Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle bugün çok büyük ve ciddi bir kavga edeceksiniz. Alttan alan taraf siz olacaksınız fakat kavganın büyümesini de önleyemeyeceksiniz. Kaçma yolunu tercih edebilirsiniz bugün.

Ortaklarınızla üzerinde çalıştığınız projede bugün bir kaç sorun çıkacak ve sorunu çözmek için çok zaman kaybedeceksiniz. Bu konuda soğukkanlı davranmalı ve akıllıca düşünmelisiniz.

Bugün parasal konulardaki detaylara çok dikkat etmeniz gerekiyor. Yanlış bir karar sizi ciddi bir sıkıntıya sokabilir. Bu konuda partnerinizden fikir alabilirsiniz.

Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. Girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü sıradışı fikirlerinizle yaptığınız işte fark yaratacağınıza işaret etmekte. Kendinize olan güveniniz parlak zekanızla birleşincehayatınızda üstesinden gelemeyeceğiniz hiç bir şey yok. Fikirlerinizi gerçekleştirebilmek için şansınızı sonuna kadar kullanın. Ailevi konularda ise geçmişle ilgili konular gün boyunca gündeminize gelebilir. Geçmişin tozlu raflarında kalması gerekenleri gündeminize taşımalarına daha fazla izin vermemeli. Kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmeniz gerektiğini bilmelisiniz….

20 Ağustos 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 05:56-12:24 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Planlarınızı mantık süzgecinden geçirmekte yarar var. Sorumluluklar önemli.  Acil kararlardan kaçınınız. Siz hayatınızı düzene sokmak istiyorsanız, önce buna kendinizden başlamalısınız. Çevrenizle olan ilişkinizde politik şekilde hareket etmekte yarar var. Elinizden geldiğince nazik davranınız. Yardımcı olmaya çalışınız. Saat 12:24 Ay-Akrep burcu geçişi, size pek uymasa da, etrafınızdaki insanları şöyle bir gözlemleyerek, kendinizle kıyaslamaya gidebilirsiniz. Hayatın tüm güzelliklerini kucakladığınızı,  fakat çoğu insanın  bunu yaşamayı bile beceremediğini düşünürsünüz. Size göre insan rahat olmalıdır. Çünkü rahat insanın gereksiz şeyleri kafasına takmayacağını bilirsiniz. Saat 16:22 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, ortaklaşa paylaşımların gayet dikkatli bir şekilde gözden geçirilmesi anlamı taşıyor. Yatırım,hayatı, ilişkimizle alakalı konulardaki yoğun tutkularımız, mantığımızın sesini bastırabilir. Ancak risk faktörünü göz ardı edemeyiz. Yüzümüzü gülümseten bir gün olsun. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

20 Ağustos 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün başkalarının doğrularını sanki kendi doğrunuzmuş gibi kabullenip hareket etmenin getirdiği zorluklarla karşılaşabilir ve bundan dolayı maddi olarak zararlı çıkacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sizlere tavsiyem sadece kendi doğrularınıza sahip çıkın ve kabullenişte olun. Hırsınız öfkeye, öfkeniz sözlerinize yansırsa bu ders sizler için daha da pahalıya patlayabilir. Ruhunuzu sakinleştirip özünüze sadık kalarak hareket ettiğinizde yok saydığınız değerlerin farkına varacak ve kendi doğrularınızı bulup sahip çıkacaksınız. Özel yaşamınızda huzur arıyorsanız yeni insanlar tanıyabilir, yeni bir yere taşınarak yaşanan olumsuzlukları arkanızda bırakabilirsiniz.

20 Ağustos 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda yaşanan aksiliklerin, ertelemelerin veya gecikmelerin geçerli nedenleri olabilir. Birkaç hafta içerisinde bu nedenleri öğrenme şansını bulabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Çözülmesi zor olan konularda çözüm üretmeye ya da sorunları daha net analiz etmeye yatkın olacağımız bir gündeyiz(özellikle öğle sonrası saatlerde). Sezgilerimiz güçlü ve içsel bilgiler ön planda. Eğitim, sözleşme, hukuk, ticaret, anlaşma, turizm, dua, ibadet, yabancılarla bağlantılı işler konusunda olumlu ilerleyebileceğimiz bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Ağustos 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yeni yolculuklar yapmak için imkanlar doğabilir. Sorumlu olduğunuz konularda bütünü görmek daha kolay olabilir. Ruhsal olarak kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda işle ilgili konular daha fazla ön plana çıkabilir. Kendinizi göstermek için çaba içinde olabilirsiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sinirli başlayacağınız gün yerini sakinliğe ve huzura bırakacak. Çevrenizde dargınlık yaşayan yakınlarınızla ilgili uzlaştırıcı bir rol üstlenebilirsiniz.

20 Ağustos 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca keyifli ve eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, eğitim ve öğretimle ilgili işlere yönelebilir, seyahat edebilir ve yakın çevrenize zaman ayırabilirsiniz. Bu süreçte iletişim konusunda abartılı duygular devrede olabileceği için, özel hayatınızdaki paylaşımlarınızda sakin, yapıcı ve olgun tavırlarla hareket etmeniz faydalı olacaktır.

20 Ağustos 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tatil, seyahat veya bir eğitim konusunda rahat hareket ediyorsunuz ama işler düşündüğünüz gibi olmayabilir. Öğleden sonra işlerinize tutkuyla sarılın. Mantığınızı devre dışı bırakın.

20 Ağustos 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlıklar ve sosyal birlikteliklerin canlı geçeceği bir gündesiniz. Ait olduğunuz gruplara kendi fikir ve keşiflerinizi rahatlıkla aktarabilirsiniz. Samimiyetin değerini kavrayacaksınız. Bugün yöneticilerinizi, patronlarınızı memnun etmek sizin için daha zor olabilir. Bugün yeni işlere başlamak için pekte uygun bir gün değil açıkçası.

20 Ağustos 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

20 Ağustos 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 26' 13" R
Ay
Başak
11° 12' 01"
Merkür
Boğa
01° 25' 43"
Venüs
Boğa
21° 22' 31"
Mars
Koç
12° 24' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 55"
Satürn
Balık
17° 52' 27"
Uranüs
Boğa
23° 18' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
21° 32' 58"
Lilith
Başak
25° 10' 23"
True Node
Koç
14° 53' 26"
Son Güncelleme : 16/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>