Uranüs
Boğa
23° 22' 60"
Neptün
Balık
29° 23' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 05"
Lilith
Başak
25° 19' 26"
True Node
Koç
14° 55' 30"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>