Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgilinizle olmak için büyük istek duyacaksınız. Sevdiğinizle baş başa geçireceğiniz saatlerin planını yapacak,onunla gözden uzak yerlerde özel anlar yaşayacaksınız. Sevgilinizle aranızdaki ilişkiyi yakınlarınız hissetmiş olsalar da onları ilişkinize henüz sokmamalısınız.

İşinizle ilgili bazı sorunları aşırı büyütmenizin gereksizliği anlayacak ve yeni bir hevesle işinize sarılacaksınız. Her türlü güçlüğü yenecektecrübeniz ve enerjiniz var. Ayrıca size her konuda yardımcı olacak arkadaşlarınızın da olduğunu unutmamalısınız.

Para konularında geçmiş günlerde yapmış olduğunuz hataları tekrarlıyorsunuz. Gereksizce yaptığınız harcamalar yüzünden bugün aile büyüklerinizden ya da yakın dostlarınızdan borç almak zorunda kalabilirsiniz.

Aşk hayatınızdaki düzen araya giren ve özellikle sevgilinize akıl veren kimseler tarafından bozulabilir, dikkatli olun ve onu bu çevreden uzak tutmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygularınızdaki süregelen karmaşıklık devam edecek. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı nasıl bir davranış sergilemeniz konusunda bocalayabilirsiniz. Kendinizi çoğu zaman karamsar ve yalnız hissedebilirsiniz. Arkadaş ve dostlarınıza gösterdiğiniz aşırı yakınlığı akraba konumundaki insanlara göstermekten kaçınıyor, mesafeli davranışlarınızla yakınlarınızı şaşırtıyorsunuz.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:44 itibariyle etkili olacak Akrep burcundaki Ay, hayatınızdaki sorumlulukların baskınlığını işaret ediyor. Bu enerji özellikle gündüz saatlerinde adım atacağınız adımı, vereceğiniz kararları ve çevrenizdeki insanları çok iyi şekilde incelemeniz konusunda sizi uyarıcıdır. Saat 04:15 itibariyle etkili olacak Ay-Mars görünümü,  dış dünyadan gelen her türlü tepki veya güzelliğin sizi fazlasıyla etkilemesi anlamına geliyor. Öyle yoğun duygularınız var ki, bu duyguları hisseden ve değeri bilen insanlarla çevrelendiğinizde gücünüzün iki kat arttığını düşünmektesiniz.Saat 12:26 Merkür-Uranüs olumlu görünümü aklınızda, fikrinizde olan ne varsa, ortaya koyabilecek gücünüzün  işaretçisidir. Kovalar, bugün yeniliklere bir hayli açık olacaklar. Başkalarıyla olan her türlü fikir alışverişinde dinlenen ve dikkate alınan kişi olabilirsiniz. Yeni adım atacağınız işlerde başarılı bir grafik çizebilirsiniz. Yükselen güven duygunuz zamanında yüzünüze kapanan kapıların açılmasını sağlayabilir. Siz de durmayınız. Bu enerjiyi fırsat bilerek, hangi alanda kendinizi göstermek istiyorsanız ona doğru adımınızı atınız. Ancak tam emin olmadığınız planlamaları da yürürlüğe koyamayız. Ne de olsa Merkür gölgeli günleri başladı. İnceleyeceğiz, söz vermeden önce veya okeylemeden evvel gözden geçirmelerde bulunacağız. Bu hayrımızadır.Saat 12:50 Ay-Neptün olumlu görünümü, ideallerinizi gerçekleştirmek anlamında size yardımcıdır. Burada en önemli nokta, gelir ve gider dengenizi sarsabilecek dağılmanıza yol açabilecek kararlar almamaktır. Bütçenize mutlaka özen gösteriniz.Not: 21 Ocak saat:17:54 â�� 11 Şubat saat:16:57 tarihleri arasında Merkür gerileyecek. Başlangıç tarihinin bir hafta öncesi, 14 Ocak ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası 18 Şubat gölgeli günleridir. En az geri hareket kadar önem taşır. Alttaki linki tıklayarak aylık yorumunuzda yer alan bu geri hareketin yansımalarını gözden geçirmeniz faydalı olur.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni atılımlarınız için uygun bir dönem. Venüs'ten olumlu destek alıyorsunuz. İsteklerinizi gerçekleştirme çabası içinde, bir çok kombinasyon çalışmalar içinde olacaksınız. Bugün, arkadaş çevrenizde size ilgisi olan bir kişi dikkatinizi çekebilir. Dostlukların aşka dönüşmemesi, sizin tavırlarınız karşısında şekil alacaktır.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarda meydana gelebilecek beklenmedik değişikliklere veya ani gelişmelere uygun uyarlamalar yapmanız gerekebilir. Bu duruma sinirlenmek yerine, aslında bu durumun sizin faydanıza sonuçlar doğuracağını bilmenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Merkür Uranüs etkileşimi günü sürpriz fikirlere açık hale getiriyor, fikirlerimizi özgür bırakıyor veya yaratıcılığımızı arttırıyor. Güne enerjik ve hareketli programlarla başlayabiliriz. Elektrik, bilişim ve elektronikle ilgili başlıklarda olumlu adımlar atabilir, işlerimizi tamamlayabiliriz. Günün ilerleyen saatlerinde ise, birbirimizi daha iyi anlayabilir, birbirimize şefkatle yaklaşabilir veya sevgiyle birbirimize bağlanmamızı ya da birbirimize yardım etmemizi gerektirecek olaylar yaşayabiliriz. Duygusal anlamda yoğunluklar artıyor. Spritüel veya artistik konularla ilgilenmek için de uygun bir gün. Sadece, akşam saatlerinde olası fikir çatışmalarını engellemek için, kelimeleri daha dikkatli kullanmakta, tartışmalı ortamlardan uzak durmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgileriniz sayesinde müthiş bir partneriniz olacak. Onunla birtoplantısı veya sosyal aktiviteler sırasında karşılaşabilirsiniz.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi, yeteneklerinizi, enerjinizi ve yaptığınız işleri en iyi şekilde sergileyebileceğiniz, ilişkilerdeki beklentilerinizi ve isteklerinizi net olarak ifade edebileceğiniz, bireysel gücünüzü etkili şekilde kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Kariyer alanı ve finansal konularda destek görebilir, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun iletişimlerde bulunacağınız bir gün içindesiniz. Hem arkadaşlarınızla hem deçevrenizle ciddi konuşmalar yapabilirsiniz. Konuşmayı en çok arzu ettiğiniz şeyler aklınıza takılan maddi hususlar olabilir. Biraz yorulabilirsiniz ama fayda sağlayacaksınız.

14 Ocak 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 42' 41" R
Ay
Başak
14° 34' 01"
Merkür
Boğa
01° 47' 51"
Venüs
Boğa
21° 43' 31"
Mars
Koç
12° 37' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 57"
Satürn
Balık
17° 53' 37"
Uranüs
Boğa
23° 19' 15"
Neptün
Balık
29° 21' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 50"
Lilith
Başak
25° 12' 17"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>