Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz için harcadığınız çabalarda yalnız kaldığınızı düşünüyorsunuz. Beraberliğinizin bir ayrıcalık taşımasını, çevrenizde gözlemlediğiniz beraberliklerdeki sorunları yaşamamasını istiyorsunuz.

İş hayatınızda göz dolduran birisiniz. Sizden daha yetkili birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var. Bugünlerde bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazırlıklı olmalısınız.

Akraba çevrenizdeki bir satış işinde size, küçük de olsa bir para görünüyor. Önümüzdeki günlerde bunun haberini alacak ve hemen harekete geçeceksiniz. Bir alacağınızın ödeneceğinden şüpheniz var. Bu sizin keyfinizi kaçırıyor.

Etrafınızı biraz daha dikkatle incelerseniz birçok şeyi fark edeceksiniz. Biri tarafından yakından ilgiyle izleniyorsunuz. Onun sizinle ilgili görüşleri bir iki kişi tarafından çok önem taşıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha önce planlamadığınız bazı olaylarla ilgilenmek zorunda kalabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Duygularınız dengeleniyor ve ailenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Yaptığınız bazı planları kendinize saklama eğilimine gireceksiniz. Bir süredir görüşmediğiniz bir arkadaşınızla görüşebilirsiniz yada eski bazı konular gündeme gelebilir. Enerjiksiniz ancak içinizden bir şey yapmak gelmeyebilir. Bir özleminiz yeniden gündeme gelecek ve sizi düşündürecektir. Maddi olarak dengelisiniz ve maddi konular sizin için önem kazanıyor.

19 Ekim 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:08 Ay-Başak burcu enerjisi altında Pazar gününe adım atmaktasınız. İlişkinizle  ilgili mevzularda kendinizce gözlemlerde bulunabilirsiniz. Eğer bir sorun varsa aranızda, sizin düşünceniz, akışa bırakmak ve kendiliğinden düzeleceğini umut etmek yönünde olabilir. Saat 12:15 Ay-Neptün karşıtlığı karşıtlık etkisi altında bilinçli davranan, aklı başında düşünmeye çalışan kişiler huzur bulurlar. Yoksa uğraş dur. Kimseyi değiştiremeyiz. Saat 14:11 Jüpiter-Kuzey düğüm olumlu görünüm, gelişimin işaretçisi ortaklıkların, ilişkilerin göstergesidir. Hayatın güzel yanlarını hissedebilmenizde, her anlamda kendinizi geliştirici faaliyetlere yönelmenizde yardımcıdır. Karşınıza çıkan insanlar sizi destekledikleri gibi, sırtınızı da sıvazlamasını bilirler. Bu olumlu haller, ilerisi adına size bir kapının önünüzde açılması gibi değerlendirilir. Bu bazen hayatınıza giren yeni bir insandır. İlişki anlamında kurulan bağ, hayatınızı olumlu yönde güçlendirir. Bazen de, birortaklığıdır. Birlikte başlanacak bir projenin göstergesidir. Evli ve ilişkisi mutlu çiftler için, birlikte yapılan seyahatlerin, aktivitelerin simgesi olabilir. Ayrıca eğitsel çalışmalar, ticari girişimler açısından da fırsatlar getiricidir. Ruhunuzu sakinleştirici, keyfinizi yerine getirici, mutlu edici ve  gülümsetici bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,  

19 Ekim 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemsiz konular üzerinde zaman harcayacağınız bugün; düşüncelerinizi toparlama konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Partnerinizin düşüncelerine önem verin. Birlikte çalıştığınız kişilerin isteklerini görmezlikten gelmemelisiniz. Ortak paydalarını birleştirdiğiniz çoğul zihinsel aktivitelerden kazançlı çıkacaksınız.

19 Ekim 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortam netlik kazanmaya başlıyor. Yavaş yavaş neyin ne olduğunu ve sizin bu konuda neler düşündüğünüzü algılayabilir ve bu duruma göre gerekli adımları atabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Veriler, göstergeler ya da ortaya çıkan bilgiler yanlış adım atıyor hissi yaratabilir. Verilmiş sözler ya da çizilmiş yol haritaları üzerinde doğru kararlar alarak ilerlemek için doğru yorumlamak gerektiğinin farkına varabileceğimiz bir hafta sonu. Aniden, belli düzenlemelerin veya anlaşmaların ya da bağlayıcı sözlerin içinde yer almamak isteği hissedersek, bu hissi görmezden gelmek yerine gerekli düzenlemeleri yapmak daha doğru olacaktır.

19 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

19 Ekim 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İLAHİ adalet yerini buldu diyeceğiniz haberler alıyorsunuz. Gözleriniz dolabilir, hem de hüzünle karışık bir mutluluk yaşayabilirsiniz..

19 Ekim 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

19 Ekim 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 54' 14" R
Ay
Boğa
00° 59' 57" R
Merkür
Koç
20° 55' 51"
Venüs
Boğa
09° 13' 45"
Mars
Koç
04° 51' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 20"
Satürn
Balık
17° 08' 22"
Uranüs
Boğa
22° 43' 53"
Neptün
Balık
29° 06' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 46"
Lilith
Başak
24° 04' 43"
True Node
Koç
15° 23' 60"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>