Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranızdaki yakınlaşma artarak devam ediyor ama beklenen sonuç bir türlü gerçekleşmiyor. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz, bu sefer hamle yapmak için çok fazla düşünmeyin.

Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten bekliyorsunuz. Ne yazık kitemposu bu beklentilerinizin gerçekleşmesinin önünde engel. Sizin değerleriniz büyük bir çoğunluğun değerleriyle uyuşmuyor.

Bütçeniz eski harcamalarınızın devam etmesine uygun değil. Küçük birikiminize dokunmama kararınız devam ediyor. Bu kararınızın doğru olduğunun farkındasınız. Kendinizi unutmuş sevdikleriniz için harcamaya başlamış gibisiniz.

Bugünlerde en ufak problemlerde bile kendinizi kaptırmamaya, dışardan değerlendirmeye gayret göstermelisiniz. Kendinizi uzman gibi gördüğünüz problemlerle sık karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü, bugün başka insanların duygularına karşı çok duyarlı olacağınıza işaret etmekte. Onlara olan sevginizi açıklamak arzusu nedeniyle elinizden gelen her yoldan yardımcı olmaya çalışacaksınız. Sezgileriniz ve hayal gücünüz bu gün zirvededir. Bu enerjileri yaratıcı bir alanda, sanat ve güzelliklerde kullanabilirsiniz. Bilinçaltı kavrama kabiliyeti içinizden gelen sesleri dinlerseniz daha verimli olacaktır. Her türlü görüşmeniz istediğiniz şekilde gerçekleşecektir. Sosyal hayatınıza da yansıyacak bu keyifli gelişmeler ilişkilerinizi çok daha canlı bir hale getirecek.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Oğlak burcunda oluşacak Dolunayı, tüm görünümleriyle ele alarak daha iyi anlamış oluruz.  Güne başlarken, Güneş-Neptün görünümü bizi karşılayacak. Çalışma hayatımız ve maddi kazancımızla ilgili her konuda güvence ve sevdiğimiz işi yapıyor olmanın hazzı, bizim için çok önemli. Yaptığımız işin insanlara faydası, bize kattığı değer, ruh ve beden sağlığımız kadar yarınımızı garanti altına alacak bir getirisi de olması tabii ki arzu ettiğimiz bir durum. Bu Dolunayın bu istek üzerinde şekillendiğini söyleyebiliriz. Saat 05:20 itibariyle Oğlak burcunda oluşan Dolunay, hayatın tüm gerekçeleri, zorunlulukları, ağırlığı, yükü, sorumlulukları kısaca bize aitmiş gibi duran ancak bizi rahatsız ettiğini düşündüğümüz her şeyiyle yüzleşmemizi sağlayacak. Bize kendi içimizde saklı duran, mecburiyetler nedeniyle unuttuğumuz, gizlediğimiz özümüzle temas ettirecek. Buna hazır mıyız? İşte bu temas kendinizle barışmak, toparlanmak demektir. Bunu yapamayan kişiler için, kaygı ve korkular, fiziksel ve ruhsal anlamda esir edicidir. Bu esaretten kurtulmalıyız, toparlanmalıyız yeniden. Mars-Kuzey düğüm görünümü de, aynen bunu işaret ediyor. Bize hayatla el sıkışmayı, kendimizi keşfetmeyi, bu keşfedişi sağlayacak aydınlanmayı sağlayacak yolları, yöntemleri sunuyor. Mecbur olduğun için değil, gerçekten bunu istediğin için yaptığın her şey senindir, sensindir diyor. Huzur bulacağımız, sevgiyle yol alacağımız, güven içinde yaşayacağımız bir dünya dileğimle,

2 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde istediğiniz mantık köprüsünü kurabiliyorsunuz. Maddi konularda dikkatli bir harcama tablosu ortaya çıkarmalı ve yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirme konusunda istediğiniz hayal gücünüzü kullanmalısınız. Bugün, şansınıza güvenmelisiniz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olmadığınız bir kişi gibi davranıyor olabilirsiniz. Size ait olmayan tavırlar veya kimlik size çok farklı şekilde geri dönebilir ya da ileride, bu şekilde davranmasanız daha fazla zaman kazanacağınızı düşünebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Dolunay etkisi ev, aile, ait olduğumuz topluluklar veya ülke anlamında bugün de ufak tefek stresler yaşanmasına neden olabilir. Duygusal anlamda iniş çıkışlı durumlara açığız. Ancak, Merkür'ün Jüpiter, Venüs ve Uranüs'le olumlu açıları bugünden itibaren önümüzdeki haftanın ilk günlerine kadar, iletişimsel, yazılı ve sözlü anlaşmalarla ilgili veya medya ya da bilişim ve teknolojiyle ilişkilendirilebilecek başlıklarda olumlu gelişmeleri, keşifleri ve buluşları gündeme taşıyabilir. Anlaşmalara imza atmak veya ifade yeteneğimizle ilişkilerimizi güzelleştirebilmek ve net anlaşılmak için olumlu günlerde olacağız. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzun yorumunu öncelikle okumalısınız.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayacağınız zamanlar var. Ödemelerinizi dengelemek isteyebilirsiniz. Parasal birikimlerinizi gözden geçireceğiniz bir dönemdesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanmalar olabilir.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İKİ kişi arasında yaşanabilecek tartışmalar sizi de bir seçim yapmaya zorlayabilir. Sabırlı olmanız gereken bir dönem sizin için.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konularla ilgili işlerinizi tamamlayabilir, ilişkilerinizde birtakım konuları merak ederek araştırmak isteyebilirsiniz. Ancak gün içinde yapmanız gereken enerjinizi yüksek tutarak rahatlamak ve hayatın akışına güvenerek, partnerinizi fazla sorgulamamak olacak.

2 Temmuz 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizde ve aşk hayatınızda inanılmaz şanslar yakalayacaksınız. Sevdiğiniz insan size bir teklifte bulunabilir. Eğer ilişkiniz varsa söz, nişan ya da evlilik kararının gündeme geldiğini görebilirsiniz.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

12. evinizde gerçekleşecek olan dolunayla birlikte, arkanızdançeviren, dedikodu çıkartan bir takım insanlarla yüzleşebilirsiniz. Gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Planlarınızı, projelerinizi henüz anlatmaya, açıklamaya hazır olmayabilirsiniz. Ama hepsi 15 gün içinde olgunlaşmaya başlayacaktır.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

2 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 55' 27" R
Ay
Boğa
01° 18' 17" R
Merkür
Koç
20° 56' 52"
Venüs
Boğa
09° 15' 18"
Mars
Koç
04° 52' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 38"
Satürn
Balık
17° 08' 28"
Uranüs
Boğa
22° 43' 57"
Neptün
Balık
29° 06' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 50"
Lilith
Başak
24° 04' 51"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>